Sen orayi cehenneme cevir bak bakalim orada nasil bir atmosfer oluyor..
Cekirdek citlat...Oturdugun yerden kalma...kombine alma...maca gitme...30 binin 29999 kisinin her 2 kelimeden biri ana avrat küfür edecek kendi futbolcusuna....eee sonra yok bu yok su...
Stadyum bile fazla, hakettigimizi kimse söyleyemez.
Arkadaş türkiyenin 4. büyük kulubuyuz,taraftar kalitesine gruplarına vursan yemin ediyorum ilk 50 ye giremeyiz,Bu nasıl pasif bir taraftar topluluğudur,Süper ligi geçtim zaten 2. 3. lig kuluplerinin daha ateşli daha organize taraftarları var
konu ile alakasi yok ama su 4. buyukluk yaftasini kabullenmis olmamizi hicbir zaman anlayamadim.
basariya gore ise kriter basari var,
kitlelere yayilmis taraftar profili ise kriter o da var. neye,kime gore istanbulun uc sulukleri esit buyuk oluyor da Trabzonspor 4. buyuk ?
bizi ikincil gostermek icin istanbul medyasinin yarattigi bu algiyi gururla dillendirip ayricalikmis gibi kabul ediyoruz yillardir .
Trabzonspor taraftari olarak bu egriti yandan buyukluk sifatini kabullenmek yapmis oldugumuz buyuk bir yanlis bence.
Aslinda genel olarak bu buyukluk muhabbeti rekabet etigine aykiri bir durum. her kulup kendisini buyuk ilan edebilir, ben en buyugum ,ben en iyiyim diye propandasini reklamini yapabilir ama medya ve egemen guclerce ayricalikli bir kitle yaratmak amaciyla olusturulmus bir alginin toplumun geneline "hayatin kabul edilmesi gereken gercekligi " olarak gibi sunulmasi adi ve alcakca bir durum.
olusturduklari bu osuruktan bilmem kac buyuk algisi ile her sehirden insani istanbula taraftar devsiriyorlar yillardir. bize de bicmisler sen de buyuksun ama yandan buyuk algisi. biz de bu 4. buyukluge nimet diye sarilmisiz.
herneyse, baslik ile alakasiz bu ileti icin kusura bakmayin.
Ula birakin sacma sapan konular hakkinda kavga etmeyi. Teknik bir soru sorduk surda, kimse sallamadi. Projeyi begenmiyorum diyince ortaligi yikarsiniz, bilgi almak isteyince görmezsiniz.
Su ana kadar yapilan direklere bakinca membranin sekli sanki projedekinden daha farkli olacakmis gibime geliyor. Yada arkayi komle kapatmayi planliyorda olabilirler, yani yere kadar indirecekler membrani.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
konu ile alakasi yok ama su 4. buyukluk yaftasini kabullenmis olmamizi hicbir zaman anlayamadim.
basariya gore ise kriter basari var,
kitlelere yayilmis taraftar profili ise kriter o da var. neye,kime gore istanbulun uc sulukleri esit buyuk oluyor da Trabzonspor 4. buyuk ?
bizi ikincil gostermek icin istanbul medyasinin yarattigi bu algiyi gururla dillendirip ayricalikmis gibi kabul ediyoruz yillardir .
Trabzonspor taraftari olarak bu egriti yandan buyukluk sifatini kabullenmek yapmis oldugumuz buyuk bir yanlis bence.
Aslinda genel olarak bu buyukluk muhabbeti rekabet etigine aykiri bir durum. her kulup kendisini buyuk ilan edebilir, ben en buyugum ,ben en iyiyim diye propandasini reklamini yapabilir ama medya ve egemen guclerce ayricalikli bir kitle yaratmak amaciyla olusturulmus bir alginin toplumun geneline "hayatin kabul edilmesi gereken gercekligi " olarak gibi sunulmasi adi ve alcakca bir durum.
olusturduklari bu osuruktan bilmem kac buyuk algisi ile her sehirden insani istanbula taraftar devsiriyorlar yillardir. bize de bicmisler sen de buyuksun ama yandan buyuk algisi. biz de bu 4. buyukluge nimet diye sarilmisiz.
herneyse, baslik ile alakasiz bu ileti icin kusura bakmayin.
Söylediklerinin hepsinin altına imzamı atıyorum kardeşim ve bu konuda senden 10 kat daha duyarlı olduğuma emin olabilirsin,Orada türkiyenin 4. büyük kulubuyuz derken sadece taraftar sayısı anlamında dedim,çünkü sözkonusu mevzu taraftarlardı
8 mt normaldir...araştırmak isteyenler neufert e bakabilir...PDF dosyasını indirin standartlar yazar... Taç atan adam 2-3 mt gerileyecek, reklam panoları ambulans geçiş mesafesi su kanalları yaza yaz bitmez 8 mt ye sıkıştırmak zorunlu olan şeyler...8 mt yi adımlayın söylediklerimi göz önünde tutun mesafe normal...betonarme kısımlar giydirme olacağı için zaten stad içinden gözükmüyor takılacak bir durum yok...sıvasız ev gibi olmaz...
Olimpiyat stadında 3 yıl çalışmış, çevresinde yürüyerek çok Trabzon tezahüratı yapmış biriyim...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Ula birakin sacma sapan konular hakkinda kavga etmeyi. Teknik bir soru sorduk surda, kimse sallamadi. Projeyi begenmiyorum diyince ortaligi yikarsiniz, bilgi almak isteyince görmezsiniz.
Dış kaplama senin çizdiğin gibi olmayacak tam olarak. O yükseklik içerisinde bir elmas sekli daha var sen onu koymadığın için v ler yüksek olmuş. tam anlatamadım çatının örnek resimlerine bakarsan anlatmak istediğimi daha iyi kavrayabilirsin sanırım. =))
Yok çizgiye sıfır yapmasınlar, gün gelir o araya avm yapmak isteyen olur yeterli boşluk bırakılsın.
Ulan hadi yakın olmasını taraftar baskıyı daha fazla kurabilmek için istiyor, peki uzak olmasını kim ne diye istiyor onu anlamadım, aradaki mesafe büyüdükçe tatmin mi oluyorlar acaba?
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Stafmdin içinde aslında şöle taraftarin hemen ulaşabileceği demir saçlar olmali bence kaçan pozisyondan sonra millet o sinirle tepki olarak tekme tokat vurabilecegi şekilde acayips es cikiyo müthiş bi atmosfer oluyor
ya sabir..tesekkürler koydugunuz fotolar icin haftada bikere foto görmek cok güzel arkadaslar tebrikler sizlere..cok ilgili ve alakali siniz yeni stadimizla.. masallah fotoraf kayniyor burasi.
Dış kaplama senin çizdiğin gibi olmayacak tam olarak. O yükseklik içerisinde bir elmas sekli daha var sen onu koymadığın için v ler yüksek olmuş. tam anlatamadım çatının örnek resimlerine bakarsan anlatmak istediğimi daha iyi kavrayabilirsin sanırım. =))
Bu resimde ne o direkleri görebiliyorum, nede o merdivenleri. Su ana kadar tribünlere dökülen kaliplarida göremiyorum. Prekastlari onlarin üzerine oturttuktan sonrami resimdeki seklini alacak, yoksa komple vazmi gectiler tribün altlarinin belirgin olmasindan? O direkler o bölgelere baska seylerinmi insa edilecegini gösteriyor?
Kafama takilan sorular bunlar.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Bu resimde ne o direkleri görebiliyorum, nede o merdivenleri. Su ana kadar tribünlere dökülen kaliplarida göremiyorum. Prekastlari onlarin üzerine oturttuktan sonrami resimdeki seklini alacak, yoksa komple vazmi gectiler tribün altlarinin belirgin olmasindan? O direkler o bölgelere baska seylerinmi insa edilecegini gösteriyor?
Kafama takilan sorular bunlar.
Tribün altları kale arkalarında belirgin olacak malesef paylaştığın resimdeki gibi. Prekastlardan sonra o şekilde görünecek tabi bordoya boyarlarmı bilemem. Ama seninde dediğin gibi örnek resimle yapılan arasında farklılıklar yok değil.
Yorum