Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ısıtmalı koltuk olayına geçmiş isek baya ilerleme kaydetmişiz. mümkünse masaj yapanlardan olsun. takım gerdikçe koltuk rahatlatır
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      isitmali koltuk ne ya ? ben belki sicak sevmiyorum.
      O zaman yasduk getirecesın.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• "Eksik olan direkler de geliyor. Taşıyan tirlari gördüm bu sabah Ordu da. Fotoğrafta pek anlasilmiyor yakından görünce olağanüstü büyük. Bitsin bir an önce inşallah "

wowturkey sitesinde ordulu bi vatandaş yazmış. acaba çatı sistemi hangi aşamalardan geçecek, ne kadar sürecek.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Eksik olan direkler de geliyor. Taşıyan tirlari gördüm bu sabah Ordu da. Fotoğrafta pek anlasilmiyor yakından görünce olağanüstü büyük. Bitsin bir an önce inşallah "

wowturkey sitesinde ordulu bi vatandaş yazmış. acaba çatı sistemi hangi aşamalardan geçecek, ne kadar sürecek.
          Bende bunu anlatıyorum stad boş bi alanda herkes stad küçük görünüyor diyor ama sadece öyle görünüyor
          Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• bir 40bin kisilik futbol stadyumu nekadar kücük olabilirse iste
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Locaları gizleme işini iyi halledebilirlerse stad gerçekten kusursuza yakın gözükecek gözüme ben baya alıştım sevmeye başladım stadı
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                E bütün sehirinki denize gidiyor zaten.

Zannedersem aritma sistemleri de yok ülkemizde.
                boruyla 5 km kadar denize giriliyor sonra denizin dibine sal gitsin teknolojisi kullanılıyor kıyı şeritlerindeki illerde

Yorum

• buna benzer bir reklam kampanyasi düsünülemezmi

kendi stadimizin reklamini yapmis oluruz
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 9 Mart 2014

7 Mart 2015

Yorum

• Yukaridaki fotograflar "Türk gibi baslamak" deyiminin kaniti.

Bi heves baslamisiz, bilmem kac tane is makinasi ile ama simdi ortada kimse yok.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        buna benzer bir reklam kampanyasi düsünülemezmi

kendi stadimizin reklamini yapmis oluruz
                        Sen daha resmi sitene 2010 2011 şampiyonu yazamıyorsun da bunlarla maça çıkacaksın Zor abi, yemez Ayrıca daha stat resmi olarak bizim değil diye biliyorum.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk başlarda alışamamıştım stada ama umduğumdan daha az kötü gözüküyor loca apartmanı. Bir de bizimkisi diğer statlardan daha farklı gözüküyor. Daha keskin ve net hatları var ve birde bizimkisi beyaz mı bana mı öyle geliyor ?

Bence en büyük sıkıntı kat araları. Eğer Konya'nın ki gibi olursa çok kötü. fb maçına bakmıştım, özetlerine, o ara katlardaki ışıklar felan felaketti.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Stadın dış cephesine bu resim eklense süper olur ve stadın şekline yöresel bir katkı sunar

[QUOTE=TS]
                            @ okşoholu

Yorum

• keşke koltuklarla trabzon falan değil de dik oyna yazsak.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                keşke koltuklarla trabzon falan değil de dik oyna yazsak.
                                Müthiş fikir.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X