Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    akyazı dolgusunun batı tarafına otel, iş merkezi, kongre ve kültür merkezi, avm, eğlence merkezi(lunapark), lüks resturant, plaj, gece kulübü vs vs...
    Dediklerne katılıyorum ama bunlar olursa cami, cami olursa onlar olmaz hocam.

İkincisi resimlere baktımda, dolgu alanına en yakın yerleşim alanı arkadaki tepede bulunuyor. Yani oraya cami yapılması daha mantıklı olmaz mı? O yaşlı insanları oradan, o bayırdan aşağı indirip çıkarmak yerine evlerinin dibine yap camiyi. Hani gerçekten amaç ihtiyaç duyulan bir cami yapıyoruz ise, yap işte yerleşim yerinde bir arsaya. Ha amaç cami üzerinden "bakın biz ne kadar müslümanız, en müslüman biziz, deli dehşet müslümanız öyle böyle değil, her yere cami yapıyoruz vatandaşlarım oyle bize ehehe" kurnazlığıysa, o cami boş haliyle bile yapılacaktır oraya.
    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 16:39.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bu cami muhabbeti nerden çıktı anlamadım ben, stadyumun içerisine birkaç tane mescit yapılır olur biter.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dediklerne katılıyorum ama bunlar olursa cami, cami olursa onlar olmaz hocam.
        dolgu alanı gerçekten çok büyük. cami dolgu alanının uç tarafına planlanıyor diye duymuştum. iç içe olmaz zaten.

Yorum

• stadı biz kullanmaya başlayıncada isim hakkını satamıyormuyuz? Anlamadım ben bundan birşey.
          En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 16:38.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Ne kadar çok Çamlıklı varmış burada..

Yorum

• .................
              En son gerenimo tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 16:49.

Yorum

• Konuyu değiştireyim bari.
                Böyle stat mu olur?! Ne o, her yere merdiven yapacaklarmış. Olur mu ya?
                Düz giriş veya asansör, bize yok di mi?
                Ömer

Yorum

• Kale arkası bitti bitiyor

Yorum

• Taze yeni fotolar düstü.

BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Güney amerika ormanların arasından çekilmiş gibi....
                      Ömer

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kale arkası bitti bitiyor
                        Stadin sadece su etrafindaki kullanim alanlarini iyi degerlendirirsek ve insanlar icin mac gunleri haricindede ugrak bir yer yapabilirsek cok buyuk kazanc olur bizim icin. En basiti denize Bulvar seklinde restoranlar, barlar ve 2-3 tane hotel koy orasi devamli civil civil olur. Bu yazdigim bugunki yonetim anlayisiyla hayalden ote gitmez ama belki birgun olur.
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• canlı yayını izleyebilen var mı şuan
                          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadin sadece su etrafindaki kullanim alanlarini iyi degerlendirirsek ve insanlar icin mac gunleri haricindede ugrak bir yer yapabilirsek cok buyuk kazanc olur bizim icin. En basiti denize Bulvar seklinde restoranlar, barlar ve 2-3 tane hotel koy orasi devamli civil civil olur. Bu yazdigim bugunki yonetim anlayisiyla hayalden ote gitmez ama belki birgun olur.
                            Trabzon sahil yaşamı ne yazıkki yürüyüş yollarına kalmıştı, dediğiniz gibi mükemmel olur

Yorum

• Vallah ne yalan söylim Maratonda'da üst tribünün öne dogru sarkmasi icimi rahatlatti. localar en azindan ortada kalmicak. normalde birazda asagiya dogru sarksa tam olarak localar gizlenebilirdi. ama kamera acisi zaten yüksek oldugundan cirkin bir görüntü cikmiyacagina inaniyorum.

2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• 1 milyon metrekarelik bir alanda elbette cami de olmalidir orda sadece stat olmayacak dolgunun diger kisminda yasam alanlari olacak.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X