"Eksik olan direkler de geliyor. Taşıyan tirlari gördüm bu sabah Ordu da. Fotoğrafta pek anlasilmiyor yakından görünce olağanüstü büyük. Bitsin bir an önce inşallah "
wowturkey sitesinde ordulu bi vatandaş yazmış. acaba çatı sistemi hangi aşamalardan geçecek, ne kadar sürecek.
"Eksik olan direkler de geliyor. Taşıyan tirlari gördüm bu sabah Ordu da. Fotoğrafta pek anlasilmiyor yakından görünce olağanüstü büyük. Bitsin bir an önce inşallah "
wowturkey sitesinde ordulu bi vatandaş yazmış. acaba çatı sistemi hangi aşamalardan geçecek, ne kadar sürecek.
Bende bunu anlatıyorum stad boş bi alanda herkes stad küçük görünüyor diyor ama sadece öyle görünüyor
Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade
buna benzer bir reklam kampanyasi düsünülemezmi
kendi stadimizin reklamini yapmis oluruz
Sen daha resmi sitene 2010 2011 şampiyonu yazamıyorsun da bunlarla maça çıkacaksın Zor abi, yemez Ayrıca daha stat resmi olarak bizim değil diye biliyorum.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
İlk başlarda alışamamıştım stada ama umduğumdan daha az kötü gözüküyor loca apartmanı. Bir de bizimkisi diğer statlardan daha farklı gözüküyor. Daha keskin ve net hatları var ve birde bizimkisi beyaz mı bana mı öyle geliyor ?
Bence en büyük sıkıntı kat araları. Eğer Konya'nın ki gibi olursa çok kötü. fb maçına bakmıştım, özetlerine, o ara katlardaki ışıklar felan felaketti.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum