Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ımg]http://i.imgur.com/lmfpto9.jpg[/ımg]

locaların nasıl olacağı tüm mesele, tuutp pimapen gibi yaparsan dış tarafı kötü görünür, ama iyi bi işçilikle hiç sırıtmaz.
    İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ikinci katın çok dik olması locayı nasıl kamufle edebilir? Mersin arena'nın ikinci katı daha dik olsaydı locaları nasıl kamufle edecekti? Mersin'de de loca üzerine uzatılan 3 basamak var akyazı'da da. Mersin'in loca önündeki 2 basamak loca koltukları için ayrılmış, senin localarının önündeki ilk 2-3 basamakta loca koltukları için ayrılacak. Tribün ile locaları ayırmak için aynı duvarı sen de öreceksin. Farkı ne? Tek fark çıkış tünellerinin loca aralarında verilmesi ve tribün basamak sayıları.

[ımg]http://i.hizliresim.com/270vzd.jpg[/ımg]

bu locaları ikinci katın dik olması kamufle edemez. Mantıklı tek uygulama var, o da locaların iç-ön tarafına 2 basamak ekleyerek en azından koca cam görüntüsünü minimum'a indirmek. Vip localarda sanırım aynı olaya uygulanacak. Küçük tribün tarzı birşey. Gs localarında görünen koltukların olduğu yere 2 basamak eklenebilir. Alt tribünden 2-3 basamağı da kurtarabilirsin. Başka türlü 4-5 metrelik yüksekliği kamufle etmek zor.

[ımg]http://i.hizliresim.com/1palgg.jpg[/ımg]
    İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * maşallah gerçekten loca değil bildiğin apartman var tribünlerin ortasında
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burda benden başka fotoğraf paylaşan kaç kişi var abi.

Basbaya kafanda algı oluşturmaya çalıştığım yönünde bi fikir oluşmuş, helal olsun ne diyim.

"öyleyse lafım sana da, öyle değilse sana değil..." böyle bir "şüphe" bile kafada oluşabiliyorsa biz aklımızı yitirmişiz demektir...

Ayrışması gereken onlardı, biz ayrıştık, onlar birleşti. Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum.

Rahatlayacaksan facebooktan bugün paylaştığım gönedrimi yazayım:

"yeniden yargılamayı alkışlayanlar 17 aralık'ı da unutsun, paralar değil, hukuk sıfırlanmış meğer... Hukuk mezunları üniversiteye geri çağrılsın..."

twitterda da özeti var, @f1bekir , bakabilirsin.

Size başarılı komplo teorileri ve iyi forumlar dilerim...

bekir bir kac sayda arkaya gidince yayınlanan resimler. Haa bu arkadaşlarıda zan altında bırakmak istemem, ama burada resim ben yayınlıyorum demene istinaden bunları alıntıladım. Ben komplo teorisi kurayım, bak yeniden yargılanıyorlar. Niye mi; komplo teorisi gercek oldu.
    Alınganlık yapmana gerek yok, eğer senin amacın sadeece stadsa sana ne diye laf edeyim. Ama ispatlayamasamda emin olduğum bir şey var, bu stadı algı oluşturmak için kullananlar var ve ben bunların forum içindede olduğunu düşünüyorum. Bu da benim tecrübem, teorim değil. .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• nette buldum imar planı paylaşıldımı bilmiyorum.

Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• istemeyen izlemez . gitmez . kardeş zorlamı .
        benım ıcın sportif basarının zerre onemı yok diyen de garıban mustafa yumluya küfür falan etmicek okey ?

evet yumlunun avukatıyım
        61

Yorum

• Avni aker bize yeter...Basbakan Aziz Yıldırıma hediye etsin bence.Umarım hiç bir zaman bitmez....Benim calınan gozyaslarıma rusveti bilmem ne Arena!..Tiksindim bu stadyumdan,Yine diyorum Avni Akeri yıkan dozerin ....
          En son Napoli tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 17:22.
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Yeni stadyumu beğenmesemde o stad bizim olacak. Kullanım hakkı da bizim olacak. Sonrası da güzel olacak. Üstüne şikecilerde hak ettiği cezayı çekecek,pisliklerden kurtulacaz. Her şey çok güzel olacak. Ya sabır. İlahi adalet tecelli edecek çünkü biz haram yemedik.
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• endiseye gerek yok.Türk ,,yargisi" sucsuzlar dedi diyelim.uefa, türk yargisi fikir degistirmis suana kadar verilen cezalar revize edilecek mi diyecek? hukuk sistemi isleyen ülkelerde ki adamlara bu yargiysa önceki neydi diye sorduklarinda ne cevap verecekler? paralel olay mi��ilginc..tribünlere oynuyorlar..sezon baslayinca fb ve sivas lig de olmayacaklar.
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 18:10.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Çok kötü bir taraftarimiz var.(Takim sevgisi babinda soylemiyorum.Ortak fikirde bulusma noktasinda.Cunku bir olamiyoruz) Daha forumda bile anlaşamiyoruz. Anca bir birimizi suçlarız tahrik ederiz.stadı beğenen bi taraf beğenmeyen bitaf oluyor. Resim çekip paylaşan algıcı oluyor. Inanilmaz tuhaf yorumlar. Tabiki eleştirelim ama burda biraz farklı bir durum var gibi.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok kötü bir taraftarimiz var.(takim sevgisi babinda soylemiyorum.ortak fikirde bulusma noktasinda.cunku bir olamiyoruz) daha forumda bile anlaşamiyoruz. Anca bir birimizi suçlarız tahrik ederiz.stadı beğenen bi taraf beğenmeyen bitaf oluyor. Resim çekip paylaşan algıcı oluyor. ınanilmaz tuhaf yorumlar. Tabiki eleştirelim ama burda biraz farklı bir durum var gibi.
                  senin yaptığın ne oluyor peki. Aynı şeyin laciverti denir ancak seninkine. Nasıl eleştrecez peki. Hangi yazdığımda resim cekip paylaşanlar algıcıdır demişim bana göster bakim. Sana tavsiyem iyi oku doğru yorumla, kazanan sen olursun. .
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• stad forumunda bile kavga çıkmış dediler geldik.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stad forumunda bile kavga çıkmış dediler geldik.
                      kardeşim ne stadı ya adamlar yeniden yargılıyor siz hala stad diyonuz
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• MacBook Pro'dan ansil canli yayin izleniyor ??
                        Lütfen yardimci olun, Mac system üzerinden izleninmiyor malisef

Yorum

• Erdal bey haklısınız ben yanlış anlamişim.Siz fikrinizi soylemişsiniz.Algı oluşturmaya çalışan arkadaşlar olduğundan bahsetmişsiniz.Sonra ben size veya direk bir başkasını kastedmedim.Genel itibarı ile forumda bir gerginlik var.Sanki tartıştımak için tartışıyoruz.Ortak bir noktada buluşamiyoruz. Birlesip de bir şeye ortak tepki veremiyoruz.Şike konusunda olsun, stad konusunda olsun vb. Bize karşı olanlara muhalif olacağimiza biz birbirimize muhalif oluyoruz.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim ne stadı ya adamlar yeniden yargılıyor siz hala stad diyonuz
                            Dünyanın sonumu geldi, kardeşim ben şahsım adına o stadın bir an önce bitmesini istiyorum siz ne ayaksınız.

Yorum

• Re: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünyanın sonumu geldi, kardeşim ben şahsım adına o stadın bir an önce bitmesini istiyorum siz ne ayaksınız.
                              bende istiyordum bitmesini fakat bitmesede olur. niye bitsin ki? sampiyon mu yapacaklar bizi? bana gecerli neden verirmisin merak ediyorum. ekonimik anlamda guclenmeyi gec sportif basari zaten olmayacak bu duzende

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• Hepimizi soğuttular, stad fotoğraflarını merak bile etmiyorum..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X