İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolumsuz bir durum çıkma ihtimali var mı sence abi ya. daha çok süre var yeni sezona yetişmemesi çok saçma olur bence. bir de konya stadından da gördük ki çevre düzenlemesi ve koltuk takma işi öyle aman aman bir süre almıyor. çatıya bakar her şey. o da çok gecikmez bence
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatının ilk kez uygulanacak bir sistem olması biraz endişelendiriyor beni. Bursa'da epey bi zaman kaybedilmişti çatı nedeniyle, gerçi orda başka problemler de vardı ama... Demek istediğim herşey tıkırında giderse mayıs 2015'te bitecek zaten çatı, bi yerde bi aksama olursa (olacak demiyorum tabi) yeni sezona yetişmesi tehlikeye girebilir. Bişey mi biliyorsun dersen yok, sadece endişe yani
Bursa'nın çatısı inanılmaz zaman kaybettirmişti, bizde de aynısının olacağını düşünüyorum ben, kaldı ki bunun çevre düzenlemesi ve diğer işler de var, teslim tarihinin sarkmasına kesin gözüyle bakıyorum ben.
Yorum
-
Yeni sezonun 2015 Ağustosun sonunda başlayacağını düşünürsek tam on ayımız daha var demektir. On ayda bu hale gelen stad kalan on aydada (catida bir hesap hatasi ve ekonomik bir sıkıntı olmazsa) rahat rahar biter. Bu arada yollar bitermi bilmiyorum, bir ara gazetelerde yonca kavşaklarda sıkıntı çıktı, mahkeme durdurdu, istimlaklarda sıkıntı var gibisinden haberler okumuştum. Doğruluk payı nedir bilmiyorum. Stad ve yollar bitse bile dolgu alanının yarısı boş kalacak, boş kısım henüz projelendirilmedi galiba. Yani dolgunun tam teşekkül bitmesi ve Trabzon halkının orayı kullanması bi 3-5 yıl daha sürer gibi.
Yorum
-
Bjk'nin stad insaat fotograflarina baktiginiz zaman tribünden ziyade daha farkli detaylar var. Yani oraya ne dikiyorlar anlamadim, sanirim cok islevsel ve kaliteli bir yapi olacak.
Bizimkisine bakarsak sadece tribünden ibaret, bizimkinin erken bitmesi cok normal.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha anlamis degilim,bu adamlarla bizim kapasite ayni,ama bizde numarali tribun iptal gibi. aa bakiyorum stadlarina,boyut olarak basamak olarak hersey biz ile ayni..Biz numarali tribunude kaybettigimiz ust tribunu nerde kapatiyoruz? Tamamen ayni cunku olculer...Bizim Tribunlerin 5-6 basamak daha fazla olmasi lazim,numaralidaki acigi kapatmak icinOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk'nin stad insaat fotograflarina baktiginiz zaman tribünden ziyade daha farkli detaylar var. Yani oraya ne dikiyorlar anlamadim, sanirim cok islevsel ve kaliteli bir yapi olacak.
Bizimkisine bakarsak sadece tribünden ibaret, bizimkinin erken bitmesi cok normal.
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar deniz tarafi kale arkasina prekast inin ikinci vincmi geldi yoksa benmi yanlis goruyorum
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuk rengi netlesti mi?En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 28.10.2014, 12:26.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk'nin stad insaat fotograflarina baktiginiz zaman tribünden ziyade daha farkli detaylar var. Yani oraya ne dikiyorlar anlamadim, sanirim cok islevsel ve kaliteli bir yapi olacak.
Bizimkisine bakarsak sadece tribünden ibaret, bizimkinin erken bitmesi cok normal.
Yorum
-
İlk olarak Erkan Inan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadimizin üc boyutlu yeni bir tanitimi ne Zaman yapilacak arkadaslar, bilen varmi???
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorla anlaştığımız zaman diyebilirim. Çünkü bu tanıtımı kulüp yapacak olsa çoktan yapardı. Sponsor kendisi yapacak yaparsa... -diye düşünüyorum-TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum