Akyazıda ilk maç.Takım M.Ali Yılmaz tesislerinden tekne ile stada doğru Trabzon manzarası eşliğinde ilerliyor. Akyazı sahili boydan boya taraftarlar ile dolu. Bordo Mavi meşaleler yanmış müthiş bir görsel şov. Sonra takım stada giriyor. Hava yaz. Herkes forması ile maça gelmiş. 40 bin kişi herkes ayakta. Takım sahaya çıkıyor müthiş bir tezahürat. Atkılar havada herkes zıplıyor. Futbolcular tribünlere baknaktan ısınamıyor. Sonra rakip takim sahaya çıkıyor. Müthiş bir ıslık ve uğultu sesi. Taraftar sanki sahaya girip rakibi dövecek gibi. Ve maç başlıyor. Taraftar çıldırıyor takım istemeden de olsa saldırıyor. Sonra gol gol gol diyecektim ki kardeşim çekirdek yemeye çağırdı dayanamadım gittim. Zaten stad kötü baksana Bursanın ki, bjk ninki falan daha güzelmiş. Bunu diyenlere tek diyeceğim sen önce stada git taraftarliğını yap sonra bak bakalım o beğenmediğin boş stad ile 40 bin çılgının doldurduğu stad aynımı. Yeterki sen çılgın ol ha Bursa ha wodofone ha Akyazı. Yemişim boş stadı isterse dünyanın en güzel stadı olsun. Ne diyecez bakın dünyanın en güzel stadı bizde ama içi boş ve çekirdek kabuğu dolu öyle mi. Malesef bizim stadda taraftarımız yok sadece seyircimiz var. Ve sadece de seyrediyorlar. Böyle devam ederse de çok daha seyrederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
61ronin61
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ronin forumda ki herkesle çok pis kafa yapıyor ama bakalım nereye kadar
Yorum
-
İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir örnek dahaGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ronin forumda ki herkesle çok pis kafa yapıyor ama bakalım nereye kadarEn son Misafir tarafından düzenlendi; 13.03.2015, 23:17.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar kale arkasi olmali. O kadar ihtisamli degil zira.
Yorum
-
Localarin ici gerçekten imrenilecek düzeyde yapilmis. Düşünenin aklina sağlık. Umarim bu kadar locanin hakki verilir.
Yukarida yazdığım localarin yapilmasinin sebebi vardir derken demek istediğim yapildi ki satilacagindan emindik ya da satisi coktan gerveklesti.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
61ronin61
beni eleştirenlere dalga geçenlere gelsin
ERDAL DİLEK kardeşimizin yazdığı yazı: Devamlı karşı görüşlü arkadaşların yazdılarını "neden aynı şeyleri yazarak ortamı geriyorsun" diye eleştiren arkadaşlar, siz hep farklı şeyler mi yazıyorsunuz anlamadım. Bu stad için şüpheleriolan arkadaşlarda istediklerini yazabilir bir mahsuru yoksa. Katılırsınız katılmazsınız, okursunuz okumazsınız o sizin sorununuz. Bırakın insanları kişilikleri ile uğraşmayı...
Bu stad kupaya karşılık trabzonspora vaad edilen bir ucubedir.
Yorum
-
İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir örnek daha
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum