Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suçun kimseye yıkıldığı yok. Orda dinamit patlatacaklar ve bu duvar bundan etkilenmeyecek yani ? Duvar sağlamdı değildi. Etkisi var diyorum ben.

Yorum

• Kameradan seyrediyorum arabalar tek sıra ve de çok yavaş ilerliyor trafik ama stadın yol tarafındaki çalışmayı kimse fotolayipta paylasmiyo

Enteresan
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.03.2015, 16:24.

Yorum

• İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kameradan seyrediyorum arabalar tek sıra ve de çok yavaş ilerliyor trafik ama stadın yol tarafındaki çalışmayı kimse fotolayipta paylasmiyo

Enteresan
        Trabzon'dan Akçaabat 10-15 dakikalık bir yoldur.....

Az önce arkadaşla konuştum bu yolu 1,5 saatte gidebilmişler. Arkadaşın mazotu bitmiş yolda....

Bu yolu 1,5 saatte alıp sinirden patlayacak hale gelmiş insanlar birde fotograf çekmeyi düşünmüyorlar doğal olarak...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• O ev resmen havada duruyor ona dinamit minamit gerekmez yakinda komple coker bunu yapan ve izin veren sukretsin kimse olmedi.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskiden burada Juventus'un stadının fotoğrafları paylaşılırdı.
            Eskiden buralarda bir Alper vardı.! Nerelerdesin sen

Yorum

• @Samsun

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ana direkler bitti sayılır. Gerisi de gelmeli artık.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyonluklarını, kupalarını dış cephe için kullanan takımlar var,
                  Örn. Valencia CF

Bu da bir fikir yani, çalınan şampiyonluk kupası da tam ortaya büyük şekilde konabilir veya daha gelişmiş şekilde tasarım ve görseller ışıklandırmalarla kullanılabilir.
                  Görüntü müthiş. Anlamsız üçgenlerden oluşmuyor. Ne güzel.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak TAVAN HALISI tarafından gönderildi
                    neyse sende haklısındır elbet.
                    Bu peşpeşe yazılar bana birini hatırlatıyor...

Yorum

dün akşam tabutumuza iki tane çivi çakmışlar millet de burada stat dan falan bahsediyor.size acısam mı gülsem mi bilemedim şimdi. işyerinde insanlara maskara olduk. daha dünkü bebeler dalga geçiyor bizimle. sinirimizden evdekileri bile haşlıyoruz.ama adam hala stattan bahsediyor. pes.
                      oturup yas mi tutalim ? gelecege bakmamiz lazim.. siz dovunmeye hayiflanmaya devam edin o zaman
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmiyorum. İlk gelen celik kolonlar disinda koruyucu ambalaj ile geliyordu, son gelenlerde yok. Demekki cabuk olsun diye ambalaja bile zaman kalmiyor

Yorum

• yorumumu silmenize gerek yoktu.. seytana dostluk edecek halimiz yok.. o arsalar kime peskes cekildi herkes biliyor. tez zamanda hepsinin yerlen bir olmasini yuce Allah tan diliyorum !!
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyonluklarını, kupalarını dış cephe için kullanan takımlar var,
                            Örn. Valencia CF

Bu da bir fikir yani, çalınan şampiyonluk kupası da tam ortaya büyük şekilde konabilir veya daha gelişmiş şekilde tasarım ve görseller ışıklandırmalarla kullanılabilir.
                            Bizim şu anki stadımız Avni Aker de böyle gibi gibi
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

dün akşam tabutumuza iki tane çivi çakmışlar millet de burada stat dan falan bahsediyor.size acısam mı gülsem mi bilemedim şimdi. işyerinde insanlara maskara olduk. daha dünkü bebeler dalga geçiyor bizimle. sinirimizden evdekileri bile haşlıyoruz.ama adam hala stattan bahsediyor. pes.
                              Bu üst üste yazılar bu tarz. Bu eleştiri yönü degistirerek başka biriymis gibi davranma çabaları. Bu kayıt tarihi. IP ban atamiyor muyuz
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yorumumu silmenize gerek yoktu.. seytana dostluk edecek halimiz yok.. o arsalar kime peskes cekildi herkes biliyor. tez zamanda hepsinin yerlen bir olmasini yuce Allah tan diliyorum !!
                                Hocam, böyle genelgeçer ifadelere dayanıp beddua okumak ne kadar doğru? Orada peşkeş çekilmeyen arazi hiç yok mu? Peşkeş çekilen yerler nereleri ve kime peşkeş çekilmiş? Ben bilmiyorum, bilenler de nerden biliyor çok merak ediyorum.

Yapmayın Allah aşkına, duygularınız aklınızın önüne geçmiş. Biraz daha sakin lütfen...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X