İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş bilmeden lütfen yorum yapma gıcık oluyorum böyle yorumlara ! kardeş yeni sezonda kaleci forması var 1 ay içinde satışa çıkar ts clubda
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu tarz yakınmalara son dönemde bol bol rastladığımız için yazıyorum tabloyu. Siyasi içerik olarak değerlendirilmesin.
Artık şu "ama yazık hep ona(akp'ye) vurmayın, şunlara da (chp/mhp) 2 tekme sallayın" yakınmalarından vazgeçilsin. Çünkü o tekme chp ve mhp'ye vuruldu zaten.
peki başka birşekilde söyliyim anlatmak istediğimi
akp mhp chp üçüne birden tekme sallıyalım varmısın?
(yaftalanmadan anlaşılmak burda çok zor bu arada mesela bende sizin yazılarınızı okurken arkasında bir siyasi düşünce olabileceğini mi düşünmeliyim)
Trabzonsporu siyaset üstü veya siyasetin dışında farklı bir kategoride göremiyormuyuz acaba?(bu sözüm genele)samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni anlamamışsınız
peki başka birşekilde söyliyim anlatmak istediğimi
akp mhp chp üçüne birden tekme sallıyalım varmısın?
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu siyaset üstü veya siyasetin dışında farklı bir kategoride göremiyormuyuz acaba?(bu sözüm genele)
*Not: Ben de bu stadyumun şikeyi unutturmak amacıyla peşkeş çekildiğine inanmayanlardanım. Lakin mevcut stat projesinin Trabzonspor'a atılan bir kazık olduğunu da söylüyorum. Bildiğin kakalanan bir projedir ve Trabzonspor Hatay-Malatya-Sakaraya gibi birçok şehrin torbasına atılmıştır.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 19:06.
Yorum
-
Bu 3 partiden birine bende oy vermiştim zamanında,ama söz konusu olan şike süreciyse ve trabzonspor benim için herşeyin önünde diyorsak,BDP dahi bu kemiksizlerden çok daha şerefli davranıp şike cezalarını indiren yasaya destek vermedi,yine PKK li dediğimiz ufuk uras dışında hiç bir fb li evet trabzonsporun hakkı çalındı diyemedi,oyüzden tekrarlıyorum,hiç kimse burda chp,mhp hele hele akp avukatlığı yapmasınANADOLU KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim statta locaların üstünde sadece 6 adet basamak varken 6s ninstadında locaların üstünde 26 sıra var,nasıl aynı olacak acaba
bizim stadda da localar ile normal tribün ekstra duvarla ayrılmayacak. büyük ihtimal cam ile ayrılacak. bu yüzden gs stadında ki alt kat localar gibi olacak dedim.
Yorum
-
Ama zaten sıkıntı bu karşı tribünlerde,yani hani çok eleştiri geliyor ya apartman gibi diye,6 değilde en azından 10-15 basamak falan daha yukarı çıksa çok güzel olacaktı,diğer bahsettiğin taraflarda hiçbir sıkıntı yok zaten bence,gerek maraton gerek kale arkaları olsun,ama malesef diğer taraf sırıtacak gibi,oraya bişey düşünmek lazımANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda akp chp yada mhp yi her kim savunuyorsa şikecilerden yüz kat daha namussuz ve şerefsizdir,nokta
Altina ömürlük imza atiyorumkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma zaten sıkıntı bu karşı tribünlerde,yani hani çok eleştiri geliyor ya apartman gibi diye,6 değilde en azından 10-15 basamak falan daha yukarı çıksa çok güzel olacaktı,diğer bahsettiğin taraflarda hiçbir sıkıntı yok zaten bence,gerek maraton gerek kale arkaları olsun,ama malesef diğer taraf sırıtacak gibi,oraya bişey düşünmek lazım
tabi bunu tokiden beklemek saçmalık olur. alır kulüp bu şekilde ufak tefek rutüşlar yapar.. avni aker her yıl elden geçiyor. yeni stat diye illa hiç bir düzenleme yapmayacak değil kulüp.. istediği değişiklikleri yapabilir..
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltina ömürlük imza atiyorum
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda akp chp yada mhp yi her kim savunuyorsa şikecilerden yüz kat daha namussuz ve şerefsizdir,nokta
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son anakonda09 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 22:14.NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum