Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halıfleksli loca yok benim bildiğim
    Maalesef var

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tavani böyle olanlarda var. Mesela bitmemis hali böyleydi
      Bu loca o loca zaten, hepsi böyledir inşallah

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yalnız locaların tavanı böyle değildi, bu loca olmayabilir hemen heyecan yapmayalım bence

ama sonuç olarak ben de çok beğendim, beklediğimden çok daha iyi olmuş.
        Bu kulübün özel bir şirkete yaptırdığı loca sanırım. Erol Ağaoğlu söz aldım bir loca yapacaklar demişti, bitirdiler demek ki...

Diğer localar da bu tarz değiştirilecektir diye düşünüyorum.

Yorum

• localar süper olmuş...
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bence stadda bitrildiğinde bir san mames efekti verebilir bekleyelim. ben umutlandım
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kulübün özel bir şirkete yaptırdığı loca sanırım. Erol Ağaoğlu söz aldım bir loca yapacaklar demişti, bitirdiler demek ki...

O zaman diğer locaları da bu şekilde firmalara yaptırsınlar,adamlar zevk sahibi vesselam.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maalesef var
                Ya bence o sonradan kaldırılmıştır ha varsa da onu o locayı alacak düşünsün

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu loca o loca zaten, hepsi böyledir inşallah
                  5 günde bu hale geldigini sanmiyorum, bu fotograf 8 marttan

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman diğer locaları da bu şekilde firmalara yaptırsınlar,adamlar zevk sahibi vesselam.
                    Önceki örnekler TOKİ STYLE idi. Erol Ağaoğlu da memnuniyetsizliğini dile getiriyordu zaten bu konuda, localar bu son yapılan tarzda olacaktır diye düşünüyorum...

Yorum

Insallah öyle olur hocam, ilk gördüklerimiz gercekten cok berbatti

Yorum

• ahmet çolakmıydı fatih ç miydi

bu iki renkdaşımdan biri demişti kesin bilgi kesinlikle altkatlardan 3 sıra gidicek localara diye evet kaç sıra gittiğini gördük hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama o kendini bilir burdaysa bir adım öne çıksın

Yorum

• E.Ağaoğlu twter da yazmıştı yada tv deki röportajlarından birinde söylemişti yanlış hatırlamiyorsam İstanbul dan bir iç mimar arkadaş tokiden farklı örnek bir loca hazırlayacak bize demişti. Bu loca o loca olabilir. Bence de o loca bu loca.

Yorum

• burçak cevabın hala gelmidi ben cavabı yazdım

Yorum

Önceki örnekler TOKİ STYLE idi. Erol Ağaoğlu da memnuniyetsizliğini dile getiriyordu zaten bu konuda, localar bu son yapılan tarzda olacaktır diye düşünüyorum...
                              İnşallah Bekir,bu loca için ayrılan bütçeye aradaki farkı firmalardan aldıkları teberrular ile kapatıp,adam gibi loca yapsınlar.Satsınlar 1 milyondan tanesini,al sana kaynak.Locanın ışıklarını açsaymış resmi çeken arkadaş,daha güzel görünürdü sanırım,karanlık çıkmış.

Bu arada senin izin işi olmayacak galiba,adamlar bedeva reklamı istemiyorlar.İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu iki renkdaşımdan biri demişti kesin bilgi kesinlikle altkatlardan 3 sıra gidicek localara diye evet kaç sıra gittiğini gördük hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama o kendini bilir burdaysa bir adım öne çıksın
                                Kaç sıra gitti? Projede üç sıra gideceği görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X