Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspordan o kadar yer aldilar. Bu proje tokiye buyuk gelir getirecek bi zamet isteklerimizde yerine gelsin. Ama suc bizim yonetimde. Malesef aglamayan bebeye sut vermezler
    İhaleleri en az teklifi veren kazanıyor. Bir çok firmanın 370 trilyon teklif verdiği yere yanılmıyorsam 190 trilyon gibi bir teklif vererek aldı Sarıdağlar & STY ortaklığı. Destek görmedikleri sürece okadar yükün altına girmezler. Bazı konularda kulübün, iş adamlarının hatta belediyenin maddi destek çıkması şart. Yoksa taraftarın istediği muhteşem sistemler olamayabilir.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.
      sen heralde şantiyedesin ve içeriyle irtibat halindesin yanlış anlamadıysam? proje ile ilgili bişe soracam şu sonradan kat aralarına eklenen locaların koltukları nasıl olacak? yani normal taraftara ait sıradan 2 sırayı camla ayırıp locaya mı katacaklar? yoksa locaları biraz içeriden başlatıp normal sıranın üstüne 1 ve ya 2 sıra portatif sıra mı ekleyecekler? loca camlarının çok fazla önde olmaması için camların az içerden ve önlerine en az 1 sıra koltuk koyulması taraftarıyım ancak bu saatten sonra bu mümkün mü yoksa projede revize yapmak gerekir mi?

bir de yeni localardan sonra 41.513 olarak söylenen toplam kapasite ne kadar azaldı ve ya azaldı mı?

Yorum

• stadın çatı kısmının keskin yerlerine ince led takmaları çok maliyetli birşey olacağını zannetmiyorum. yani çatıyı münihin stadı gibi full led yapın demiyoruz zaten bu arada stadın 4 tarafındaki merdivenler içinde kafamda güzel bir ışıklandırma çalışması var araştırıyorum bir stad da gormuştum çok guzel gorunuyordu ama ismini unuttum stadın
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bahsettiğim stadın dış aydınlatma sistemi gece olduğunda mimarisini ortaya çıkarmak için.
          https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Suan trabzondayim ve stadin yeri konumu muhtesem, cok heybetli duruyo, mükemmel. Cok ayri bi havasi olacak. ( loca kismi ile batirmasaydilar keske.)
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• stad çevresinde sosyal aktivite için yeterli mekan ve yerler olacak mı acaba?
              #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Bu stadyuma 13-14 basamaklı 3.kat harıka olurdu...
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Bence koltuk sistemi olmamalı. Herkes evden kendi iskemlesini getirsin.
                  iskemle getirmesekde az maç seyretmedik koltuksuz Avni Aker'de.
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iskemle getirmesekde az maç seyretmedik koltuksuz Avni Aker'de.
                    Karton satanlar olurdu stadyumda.

Hey gidi günler.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Karton satanlar olurdu stadyumda.

Hey gidi günler.
                      koltuksuz haliyle sadece maraton tribünün 20 binden fazla kişi aldığını bilirim.tek koltuğun yerinde nerdeyse 3 kişi olurdu

Yorum

Konya stadındaki gibi yazı yazmaya kalkarsak TRABZONSPOR kelimesi tribüne sığmıyor. Üst tarafa TS alt tarafa 1967 gibi şeyler sığıyor ama.

Işıklandırmayı sormuş bir arkadaşımız; Aydınlatma sistemi gerçekten şık olacak. Projeyi paylaşamıyorum ama şuanki projeye uyulursa gayet modern olacak.

Bir arkadaşımızda şantiyede çalışma varmı diye sormuş. Şuan 750 kadar işçi çalışıyor. Ancak arazi çok büyük olduğu için tenha gözüküyor.
                        Işıklandırma sistemini bilemem ama ışık dozu muhakkak yüksek tutulmalı. Sahayı aydınlatıyor. Televizyon yayınlıyor.

Yani saha ve tribünler Trabzonspor'un vitrinidir. Vitrindekilere ışığı bol tutmak gerekir ki olduğundan daha değerli, ışıltılı gözüksün, göz alsın
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benim stadyumum budur aga
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

İhaleleri en az teklifi veren kazanıyor. Bir çok firmanın 370 trilyon teklif verdiği yere yanılmıyorsam 190 trilyon gibi bir teklif vererek aldı Sarıdağlar & STY ortaklığı. Destek görmedikleri sürece okadar yükün altına girmezler. Bazı konularda kulübün, iş adamlarının hatta belediyenin maddi destek çıkması şart. Yoksa taraftarın istediği muhteşem sistemler olamayabilir.
                            Valla o zaman ihaleye de girmeyeceklerdi. Belediye'ye mi güvendiler ihaleye girerken. Dışarıdan destekle iş bitireceklerse biz 5-10 arkadaş ortak ihaleye girebilirdik. Hem en ucuza işi alacaksın hem de "e zenginler, belediye bir el atsın" diyeceksin. Biraz mantıksız değil mi? Daha doğrusu cinlik değil mi?

Ha işin içinde Toki, AKP ve taşeron firma varsa en az maliyetle en yüksek kâr yandaşlarla nasıl yenilir bunun yoklamasını da yapmışlardır. Erzurum olayı da devlet ve projeyi yapan firmanın rezaletidir. Ama olan olmuş. Yenecek olan paralar yenmiş. Kimseye de hesabı sorulmayacak. Milletin parasını birileri yedi, diğerleri de komisyonlarını aldılar. Ucuz iş-yüksek gelir. Sonucunda mantar gibi çoğalan müteahhitler, zengin edilen yandaşlar ve ucuz ihalelerden alınan komisyonlarla köşeyi dönen çok müslüman devlet bakanları ve daha tepedeki uzun adamlar.
                            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 13:34.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Çeşitli ışık sistemleri için teklif alınıyor. 7 trilyonada ışık sistemi var 32 trilyona da. Şimdi sırf tarftar istiyor diye hiç bir şirket 32 trilyonluk sistemi yapmayı kabul etmez. Neredeyse stad maliyetinin %30'u kadar. Maddi yük biniyor. Bu durumda taraftara ve Trabzonsporlu zengin isimlere çok iş düşüyor. Peki Trabzonsporlu iş adamları elini cebine atarmı? Bence atmayacaklar. Ancak çoğu taraftar stad yapılırken bizim fikirlerimizi kimse sormadı diye bahsedecek bu olayı. Bunun gibi bir çok olay oluyor.
                              Bizim stadyumun ışıklandırması sizin tahmininiz kaç milyara olacak .

Yorum

İznimiz yok. Elimizdeki projeler fazla detaylı uygulama projesi. Her türlü ayrıntı var. Ancak bu tür projelerde sadeleştirilmiş, ayrıntıdan uzak bir şekilde paylaşılır proje. Henüz stadın bitimine yaklaşılmadığı için sadeleştirilmiş proje hali çizilmedi. Bir süre sonra videolar, 3d modellemeler artacaktır. Ben elimden geldiğince taraftar ile stadın mimarları arasında bir bağ kurmaya özen gösteriyorum. Bunun ilk somut örneğide taraftardan stad tribün dizaynı hakkında önerilerin istenmesidir. Bunun içinde az sonra bir konu açmayı düşünüyorum ama bugün mubarek bir gecede olduğumuz için açmadım.
                                Ben inanmıyorum elinizde sadeleştirilmiş proje olmadığını. Bir işin projesi çizilirken sadesi de detaylısı da çizilir. Bjk,Konya,Bursa, bunların stadyumları zenbille mi indi. Hepsi inşaat halinde ve hepside stadyumları bittiğinde nasıl olacağını biliyor. Bu kurallar sadece Trabzonda mı işliyor ? Stadyum bitmeye yakın sadeleştirilmiş proje çizilecek hiç çizmesinler o halini ne gerek var ki nasıl olsa taraftar stadyuma gittiği zaman görmeyecek mi stadyumu. Boşuna masraf yapmasınlar bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X