Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaptım olducu zihniyetten bizi memnun edecek bir yapı çıkması mucize olurdu zaten!!! ha şimdi birkaç kişi çıkar elimizde bu var bizde bunu seveceğiz artık der! "ne deyim". ilk yapılmaya başlandığında; ortaya ne çıkacağıyla ilgili net bilgi sahibi olamamamın bende yarattığı rahatsızlığın dışa vurumu da olabilir şu yapıya ısınamamam. )))) kafayı yememek elde değil afnklasgnlşasbg.... ulan bir sor bu yapı kime yapılıyor sahibi kim... bu kişiler ne hayal ediyor ne istiyor... çıkarlarınız batsın....
    evet öyle
    ama sonuc olarak akyazidan kacis yok
    orasi bizim yeni kutsal topragimiz
    en azindan projeyi azda olsa degistirtigimizi bilmekde projeye isindiriyor insani
    (loca sayisi, isitma, isiklandirmanin kedi kulagi olmamasi, misafir tribünü ve ins. cephe isiklandirmasi, tribün isitmasi, köselerdeki arac cikislarini portatif tribünle kapatilmasi ve hibrit cimde kullanildimi iyice isinirim ben)
    bugünün sartlarinda daha cogunu bize mübah görmüyorlar malesef
    bir basaksehir kadar memleketime deger verilmiyor nedense
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet,haklısın
      aslında anlattıkların bildiğimizşeyler ve hala daha niye şaşırıyorum(z) bilmem,
      hangi konuda anlattığın gibi değil ki canım ülkemin halleri,
      düzelir mi ki diye umutlanıp çabalamaktansa,
      oturup olanı biteni izlemek daha iyi sağlık açısından.
      Selametle kardeşim.
      Düzelmez abi, emin ol. Bu insan kalitesinden çıkacak ürün bu kadar.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet öyle
        en azindan projeyi azda olsa degistirtigimizi bilmekde projeye isindiriyor insani
        (loca sayisi, isitma, isiklandirmanin kedi kulagi olmamasi, misafir tribünü ve ins. cephe isiklandirmasi, tribün isitmasi, köselerdeki arac cikislarini portatif tribünle kapatilmasi ve hibrit cimde kullanildimi iyice isinirim ben)
        kızgınlığıma ver.. çok kızgınım!!!
        kör göze parmak yapılan haksızlıkların derin izlerini silmem imkansız...
        o şehrin insanı değilim o stadyumda oynanacak maçların %99'unu tv den seyredeceğim. sorulmadan fikir alınmadan nasıl yapılabiliniyor bu tarz bir yatırım anlamak zor... "bu stadyum istediğim gibi olmuyor ben burada oynamak istemiyorum avni akerde devam edeceğim" çıkışının; bu yatırımı bu şekilde yapabilen zihniyeti düşüreceği durumu kullanamamak ise acı veriyor!!!

Yorum

kızgınlığıma ver.. çok kızgınım!!!
          kör göze parmak yapılan haksızlıkların derin izlerini silmem imkansız...
          o şehrin insanı değilim o stadyumda oynanacak maçların %99'unu tv den seyredeceğim. sorulmadan fikir alınmadan nasıl yapılabiliniyor bu tarz bir yatırım anlamak zor... "bu stadyum istediğim gibi olmuyor ben burada oynamak istemiyorum avni akerde devam edeceğim" çıkışının; bu yatırımı bu şekilde yapabilen zihniyeti düşüreceği durumu kullanamamak ise acı veriyor!!!
          adam kimseye sormadan, haber vermeden 1 milyara saray yapiyor
          biz kimizde bize soracak, onlar herkesden iyi biliyor
          ben bile bu adama iki kez oy verdim, nekadar körmüsüm anlamiyorum

Ünal Karaman

Yorum

fb kongre üyesiyle trabzonda yaptığı meydan okumanın sonucunu merak etmiyor değilim.

Yorum

yaptım olducu zihniyetten bizi memnun edecek bir yapı çıkması mucize olurdu zaten!!! ha şimdi birkaç kişi çıkar elimizde bu var bizde bunu seveceğiz artık der! "ne deyim". ilk yapılmaya başlandığında; ortaya ne çıkacağıyla ilgili net bilgi sahibi olamamamın bende yarattığı rahatsızlığın dışa vurumu da olabilir şu yapıya ısınamamam. )))) kafayı yememek elde değil afnklasgnlşasbg.... ulan bir sor bu yapı kime yapılıyor sahibi kim... bu kişiler ne hayal ediyor ne istiyor... çıkarlarınız batsın....
              isyanımın özetini yazmışsın renkdaş

Yorum

fb kongre üyesiyle trabzonda yaptığı meydan okumanın sonucunu merak etmiyor değilim.
                rahmetli annesi cumhurbaşkanına diyorduki trabzon en önemli şehir kesinlikle kaybedilmemeli orayı mutlaka almalısın seçimlerde ve cumhurbaşkanı rahmetli annesini dinledi ve aldı trabzonu yüzde 60-70 oyla ama şimdi yapılanlara bakınca bizle dalga geçer gibişikebahçe kongre üyesini aday gösteriyor dayatma ucube ve zamanında yapılmayan bir stad hemde hayatı herşeyi futbol olan türkiyenin en büyük futbol şehrine yapılan bu hareketler kupamızın gasp edilmesi vb. heralde cumhurbaşkanı rahmetli annesini dinlemeyi bırakmış trabzonu sanki gözden çıkarmış gibi yoksa bu yapılanlardan sonra yine 4-5 milletvekili çıkarırsa pes diyorum bize müstehak diyorum

Yorum

evet öyle
                  o çıkışlara portatif trübün yerleştirme olayı kesinlik kazandıysa bu çok iyi haber birde reklam panolarıyla şu kale arkası maratondaki locları saklayabilirsek çok iyi olur ayrıca o ekstra locaların camları siyah olmalı içerden ışıklandırmasıda kesinlikle sarı olmalı dikat çekmemesi için yoksa beyaz floresanla ışıklandırılır saklanmassa kabak gibi parlar o localar buda çok ayrık trübünler gözükmesine sebep olur birde o lacalı trübün bildiğim kadarıyla 2 sıra basamak konuyor acaba oraya portatif yani uzatılamazmı o trübünü yani o lacalı trübün 6-7 sıra olsaydı orayıda kurtarabilirdik görüntü olarak

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o çıkışlara portatif trübün yerleştirme olayı kesinlik kazandıysa bu çok iyi haber birde reklam panolarıyla şu kale arkası maratondaki locları saklayabilirsek çok iyi olur ayrıca o ekstra locaların camları siyah olmalı içerden ışıklandırmasıda kesinlikle sarı olmalı dikat çekmemesi için yoksa beyaz floresanla ışıklandırılır saklanmassa kabak gibi parlar o localar buda çok ayrık trübünler gözükmesine sebep olur birde o lacalı trübün bildiğim kadarıyla 2 sıra basamak konuyor acaba oraya portatif yani uzatılamazmı o trübünü yani o lacalı trübün 6-7 sıra olsaydı orayıda kurtarabilirdik görüntü olarak
                    sana kesinlikle bu baslikda cvp yazmama kararim olsada bu düzeltmeyi yapmaliyim
                    parantezde ins. sonrasi su an karar asamasinda

Ünal Karaman

Yorum

1.sıradan meclise girer

bu arada ne oldu stad yetişmiyor mu yahu bence o stadın yetişmesi imkansz
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

sana kesinlikle bu baslikda cvp yazmama kararim olsada bu düzeltmeyi yapmaliyim
                        parantezde ins. sonrasi su an karar asamasinda
                        herkese cevap yazarım hepimiz aynı gemideyiz benim öyle basit önyargılarım yok kimseye karşı artniyetlide değilim kimsede engelli değil bende tabi görüşüne saygım var burda herkes benim kardeşim

Yorum

şuan çoğu insan aynı düşüncede bende zamanında oy verdim bunlara geçen seçim hariç. boş attım yazı yazdım vs. bu seçimdede kimseye oy vermiyorum şimdi başlarlar yalakalığa düzenbazlığa el öpmeye . fener kongre üyesine oy versin trabzon.

Yorum

Trabzonspor atkısı çoktan takıldı. 4 akp 1 chp 1 mhp olur.
                            Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Kaynak Wowturkey; Mehmet Berber isimli kullanıcıya aittir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaynak Wowturkey; Mehmet Berber isimli kullanıcıya aittir.
                                muhteşem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X