O zaman diğer locaları da bu şekilde firmalara yaptırsınlar,adamlar zevk sahibi vesselam.
Önceki örnekler TOKİ STYLE idi. Erol Ağaoğlu da memnuniyetsizliğini dile getiriyordu zaten bu konuda, localar bu son yapılan tarzda olacaktır diye düşünüyorum...
bu iki renkdaşımdan biri demişti kesin bilgi kesinlikle altkatlardan 3 sıra gidicek localara diye evet kaç sıra gittiğini gördük hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama o kendini bilir burdaysa bir adım öne çıksın
E.Ağaoğlu twter da yazmıştı yada tv deki röportajlarından birinde söylemişti yanlış hatırlamiyorsam İstanbul dan bir iç mimar arkadaş tokiden farklı örnek bir loca hazırlayacak bize demişti. Bu loca o loca olabilir. Bence de o loca bu loca.
Önceki örnekler TOKİ STYLE idi. Erol Ağaoğlu da memnuniyetsizliğini dile getiriyordu zaten bu konuda, localar bu son yapılan tarzda olacaktır diye düşünüyorum...
İnşallah Bekir,bu loca için ayrılan bütçeye aradaki farkı firmalardan aldıkları teberrular ile kapatıp,adam gibi loca yapsınlar.Satsınlar 1 milyondan tanesini,al sana kaynak.Locanın ışıklarını açsaymış resmi çeken arkadaş,daha güzel görünürdü sanırım,karanlık çıkmış.
Bu arada senin izin işi olmayacak galiba,adamlar bedeva reklamı istemiyorlar.İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.
bu iki renkdaşımdan biri demişti kesin bilgi kesinlikle altkatlardan 3 sıra gidicek localara diye evet kaç sıra gittiğini gördük hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama o kendini bilir burdaysa bir adım öne çıksın
Kaç sıra gitti? Projede üç sıra gideceği görünüyor.
Yorum