Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi
    Trabzonun neden ilerleyemedigini bu cevaptan cikarabiliyoruz. Trabzonspor babanizin ciftligi degil. Sahip cikin. yada birakin.
    Bu ülke padişahın babasının çiftliği ama, senin takıma sahip çıkmıyor dediğin adamın kim olduğuna yazdıklarına bi bak, Trabzonspor herşeyden önce bir spor klübüdür, bir hırsızın adının verilmesini geçtim herhangi bir siyasetçinin adının bile Akyazı'ya verilmesi bu takımın ne kadar değeri kaldıysa artık hepsinin yok edilmesidir. Trabzonsporluyum diyen birinin önce bundan utanıp sıkılması gerekir, onun yaptığı da budur. O bıraksın da sen mi sahip çıkacaksın takıma...

Yorum

• kim oldugu ne oldugu beni ilgilendirmez. Trabzonsporun önüne tas koymaya calisanin ne arkasinda ne önünde olurum. RTE kompleksi olacaksa olsun bize ne? bende istemezdim öyle olmasini ama artik geri dönüsü yok. O stada gitmeyenler egolarini bi kenara biraksinlar.
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Padişahım çok yaşa...
        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 20:10.
        İşte taraftar budur.

Yorum

• O isim değişmediği sürece o stada gitmeyeceğim......İnşallah stad inşaatı yavaşlar, hatta durur da biz mabedimizde oynamaya devam ederiz.....
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu nasıl bi biattır,o tası babasının hayrınamı koyuyor,sanki ,Avni Akerın arazısı ne olucak? Herseyi gectim Koca Trabzonspora Feberbahceli bi siyasi liderin,adı verildiğin'de bu Trabzonspor cıkarıysa Allah zaten gani gani belamızı vermiş bizim
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Neden tepki gösteriliyor anlamış değilim. Adam geçen sene şike anıtı yaptıracağım dedi ve sözünü tuttu. Dünyanın en büyük en fonksiyonel anıtı Trabzon'da yapıldı işte. İsmine de şikenin baş koruyucusunun ismi verildi. Daha ne yapacaktı. Dansöz mü oynatacaktı. Bir kerede birşeyi beğenin ama olmaz böyle. Nur topu gibi pardon Gümrük Topu gibi bir şike anıtımız oldu. Öyle böyle değil hem de 800.000 m2. Nerede görülmüş bu kadar büyüğü. Bak bak hatırla
              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 20:12.

Yorum

• Bu transferler nasil yapildi saniyorsunuz beyler? Aktifbanktan alinan kredilerle degilmi? Aktifbank kimin? Arastirin biraz, ondan sonra neden stadin isminin RTE oldugunu anlarsiniz.

Edit: Yanlis anlasilmasin sakin, olaya kesinlikle karsiyim!!

Benim teorim soyle:
                RTE bizim baskandan soz aldi, 2010-2011 sampiyonlugunun yakasini birakin, karsiliginda size kredi mredi veririm sampiyon kadro kurarsiniz gibisinden bir konusma gecti.. Ustune birde stad ismi.. Budur
                En son Hunk tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 19:06.

Yorum

• Yüksek koltuklarda oturanlar boş gereksiz işlerlen uğraşmaklan mi meşgul olur.....yeter artik Trabzonsporu politik amaclardan kulanmayin artik... Ne adiliktir bu...ne validen şansimiz var nede Belediye Başkanindan.. hemşerim olmalarindan utanç duyuyorum..
                  !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kim oldugu ne oldugu beni ilgilendirmez. Trabzonsporun önüne tas koymaya calisanin ne arkasinda ne önünde olurum. RTE kompleksi olacaksa olsun bize ne? bende istemezdim öyle olmasini ama artik geri dönüsü yok. O stada gitmeyenler egolarini bi kenara biraksinlar.
                    Kim olduğu ne olduğu seni ilgilendirmez? İsmi Aziz Yıldırım Kompleksi olsa gidecek miydin?

Hiç arka tarafını o yana bu yana atma, doğru dürüst savunmaya bile yüzün olmadığından alttan alttan iş yaparak mal yerine koymaya çalışma insanları.

Yorum

• Projeyi sel alsa da kurtulsak ...
                      .

Yorum

kim oldugu ne oldugu beni ilgilendirmez. Trabzonsporun önüne tas koymaya calisanin ne arkasinda ne önünde olurum. RTE kompleksi olacaksa olsun bize ne? bende istemezdim öyle olmasini ama artik geri dönüsü yok. O stada gitmeyenler egolarini bi kenara biraksinlar.
                        "BİZE NE?" Çok güzel şaka yapıyorsunuz Taklidi bırakalım arkadaşlar ciddi konu burası.

Yorum

• Vay be, bu yaştan sonra yalakasporlu da olduk.

Yorum

• Aramizda ne kadar cok fenerbahceli varmis oysaki.. O kadar netim ki bizim gibilierin ahiyla bu klup kume duser.. Biri kampanya baslatsin formalari yollayalim belediyeye..
                            Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vay be, bu yaştan sonra yalakasporlu da olduk.
                              Benim destekledigim Trabzonspor bu degildi. Hafta sonu bizi iceriden dize getiren BUYUK FENERBAHCE ile olan macimizida izlemeyecegim.
                              Haksizlik karsisinda susan serefinide kaybeder. Siz buna ego deyin ama ben buna kopeklesmemek diyorum..
                              Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

Neden AKP'ye minnet duymak zorundayım? Neden yapılan onca stad içinde bizim stadımız siyasi bir isim taşımak zorunda? Bundan gerçekten rahatsız olmadınız mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X