Böyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
Hakkımızın alenen çalındığı şike davasında bunu bize defalarca ispatlamadılar mı? Şikecileri destekleyen üç partiye %90'ın üzerinde oy çıktıktan sonra ben stadı bitirmelerine bile hayret ediyorum. Ne de olsa karşılarında ne yapılsa itaat eden bir şehir var.....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
stadı aldıktan sonra sağlam bir sponsor bulursak stadda çok şeyi göze hoş bir şekilde değiştirebiliriz.. bjk stadında olduğu gibi.. kaldı ki bjk staddan gelecek sponsorluk parasıyla borçlarını ödemiyor stadını bitiriyor yani biz çok daha rahat durumda olacaz sponsorla birlikte..
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYau hale da mi lüks olacak, gidu isicesun miççasun nedu yaniBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKhale nin da bir gururu var,TSnun khalesi sonuçta Sefer abicuğumiyiydi buu
khaleee
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
localar neden çok dar yapılmış?diğer stadlarda localar geniş. Ben bu locaya para ödemem klostrofobik bir oda. zengin adam burada ne yapsın...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
stadla ilgili jeoloji profesörlerinin görüşü var. bu stadı denize yaparsanız stadı deniz yutarmış. yani burada Alalh korusun bir trabzon bjk derbisi oynanırken stadın denize kayması sonucu on binler yaşamını yiterebilir. Bunun vebalini kimse taşıyamaz...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadla ilgili jeoloji profesörlerinin görüşü var. bu stadı denize yaparsanız stadı deniz yutarmış. yani burada Alalh korusun bir trabzon bjk derbisi oynanırken stadın denize kayması sonucu on binler yaşamını yiterebilir. Bunun vebalini kimse taşıyamaz...
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç sırasında stadın denize kayması hmm. Umarım ciddi değildin şunu yazarkenhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum