Nuri abim öyle dime yaa
Allahın izni ile yeter abi,Rabbim sağlıklı-huzurlu ömürler versin,
Almanya'dan,Niğde'den,yurdun 4 bir tarafından tertemiz takımımızı,tertemiz taraftarlar olarak izlemeye gelelim.
Bekir tekrar teşekkürler,
rektaşın birinin dediği gibi stadın adını f1Bekir stadı koysak yeri var
Bekir resimler için teşekkürler, her zamanki gibi muhteşem kareler çekmişsin. Stadın slüeti iyice belirginleşmiş, muhteşem olacağı belli, çok etkilendim...
Misafir tribününün değişmesi için de proje değişikliği gerekiyormuş, özel giriş-çıkış vb. den dolayı... Bu saatten sonra da proje revizyonu yapılmaz heralde o iş için, misafir tribünü maratonla kale arkasının kesiştiği yerde olacak yani.
Yayıncı kuruluşun ana kamerası yüksekte olacakmış. Çatının altında "kedi yolu" denilen yürüyüş yoluna benzer yerler var, orada olacakmış. Bu locaların gizlenmesi açısından iyi ama tribünlerin görünmesi açısından kötü sanırım...
Bir de turnikeler platformda olacakmış arkadaşlar. Merdivenlerden çıkınca kapılardan geçilecek, biraz ilerde de turnikeler olacakmış. Platforma girdiğimizde aslında stada girmiş olacağız yani...
en kötüsüde kameranın yüksekde olması pehhh at çöpe
kamera çekerken karşı trübünler gözükmesi lazımdı, görüntü inönü,camp no gibi yüksekden olunca çok kötü oluyo.
resimler çok güzel eline sağlık bekir kardeş... bişeyler ortaya çıkmaya başlamış... platform çok ayrı bir hava katıcak anlaşılan ... stada tepeden girmiş gibi olacağız...
Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Öyle çünkü alıştık stada. Örneğin bu sezon formalarımızı ben ilk gördüğümde berbat demiştim ama alışınca bana çok güzel gelmeye başladı. Stadın projesini görünce ilk yorumum "kutu gibi stadımız olacak" olmuştu. Ama gözler alışınca daha bi sevmeye başlıyorsun stadı.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Bu stat bize 1-2 seviye atlatacak.Bilet fiyatları düşük tutulmalı ve stat her maç dolmalı.Stat atmosferi bile fazladan bize 5-10 arası fazladan puan kazandıracak
Bu stat bize 1-2 seviye atlatacak.Bilet fiyatları düşük tutulmalı ve stat her maç dolmalı.Stat atmosferi bile fazladan bize 5-10 arası fazladan puan kazandıracak
Kesinlikle. Biletten kazanacağımızı locadan kazanırız.
Avni Aker'de bu sene bilet fiyatları çok yüksekti inşallah Akyazı'da böyle olmaz.
Yorum