Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• loca alacaktım bunu görünce vazgeçtim,,
      yine mecbur kale arkası kombine alacağız
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
        En azından bizi yönetenler, bizi yönetmeye talip olanlar, iş dünyası, medya, kamu kurumları bizi bu ülkenin vatandaşı, bu ülkenin takımının taraftarı olarak görmüyor ki....

Hakkımızın alenen çalındığı şike davasında bunu bize defalarca ispatlamadılar mı? Şikecileri destekleyen üç partiye %90'ın üzerinde oy çıktıktan sonra ben stadı bitirmelerine bile hayret ediyorum. Ne de olsa karşılarında ne yapılsa itaat eden bir şehir var.....
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Yav arkadaş loca alıp da napıcan zaten. Kale arkası varken. Dünyada futbol çok yanlış anlaşılıyor bence. Sistem hatalı. Para futbolu bitiriyor.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle toki mi olur bize gelince yapamayız edemeyiz biz bu ülkenin takımı değil miyi
            diğer toki statlarına baktın mı ? bundan daha mı kaliteli? hayır.. ee onlara yapmadığı şeyi sana niye yapsın? senin diğer takımlardan farkın ne? mesela toki gsye fbye lüks bir stad yapsa sen alınmaz mısın isyan etmez misin? durum bu diğer anadolu kentlerine nasıl bir stad yapılıyorsa sana da o kalitede stad yapılıyor. parayı sen vermediğine göre düdüğü ben çalacam diyemezsin..

stadı aldıktan sonra sağlam bir sponsor bulursak stadda çok şeyi göze hoş bir şekilde değiştirebiliriz.. bjk stadında olduğu gibi.. kaldı ki bjk staddan gelecek sponsorluk parasıyla borçlarını ödemiyor stadını bitiriyor yani biz çok daha rahat durumda olacaz sponsorla birlikte..

Yorum

• BMN İstanbul Kahvaltı Organizasyonu

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• bu tek vinçle 2yıla da bitmez bu stad
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yau hale da mi lüks olacak, gidu isicesun miççasun nedu yani
                  Khale nin da bir gururu var,TSnun khalesi sonuçta Sefer abicuğum
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Khale nin da bir gururu var,TSnun khalesi sonuçta Sefer abicuğum
                    iyiydi buu khaleee
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• localar neden çok dar yapılmış?diğer stadlarda localar geniş. Ben bu locaya para ödemem klostrofobik bir oda. zengin adam burada ne yapsın...
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Çok lüks locaya bence gerek yok. Belki 3-5 locayı lüks şekilde yaparsın. Şehrin durumu ortada. İnsanlar rica-minnet loca almak yerine gerçekten almak istediği için loca almalı ve alabilmeli.

Yorum

• Gsnin stadı toki yapmadı mı ?
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• stadla ilgili jeoloji profesörlerinin görüşü var. bu stadı denize yaparsanız stadı deniz yutarmış. yani burada Alalh korusun bir trabzon bjk derbisi oynanırken stadın denize kayması sonucu on binler yaşamını yiterebilir. Bunun vebalini kimse taşıyamaz...
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadla ilgili jeoloji profesörlerinin görüşü var. bu stadı denize yaparsanız stadı deniz yutarmış. yani burada Alalh korusun bir trabzon bjk derbisi oynanırken stadın denize kayması sonucu on binler yaşamını yiterebilir. Bunun vebalini kimse taşıyamaz...
                              Maç sırasında stadın denize kayması hmm. Umarım ciddi değildin şunu yazarken

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç sırasında stadın denize kayması hmm. Umarım ciddi değildin şunu yazarken
                                ciddiyim olmayacak şey değil stad boşken olur doluykende. inşallah hiçbir şey olmaz ama stadın denize oturtulması bir risktir. doğadan bir şeyler alırsan mutlaka intikamını alır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X