Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar kale arkasi olmali. O kadar ihtisamli degil zira.
    Gayet güzel ve resimlerde cok hos gözüküyor. Hele o ilk gördügümüz halifleksli yada krem rengi fayanslilarda cok daha basarili. Bence daha güzelleri de olacaktir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kale arkası değil bunlar ! İhtişamlı olması için altın kaplamamı olması lazım gayet sade ve şık daha ne bekliyorsun localardan
      Evet kale arkasi degil, resimlerin birinde karsi tarafta maraton tribünü gözüküyor

Yorum

• Ulan Loca'yı bile savundurttunuz bana yazıklar olsun size bak Hacı başkanımın zevkine göre düzenlenince süper olmuş..

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ulan Loca'yı bile savundurttunuz bana yazıklar olsun size bak Hacı başkanımın zevkine göre düzenlenince süper olmuş..
          Öylemidir sence, haci baskaninki o halifleksliler olmasin

Yorum

• yahu şu köşeleri görünce cinnet geçiriyorum arkadaş.
            bir tribün boyunda ambulans çıkışı, sıfır estetik kenarlar..
            vallahi şu stada ısınamazsam sırf şu köşelerinden dolayı ısınamam.

localar çok güzel olmuş bu arada.

Yorum

• İlk olarak fan_laz_atik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öylemidir sence, haci baskaninki o halifleksliler olmasin
              Halıfleksli loca yok benim bildiğim

Yorum

• Bizim localar Frankfurtun standart localarına on basar, yirmiyle çarpar, secde ettirir. Manyak olmuşlar. Beğendim.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim localar Frankfurtun standart localarına on basar, yirmiyle çarpar, secde ettirir. Manyak olmuşlar. Beğendim.
                  Taş yağacak taş

Yorum

• yalnız locaların tavanı böyle değildi, bu loca olmayabilir hemen heyecan yapmayalım bence

ama sonuç olarak ben de çok beğendim, beklediğimden çok daha iyi olmuş.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taş yağacak taş
                      Günahımı alıyosun valla.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gerçekten güzel olmuş localar
                        İstanbul Haramilerine Karşı Trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Günahımı alıyosun valla.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kale arkası değil bunlar ! İhtişamlı olması için altın kaplamamı olması lazım gayet sade ve şık daha ne bekliyorsun localardan
                            Daha önce localarin da kalite kalite olacagi söylenmisti burada. Hem metrekare acisindan hem de dekorasyon acisindan. Simdi buna baktigimiz zaman ufak ve ihtisami fazla yok. Yani daha iyileri de olacaktir söylenenler dogru ise. Hemen gaza gelmenize gerek yok. Ayrica daha iyisi nasil olur derseniz, arkadaslar yine daha önce vip localarion fotograflarini paylasmislardi burada.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yalnız locaların tavanı böyle değildi, bu loca olmayabilir hemen heyecan yapmayalım bence

ama sonuç olarak ben de çok beğendim, beklediğimden çok daha iyi olmuş.
                              Tavani böyle olanlarda var. Mesela bitmemis hali böyleydi

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce localarin da kalite kalite olacagi söylenmisti burada. Hem metrekare acisindan hem de dekorasyon acisindan. Simdi buna baktigimiz zaman ufak ve ihtisami fazla yok. Yani daha iyileri de olacaktir söylenenler dogru ise. Hemen gaza gelmenize gerek yok. Ayrica daha iyisi nasil olur derseniz, arkadaslar yine daha önce vip localarion fotograflarini paylasmislardi burada.
                                Bu localar örnek için hazırlandı işte beğenilirse o bina dediğiniz kısım bunlardan olacak işte Bence gayet şık, ihtişam onuda locayı alacak beylerimiz düşünsün benim için önemli olan oturacağım koltuk .

Yorum

Çalışıyor...
                                X