İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.
bir de yeni localardan sonra 41.513 olarak söylenen toplam kapasite ne kadar azaldı ve ya azaldı mı?
Yorum
-
stadın çatı kısmının keskin yerlerine ince led takmaları çok maliyetli birşey olacağını zannetmiyorum. yani çatıyı münihin stadı gibi full led yapın demiyoruz zatenbu arada stadın 4 tarafındaki merdivenler içinde kafamda güzel bir ışıklandırma çalışması var araştırıyorum bir stad da gormuştum çok guzel gorunuyordu ama ismini unuttum stadın
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Bahsettiğim stadın dış aydınlatma sistemi gece olduğunda mimarisini ortaya çıkarmak için.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Suan trabzondayim ve stadin yeri konumu muhtesem, cok heybetli duruyo, mükemmel. Cok ayri bi havasi olacak. ( loca kismi ile batirmasaydilar keske.)keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence koltuk sistemi olmamalı. Herkes evden kendi iskemlesini getirsin.iskemle getirmesekde az maç seyretmedik koltuksuz Avni Aker'de.
Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiskemle getirmesekde az maç seyretmedik koltuksuz Avni Aker'de.
Hey gidi günler.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarton satanlar olurdu stadyumda.
Hey gidi günler.
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya stadındaki gibi yazı yazmaya kalkarsak TRABZONSPOR kelimesi tribüne sığmıyor. Üst tarafa TS alt tarafa 1967 gibi şeyler sığıyor ama.
Işıklandırmayı sormuş bir arkadaşımız; Aydınlatma sistemi gerçekten şık olacak. Projeyi paylaşamıyorum ama şuanki projeye uyulursa gayet modern olacak.
Bir arkadaşımızda şantiyede çalışma varmı diye sormuş. Şuan 750 kadar işçi çalışıyor. Ancak arazi çok büyük olduğu için tenha gözüküyor.
Yani saha ve tribünler Trabzonspor'un vitrinidir. Vitrindekilere ışığı bol tutmak gerekir ki olduğundan daha değerli, ışıltılı gözüksün, göz alsınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Benim stadyumum budur agaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİhaleleri en az teklifi veren kazanıyor. Bir çok firmanın 370 trilyon teklif verdiği yere yanılmıyorsam 190 trilyon gibi bir teklif vererek aldı Sarıdağlar & STY ortaklığı. Destek görmedikleri sürece okadar yükün altına girmezler. Bazı konularda kulübün, iş adamlarının hatta belediyenin maddi destek çıkması şart. Yoksa taraftarın istediği muhteşem sistemler olamayabilir.
Ha işin içinde Toki, AKP ve taşeron firma varsa en az maliyetle en yüksek kâr yandaşlarla nasıl yenilir bunun yoklamasını da yapmışlardır. Erzurum olayı da devlet ve projeyi yapan firmanın rezaletidir. Ama olan olmuş. Yenecek olan paralar yenmiş. Kimseye de hesabı sorulmayacak. Milletin parasını birileri yedi, diğerleri de komisyonlarını aldılar. Ucuz iş-yüksek gelir. Sonucunda mantar gibi çoğalan müteahhitler, zengin edilen yandaşlar ve ucuz ihalelerden alınan komisyonlarla köşeyi dönen çok müslüman devlet bakanları ve daha tepedeki uzun adamlar.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 13:34.
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİznimiz yok. Elimizdeki projeler fazla detaylı uygulama projesi. Her türlü ayrıntı var. Ancak bu tür projelerde sadeleştirilmiş, ayrıntıdan uzak bir şekilde paylaşılır proje. Henüz stadın bitimine yaklaşılmadığı için sadeleştirilmiş proje hali çizilmedi. Bir süre sonra videolar, 3d modellemeler artacaktır. Ben elimden geldiğince taraftar ile stadın mimarları arasında bir bağ kurmaya özen gösteriyorum. Bunun ilk somut örneğide taraftardan stad tribün dizaynı hakkında önerilerin istenmesidir. Bunun içinde az sonra bir konu açmayı düşünüyorum ama bugün mubarek bir gecede olduğumuz için açmadım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum