İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten görülen görülüyor kameradan. Prekast dışında değişim yok ki zaten. Prekastta en fazla 1 blok ilerliyor. Şu sıra ayda 1 yapsan bile yeter bence.canin sag olsun Bekir bi haftadan bisey olmaz o vidéo cok guzel yukardaki link attim o cok iyi geldi
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu hafta fotoğraf çekemedim malesef. Haftaya inşallah..
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence alman futbolu örnek alinacak seyirciye sahip.
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence daha önemlisi orayı doldurmak.
Yorum
-
İlk olarak Notification tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok zor değildi muhafazalı yerlerde bunları örülüp inşaat için hazırlanması.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğin korozyona uğramış umarım sıkıntı çıkarmaz.
Çok zor değildi muhafazalı yerlerde bunları örülüp inşaat için hazırlanması.2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaka yapiyor olmalisin.
İnşaat çeliklerinin bükülme yerlerinde enerji birikimi daha yüksek olduğundan daha kolay korozyona uğramış.
Bu kötü anlama gelmesin, umarım önlemleri almışlardır. Orada çalışan tecrübeli mühendisler vardır, gözlerinden kaçırdıklarını sanmıyorum. Yada ben çok evham yaptım.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğin korozyona uğramış umarım sıkıntı çıkarmaz.
Çok zor değildi muhafazalı yerlerde bunları örülüp inşaat için hazırlanması.
celigin disinda okadar pas olacak
o pas sayesinde cimentoyla bagi pekisiyor
cimentoyu üstüne döktünmü oksijen almayinca zaten erozyon stop eder
ondan ark. saka yapiyorsundur diyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv kamerasi loca tarafindami olacak ...bizimkiler terse koyup taraftar yerine localari vermesin yayina
Yok merak etme kamera odalari binalarimizin üstünde yani su an canli yayin kamerasinin oldugu taraftar degil, öbür tarafta olacak
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpartak Moskova'nın stadında koltuk yerleşimi
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resimden anladığım kadarıyla koltuğun üzerine çıkıp tepinmeye gerek yok. Çünkü koltuk katlanınca yaklaşık 60 cm lik boş alan oluşuyor ve bu boş alan bir insanın rahatlıkla ayakta durmasına, atlayıp, zıplamasına yetecek genişlikte. Bu konuyu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunuda anlamışsınızdır artık.
Yorum
Yorum