Önce:
Oh be, ne iyi ettik!... ne idi o direkler; maçı seyredemiyorduk!...
Şimdi:
Islanmaya başlayalı, 6 yıl bitti...
Sonuç:
Biz nerde yanlış yaptık!.
Ümit: Akyazı, karayazı olmasın... zemin alçak kaçmış, 150 Santim daha onca alan yeniden toprakla yok- yok taşla doldurulup yükseltilecekmiş... hâlâ, akıl adip yanıbaşındaki tepeyi indirmeyi düşünemiyorlar... taşıyın abi... Arabistan, petrolü kime satacak?.
Hağurda Gölçayır Köyü'nün(Düzyurtspor'a sınır köy- Meydana 5 Km.) 10 tâne stadlık arazisi boş duruyor... sen gel, incik- boncukla denizi çal!... almazsa geri:"Ver lan bubanın mali mi?" dersa, stoklanan tuzun suya karışması gibi; "deniz aldı- götürdü!" olur... demedi demeyin; sivri akıllılara memuriyette yer yok!... Diplomalı olacaksın.
La git, sende her işe burnunu sokma!... ne annarsın Kadir!.
Bir de şu bizden sır gibi saklanan raylı sistem projesini çok merak ediyorum. Raylı sistemi sahile düşündük biz hep ama sahilden geçen bir sistem şehir tarafından kabul görmeyebilir.
Bana kalırsa raylı sistemin tanjanttan geçmesi gerekiyor ki maksimum sayıda insan raylı sistemi tercih etsin. Direk sahilden geçen bir raylı sistemin kullanım oranı Trabzon'un yerleşimini göz önüne aldığımızda düşük düzeyde kalacaktır diye düşünüyorum.
Bu konuyu tartışalım bari, oldu bittiye gelmesin lütfen ya. Yok mu belediyeyle bir bağlantısı olan, kulağına bişey gelen, ulan sanki biz Trabzon halkı değiliz, uzayda falan yaşıyoruz, hiçbirşeyden haberimiz olmuyor...
Benim bi yakınım belediyede ve bu işlerle ilgili.Sormuştum ama bana raylı sistem değilde sahil-meydan-boztepe arası teleferik sistemi yapılacağını söylemişti.
Yorum