Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha önce dikkat etmemiştim gsnin localar gibi olacak sanırım bizim yeni localar. onlarda normal tribünden ekstra duvarla ayrılmamış gayet tribün devamı olmuş. birde iki basamak önden alıp bi tanede en üste camın önüne bir sıra koyduk mu çok belli olmaz.. o devasa boşluklarda kapanmış olur..

gsnin bu noktada avantajı, stadı daha büyük ve alt tribünde daha fazla basamaklı olduğu için tvden görünmemesi.
    Bizim statta locaların üstünde sadece 6 adet basamak varken 6s ninstadında locaların üstünde 26 sıra var,nasıl aynı olacak acaba
    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeş bilmeden lütfen yorum yapma gıcık oluyorum böyle yorumlara ! kardeş yeni sezonda kaleci forması var 1 ay içinde satışa çıkar ts clubda
      Kardesim Onurun formasi olsun camurdan olsun yeni sezonki olmazsada olur ikinizede cok tsk ederim

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi bu tarz yakınmalara son dönemde bol bol rastladığımız için yazıyorum tabloyu. Siyasi içerik olarak değerlendirilmesin.

Artık şu "ama yazık hep ona(akp'ye) vurmayın, şunlara da (chp/mhp) 2 tekme sallayın" yakınmalarından vazgeçilsin. Çünkü o tekme chp ve mhp'ye vuruldu zaten.
        beni anlamamışsınız

peki başka birşekilde söyliyim anlatmak istediğimi

akp mhp chp üçüne birden tekme sallıyalım varmısın?

(yaftalanmadan anlaşılmak burda çok zor bu arada mesela bende sizin yazılarınızı okurken arkasında bir siyasi düşünce olabileceğini mi düşünmeliyim)

Trabzonsporu siyaset üstü veya siyasetin dışında farklı bir kategoride göremiyormuyuz acaba?(bu sözüm genele)
        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beni anlamamışsınız

peki başka birşekilde söyliyim anlatmak istediğimi

akp mhp chp üçüne birden tekme sallıyalım varmısın?
          Tabi ki, lakin o tekmeyi atabilmek için fırsatlar bu şehre verildi ama fırsatlar halâ bitmedi. Eleştirdiğim şey bu üçlüden 2'si kendi seçmenleri tarafından iyi kötü şamar oğlanına çevrilirken asıl fitneci başının ödüllendirilmesi.

İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporu siyaset üstü veya siyasetin dışında farklı bir kategoride göremiyormuyuz acaba?(bu sözüm genele)
          2010 öncesinde forumda siyasetin 'en azından bu döneme kıyasla' muhabbet konusu olduğunu hatırlamıyorum. Çünkü futbol henüz iktidarın rant kapısı haline getirilmemişti. Yani mevcut şartlarda siyasileri biz konuşmak istemesekte alınan kararlar ve şartlar bizi buna itiyor. Her taşın altından onlar çıkıyor. Son 4 TFF başkanı bizzat başbakan tarafından seçilirken, iktidar partisine yalakalık yapmayan güçsüz kulüpler iktidar partisi tarafından rahatlıkla tokatlanıyor. Son örnek Balıkesirspor'u bitiririm diyen Akp'li bld. başkanıdır. Ha bizim İho yalakalıkta son noktayı görmesine rağmen biz tokat manyağı oluyoruz o ayrı. Parti il başkanından daha çok propaganda yapıyor adam. Yani biz mi bu derece siyasiyiz yoksa onlar mı bir türlü ellerini Türk futbolunun üzerinden çekmiyorlar buna bakmak lazım.

*Not: Ben de bu stadyumun şikeyi unutturmak amacıyla peşkeş çekildiğine inanmayanlardanım. Lakin mevcut stat projesinin Trabzonspor'a atılan bir kazık olduğunu da söylüyorum. Bildiğin kakalanan bir projedir ve Trabzonspor Hatay-Malatya-Sakaraya gibi birçok şehrin torbasına atılmıştır.
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 19:06.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Burda akp chp yada mhp yi her kim savunuyorsa şikecilerden yüz kat daha namussuz ve şerefsizdir,nokta
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• akpli mhp li chp li bu sayfada istemiyoruz gerçek TRABZONSPOR lu yorum yapsın burda
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Bu 3 partiden birine bende oy vermiştim zamanında,ama söz konusu olan şike süreciyse ve trabzonspor benim için herşeyin önünde diyorsak,BDP dahi bu kemiksizlerden çok daha şerefli davranıp şike cezalarını indiren yasaya destek vermedi,yine PKK li dediğimiz ufuk uras dışında hiç bir fb li evet trabzonsporun hakkı çalındı diyemedi,oyüzden tekrarlıyorum,hiç kimse burda chp,mhp hele hele akp avukatlığı yapmasın
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

• trabzonspor bütün siyasal görüşlerin partilerin üstünde olmalı

herhangi bir siyasi partiye körü körüne bağlı olmak hak yemektir net!

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim statta locaların üstünde sadece 6 adet basamak varken 6s ninstadında locaların üstünde 26 sıra var,nasıl aynı olacak acaba
                    6 basamak sadece ilk planda yer alan katlı locaların üstünde olacak. orda yeni localardan bahsettim. maraton ve kale arkalarında kat araların yer alan yeni locaların üst katında 24 basamak var.

bizim stadda da localar ile normal tribün ekstra duvarla ayrılmayacak. büyük ihtimal cam ile ayrılacak. bu yüzden gs stadında ki alt kat localar gibi olacak dedim.

Yorum

• Ama zaten sıkıntı bu karşı tribünlerde,yani hani çok eleştiri geliyor ya apartman gibi diye,6 değilde en azından 10-15 basamak falan daha yukarı çıksa çok güzel olacaktı,diğer bahsettiğin taraflarda hiçbir sıkıntı yok zaten bence,gerek maraton gerek kale arkaları olsun,ama malesef diğer taraf sırıtacak gibi,oraya bişey düşünmek lazım
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burda akp chp yada mhp yi her kim savunuyorsa şikecilerden yüz kat daha namussuz ve şerefsizdir,nokta

Altina ömürlük imza atiyorum
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ama zaten sıkıntı bu karşı tribünlerde,yani hani çok eleştiri geliyor ya apartman gibi diye,6 değilde en azından 10-15 basamak falan daha yukarı çıksa çok güzel olacaktı,diğer bahsettiğin taraflarda hiçbir sıkıntı yok zaten bence,gerek maraton gerek kale arkaları olsun,ama malesef diğer taraf sırıtacak gibi,oraya bişey düşünmek lazım
                          aslında onunda çözümü var. o locaların önüne 2 sıra yerine, yukarı doğru loca camlarının önünü kapatacak şekilde 4 sıra koltuk koyarsın, üst taraftaki duvarı aşağı sarkacak şekilde reklam panoları ve ya led panolar koyarsın olur biter.. ha tamamen kapatmaz ama yine de çok fazla sırıtmaz..

tabi bunu tokiden beklemek saçmalık olur. alır kulüp bu şekilde ufak tefek rutüşlar yapar.. avni aker her yıl elden geçiyor. yeni stat diye illa hiç bir düzenleme yapmayacak değil kulüp.. istediği değişiklikleri yapabilir..

Yorum

• Eyvallah çakıroğlu kardeşim ve teşekkürler Ahmet Çolak
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Altina ömürlük imza atiyorum
                              Bir imza da benden...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda akp chp yada mhp yi her kim savunuyorsa şikecilerden yüz kat daha namussuz ve şerefsizdir,nokta
                                Bir imza da benden sonuna kadar haklısın bizim partimizde sevdamızda derdimizde herşeyimizde TRABZONSPOR o kadar.Nokta........

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son anakonda09 tarafından düzenlendi; 25.06.2014, 22:14.
                                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X