Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben sadece avm sayısına vurgu yapmadım yazıda? milletin harcama kapasitesinden bahsettim. sanayi demek zengin insanların bulunduğu yer demek değildir. sanayinin olduğu şehirde ortalama gelir asgari maaş düzeyindedir. bu insanlarda üstte bahsettiğim lüks kafelere lokantalara vs zaten gitmez.. bursada sakaryada kocaelinde sanayi bölgelerini de biliyorum çoğu kıt kanaat geçiniyor. trabzonun sadece ekonomik olarak değil sosyal olarak da çok gerisinde olan bölgelerdir.

üstte ganzilis çok güzel yazmış. şampiyonluğa oynadığımız sezon hatta bir önceki sezon maratonda 50 liraya sattığın ve bitirdiğin biletleri yeni statta 40a satar yine bitirirsin. sorun trabzon şehri değil hele ekonomisi hiç değil..
    Pardon sosyallikten neyi kastediyorsuniz bilmiyorum ama Bursa'nin, Kocaeli'nin sosyal açıdan Trabzon'dan geri olduğunu söylemek nasıl bir iş kelime bulamadım gerçekten.
    En son art(w)in tarafından düzenlendi; 13.06.2014, 19:29.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pardon sosyallikten neyi kastediyorsuniz bilmiyorum ama Bursa'nin, Kocaeli'nin sosyal açıdan Trabzon'dan geri olduğunu söylemek nasıl bir iş kelime bulamadım gerçekten.
      dostum siz yazılanı tam okuyor musunuz yoksa anlamıyor musunuz? bu şehirlerde ki sanayi olan bölgelerinden bahsediyorum. buralarda ki insanların gelir düzeyi ve sosyalliğinden bahsediyorum. bursanın kocaelinin her yeri aynı gelişmişlikte mi?

konu iyice saptı kusura bakmayın. demek istediğim trabzon insanı lükse düşkündür. bunu yemek mekanlarından da giysi mekanlarından da alışveriş mekanlarından da anlayabiliyoruz. üstelik bu çoğunluğu oluşturacak kadar da yüksek bir orandır. avni akerde ki eziyetin onda biri olmayacak yeni stadımızda bu bile dolması için yeterli bir sebep..

Yorum

• tribün katlarının arası fazla geniş değil mi? üst kat tribünü keşke bi iki sıra daha aşağıya inseydi keşke.

Yorum

• Kimse kusura bakmasin Trabzonda Turkiyenin her yerinde oldugu gibi calismak isteyene is vardir. Ha bizim millet hem okumamis hemde ise gittimi keyfi yerinde olcak. Afedersinizde banada getirin oyle g... bende ...

Yorum

• Alt ve üst tribün bütünlüğünü loca yüksekliği bozmuş.
            .

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dostum siz yazılanı tam okuyor musunuz yoksa anlamıyor musunuz? bu şehirlerde ki sanayi olan bölgelerinden bahsediyorum. buralarda ki insanların gelir düzeyi ve sosyalliğinden bahsediyorum. bursanın kocaelinin her yeri aynı gelişmişlikte mi?

konu iyice saptı kusura bakmayın. demek istediğim trabzon insanı lükse düşkündür. bunu yemek mekanlarından da giysi mekanlarından da alışveriş mekanlarından da anlayabiliyoruz. üstelik bu çoğunluğu oluşturacak kadar da yüksek bir orandır. avni akerde ki eziyetin onda biri olmayacak yeni stadımızda bu bile dolması için yeterli bir sebep..
              Afedersiniz ama o zenginligi tabana yaymadiginiz zaman ne olayi kaliyor? zengindense orta sinif lazim sana. O kocaeli dediginiz yerde bir milyon insanin en az yuzde onunun evine ayda 5-10 bin lira duzeyinde para giriyor.

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse kusura bakmasin Trabzonda Turkiyenin her yerinde oldugu gibi calismak isteyene is vardir. Ha bizim millet hem okumamis hemde ise gittimi keyfi yerinde olcak. Afedersinizde banada getirin oyle g... bende ...
                Evet fransa'dan konuşmak kolay.

Yorum

• mersin statının çatısı yüksek kötü derken sivasın ki ondan beter oluyor.
                  nasıl bi mühendislik bu anlamıyorum. rezil bi görüntü.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Stadımızı diğer stadlardan ayırt edilebilecek özelliklerini sıralasak, neler olabilir bunlar?

Yorum

• Mesela maç saatini sahilde şezlonga uzanarak bekleyebileceğiz )
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak lazo1967_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kimse kusura bakmasin Trabzonda Turkiyenin her yerinde oldugu gibi calismak isteyene is vardir. Ha bizim millet hem okumamis hemde ise gittimi keyfi yerinde olcak. Afedersinizde banada getirin oyle g... bende ...
                        Devletin okuyandan çok okumayana ihtiyacı var yoksa o pis ve ağır işlerini kime yaptıracak doktora,mühendise mi

Ülkeler de aslolan işçidir gerisi hikaye onun için evvela işçinin haklarını koruyup cebini şişireceksin..

İşçi olmasa ne bu stadı yapabilirsin ne de başını sokmaya ev bulabilirsin ne silah yapabilirsin ne köprü,ne de yol..!

Şu halde keyfi yerinde olmayan tüm işçileri isyana davet ediyorum çalışmayın kardeşim birilerinin keyfi yerinde olacak diye sizin keyfinizi kimse bozamaz..!
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stada sabah gidip kahvalati yapabilecegin sonra sinemasi olan zaman gecirebilecegin alanlar olmali yoksa orda isler kesat gider....mesela tek katli marka magzalar yapilmali cadde gibi...insanlari oraya cekmeli akyazinjn t3pesine teleferik kurulmali yani sosyallesmesi lazim oranin yoksa sikinti yasanir...
                          fazla pempe hayallerin var kardeş
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

(via @AgaogluErol)
                            localarin 1,5 metre geriye yapilarak onlerine 3 sira koltuk dizilmesi gerekir boylece gorutuyu kurtaririz

Yorum

• Bu stadyumu bozan en önemli üç konu;
                              - Loca apartmanı olan tribün
                              - Çatının biçimsizliği
                              - Sahaya olan neredeyse koşu pisti genişliğindeki uzaklık

Keşke taraftar proje aşamasında olaya dahil edilseydi de hepimizin içine sinen gözbebeği bir stadyumumuz olsaydı.
                              Fakat daha kendini yönetemeyen bir yönetimden bunu beklemek zaten abes olurdu değil mi !
                              ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                              "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                              kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'u İstanbul'a taşısan ilk sezon 50 bine oynar. ikinci sezon yine o civarlarda olur. ama 5. sezon 25 bin kişi gelmeye başlar. 10 sezonda ise Avni Aker'den farkı kalmaz. 10. sezonun ardından takımı tekrar Trabzon'a taşırsan 5 sene Akyazı'da 40 bine oynar. Neden İstanbul'da 60 bine oynuyoruzda Trabzon 15 bin zor oluyor ? İstanbul yılda 1 kere görüyor Trabzonspor'u. Trabzon ise haftada 2 defa. Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Bu nedenlerden biri.

Diğer ve en önemli neden ise şike. Düşünün 30 yıl şampiyonluk görememişsiniz ve şampiyonluğa en çok yaklaştığınız sezon ve en çok inandığınız sezon şampiyonluğu kılpayı kaçırıyorsunuz türlü oyunlarla. Şehir inancını yitirmesinde ne yapsın ? Soruyorum size. Televizyonunuzun başındayken bile 2011 öncesi olduğu kadar heyecanlımıydınız ? Televizyondan izlerken bile artık eski heyecan tahmin ediyorumki hiç bir taraftarımızda kalmamıştır.

Ben 2011 öncesi tvde (yerli-yabancı) futbol maçı gördüğüm zaman başından ayrılmazdım. Şimdi ise Trabzonspor'un maçını bile zor izliyorum bırakın Avni Aker'e gitmeyi.

İnanç eksikliği var hepimizde. Bu şike sürecinde zafere ulaşmadan veya tekrar şampiyon olmadan geri gelmez. Artık Trabzon'a sallamaktan vazgeçmeli herkes. Trabzonspor Trabzon'da doğdu. Kurtuluşu yine bu şehirdedir.
                                yüzde yüz katılıyorum
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X