Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Arkadaslar bu şekilde kullanıcı ve şifre yannış diyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Kullanıcı adı veya şifre değştirilmiş sanırım. Ben de giriş yapamıyorum.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir... diyecektim ki linklerim nereye gitti?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir... diyecektim ki linklerim nereye gitti?

Sağol resimler için kale arkaları on numara oluyor.

En son Timur Mikhail tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 13:50.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir... diyecektim ki linklerim nereye gitti?
            Feci güldüm
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bekir abi yine döktürmüş ellerine sağlık .

Üst katın dikliği kaç kale arkasında baya dik gibi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ben biletlerimi yol tarafındaki kale arkası üst tarafından alırım, gerçekten eğimi çok güzel.

Bekir tekrardan eline sağlık.

Yorum

Mesaj gönderirken gelişmiş cevaba tıkla. Altta ek seçenekler var. İmzamı Göster yazısının yanındaki kutucuğa tıkla tamamdır.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesaj gönderirken gelişmiş cevaba tıkla. Altta ek seçenekler var. İmzamı Göster yazısının yanındaki kutucuğa tıkla tamamdır.

https://www.facebook.com/media/set/?...6977632&type=1
                    He, hızlı cevap verdik diye mi oldu

Neyse gerek kalmadı, meramımızı anlattın, sağolasın...

Gerçi imzam da silinmiş ama...

Yönetici arkadaşlar sildiyse bi haber etsinler bana, ben sildiğimi hatırlamıyorum da.
                    En son f1bekir tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 14:00.

Yorum

bekir imzan görünmüyor. tekrar düzenlermisin imzanı.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• mersin stadından farkı ne olacak bu stadın çok merak ediyorum ? mersin stadı herhalde son 5-10 yılda yapılan en tek düze stad.ve şu ana kadar bizimkinin ondan bir farkını göremedim...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• en azindan tribünler yere kadar iniyor. ayrica loca üstündeki ek basamaklar görüntü acisindan iyi.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bekir içeri nasıl giriyorsun, izni kimden alıyorsun girerken, ben de Trabzon'a gelince uğrayayım buraya.

Bu arada dolgu sahilinde de bildiğim kumsal oluşmuş.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekir içeri nasıl giriyorsun, izni kimden alıyorsun girerken, ben de Trabzon'a gelince uğrayayım buraya.

Bu arada dolgu sahilinde de bildiğim kumsal oluşmuş.
                              Daha önceden proje müdürü ile konuşmuştum, bir mühendis arkadaşa yönlendirmişti beni, ara ara gelir çekersin demişti. Ara ara gidiyorum ben de, her hafta girmiyorum içeri. Onların da işleri başlarından aşmış, çok rahatsız etmek istemiyorum...

Yorum

• Stad cok hizli ilerliyor. Yükseldikce daha bir harika görünüm oluyor. Insallah ömrüm bu stadi görmeye yeter. O kadar elestiriye ragmen iyi bir eser cikacak gibi.
                                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X