Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kale arkası alt katı tribün basamakları zemine kadar inecek mi? Şuan 12 basamak var yanlış saymadıysam.
    .

Yorum

• Bence stat çevresine tüm dinlerin ibadet yerleri yapılmalı. Dünyada örnek alınan bir davranışa imza atmalıyız. Şehre gelen turist gelsin denize karşı kilisesinde iki tütsü yakıp gitsin nedir yani. Bence çok mantıklı hareket olur.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Akyazi boydan boya plaj olsun, etrafindaki isyerleri sabah aksam calisir...

Kulüp bunu akil edip hayata gecirirse su akyazi bizi zengin eder...

Yorum

• dis cephe kaplamasi haric stad da begenmedigim hicbirsey yok . apartman dediginiz yerde dahil . stat bittiginde hic oyle dikili apartman gibi gozukmeyecek .
          61

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kale arkası bitti bitiyor
            yazık olacak ağaçlara
            sakin olun...

Yorum

• O değilde bizim tanıtıcı video maket animasyon vesaire tam olarak ne zaman yayınlanacak kastettiğim video tanıtımı.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akyazı

Slm.A arkadadaslar ben Fransadan Sinan herkese kolay gelsin uye oldum vede buyuk sabirsizlikla stadyumuzu takip edecegim insallah bize yakisir bir stadyum olur cok bekledik vede hakkini verecegiz selamlar ..

Yorum

• Alana Otel falanda yapılacak mı ? Sahil kısmına cafeler falan. Acayip güzel olur . Çehresi değişir Trabzon değerlenecek bu olaylar tamamlanınca.

Yorum

• mevcut dolgu alanımı yoka ılave 400 bın metrekara extra dolgu alanından mı bahsedılıyor ?
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence stat çevresine tüm dinlerin ibadet yerleri yapılmalı. Dünyada örnek alınan bir davranışa imza atmalıyız. Şehre gelen turist gelsin denize karşı kilisesinde iki tütsü yakıp gitsin nedir yani. Bence çok mantıklı hareket olur.
                      Ne içtin?

Yorum

• Alanın çevre düzenlemesi inşallah TOKİ'nin zevkine bırakılmaz.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuan benim için en önemli konu bu engelli vatandaşlar için stadyum da ne gibi şeyler yaptıkları.

Engelliler için rampa eğimi böyle olmalıyken

Ülkemizde ve bir çok yerde rampalar bu şekilde.

Bu rampalar Uyum yasaları gereği artık zorunlu ama çoğu yerde sırf yaptım demek için yapılıyor kullanırlılığı yok. Ama unutulmaması gereken birşey var ki. her insan bir engelli adayıdır

Kardeşim çok şükür güzel bir yorum okudum. Haklısın kardeşim katılıyorum sana

Yorum

• Gökhan KARAKAŞ - TAKA https://twitter.com/gknkarakas
                            En son Enisc tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 21:41.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Hakaret yok yorum siliyorsunuz. Düşünceye saygın yoksa kapat forumu BMN !!!

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakaret yok yorum siliyorsunuz. Düşünceye saygın yoksa kapat forumu BMN !!!
                                Başlığa bak bakalım ne yazıyor ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X