Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize 10.000 kişilik stad yeter! maç'a zaten kimse gitmiyor. Eskiden Trabzonsporumuz bizden destek aliyordu.

O günler maalesef geçti
      hani habunun sesi..

Yorum

• bu takım yeni stadyumumuz ile birlikte seneye çok can yakacak inşallah...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çözüm öneriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Passolige zimmetlenmesi mantıklı ama adam "ben kırmadım kardeşim, başkası benimkini de kırdı" derse ne diyeceğiz? Kameralardan tek tek koltukları kıranların izini mi süreceğiz? "Sen 5 koltuk kırdın ver 500 lira" mı diyeceğiz? Ya da "koltuk kıranı bir daha maça almayacağız" mı diyeceğiz?

Bunları ciddi ciddi soruyorum. Adamlar sorunca söyleyecek bişeyim olsun diye çabalıyorum.

Yani şu koltuğun önündeki boşlukta zıplamak yerine koltuğun üstünde zıplamanın sosyolojik analizini yapabilecek bir arkadaş var mı bilemiyorum, tartıştığımız konuya bakın... Gülelim mi ağlayalım mı? Ağlayalım bence...
          Bir zahmet herkes gidecek kendisine zimmetli koltuğa oturacak abi. Ama bu sefer de satılmayan koltukların kırılması söz konusu olur. Onları kime zimmetleyeceğiz? En mantıklısı eski koltuklar. Üzerinde yüzde 1 milyon zıplayacaklar.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir zahmet herkes gidecek kendisine zimmetli koltuğa oturacak abi. Ama bu sefer de satılmayan koltukların kırılması söz konusu olur. Onları kime zimmetleyeceğiz? En mantıklısı eski koltuklar. Üzerinde yüzde 1 milyon zıplayacaklar.
            Evet, malesef.

Kendisine zimmetli koltuğa oturma işi de hayal. Yani stada giden herkes bunu yaşamıştır mutlaka: Normal taraftarı bile kaldıramıyorsun koltuğundan, "kardeşim benim kombinem var, işte bu sıra bu koltuk" diyorsun, yok, ısrar etsen birleşip dövecekler seni, güvenlik zaten üzerine alınmıyor hiç. Bu olayı bi de numaralı tribünde bile yaşayan var. Düşünün kale arkasını ve taraftar gruplarını... İyimser olamıyorum malesef...

Yorum

• taraftar grupları dışında koltuklarda tepinip, koltukları kıracak birileri mi var ??

hangi grubun nerde olduğu da sezon başında belli oluyor. bu gruplar yönetimden indirimli kombineler alıyorlar, anlaşma yapıyorlar. siz bu gruplara söz geçiremeyecekseniz hiç konuşmaya gerek yok. ''stada, koltuklara zarar vermeyin, çıkıp tepinmeyin'' denecek bu kadar.

kırılacak koltukları maliyetinin onlardan karşılanacağını (veya kombine iptali) sezon başında iletirsiniz. grup liderleri de kendi gruplarına hakim olur böylece. ayrıca eskisi gibi de değil, yüzlerce kamera var statta. verilecek muhtemel zararların önüne geçilmesi için bildiriler bile dağıtılır, taraftara bu yönde gözdağı verilebilir her türlü
              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 21:23.

Yorum

• yönetimin taraftar gruplarını toplayıp onlara birleşim konusunda yön göstermesi gerekiyor (kendi başlarına birleşmeleri zor göründüğünden) görüşme sonucu olumlu bir sonuç çıkarsa onlara özel bir tribün yapıla bilir aksi taktirde görünüşü bozmanın bir manası yok .

Yorum

• inşallah kış yumuşak geçer de stadyumdaki kaba inşaat çalışmaları aksamaz ve yeni sezona yeni stadyumda gireriz

Yorum

• Yağmur yağsada prekast çalışması devam edemezmi ?

Yorum

• Bekir abi şu 4 araç çıkışının 2 ye düşürülmesini ilettin mi ? Lütfen maraton tarafındakiler kapatılsın yahu lütfen. Oraya da prekast koymak çok zor olmasa gerek ?
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• 03.12.2014
                        Saat 11:15

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet, malesef.

Kendisine zimmetli koltuğa oturma işi de hayal. Yani stada giden herkes bunu yaşamıştır mutlaka: Niormal taraftarı bile kaldıramıyorsun koltuğundan, "kardeşim benim kombinem var, işte bu sıra bu koltuk" diyorsun, yok, ısrar etsen birleşip dövecekler seni, güvenlik zaten üzerine alınmıyor hiç. Bu olayı bi de numaralı tribünde bile yaşayan var. Düşünün kale arkasını ve taraftar gruplarını... İyimser olamıyorum malesef...
                          Avni Aker'de gecen sene kac tane koltuk kirilmis bu rakami bilmemiz lazim.Eski koltuk koymak neye benziyor biliyor musun su okullar olmasa ben milli egitimi ne guzel idare ederdim durumu oluyor yazik bu kafalara 300-500 kisi icin belkide 15-20 bin kisilik tribunu mahvedecekler.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu sene passoligi protesto eden gruplar seneye yeni stada mı geleceklermiş? Devam etselerdi protestoya.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sene passoligi protesto eden gruplar seneye yeni stada mı geleceklermiş? Devam etselerdi protestoya.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avni Aker'de gecen sene kac tane koltuk kirilmis bu rakami bilmemiz lazim.Eski koltuk koymak neye benziyor biliyor musun su okullar olmasa ben milli egitimi ne guzel idare ederdim durumu oluyor yazik bu kafalara 300-500 kisi icin belkide 15-20 bin kisilik tribunu mahvedecekler.
                                Eski koltuk kırılmıyor işte abi, eski koltuğu kırmak için sistemli ve şiddetli bir müdahele gerekiyor ama katlanabilir koltuğun üstünde zıplamak yeterli, bi süre sonra mutlaka deforme olacaktır.

Ben de bütün tribünlerde katlanabilir koltuktan yanayım ama bakalım, ben fırsat buldukça ileteceğim ilgililere, inşallah istediğimiz gibi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X