Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Şike Anıtı olarakda kullanılabilir. Çalınan ve geri verilmeyen Haklarımızın sembolü adeta, Şikeyi Kapattık alın size arena hesabı, yersenTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm içtenliğimle söylüyorum Timsah Arena'da ki yapılacak ilk maçın atmosferini görmeyi, Akyazı'dan daha çok istiyorum.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVSPOR'UN HABERİ
Trabzonspor'da nefesler tutuldu! Bordo mavililerin 2014 sonunda bitirilmesi hedeflenen yeni stadının temeli atılıyor. 41.461 kişi kapasiteli stat, deniz üzerine kurulan ilk stat olma özelliği taşıyor. 155 dönüm arazi üzerine kurulacak Akyazı Stadyumu, 198 milyar liralık maliyetiyle Türkiye'nin en pahalı stadı olacak.
Stadın temel atma törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. 5 bakanın hayata geçirmeye çalıştığı ve Suat Kılıç döneminde gerçeğe dönüşen projede stat kapasitesi de ilginç bir mesaj taşıyor.
Projenin başlarında stat kapasitesi 40.061 olarak belirlenmişti. Ancak halktan, Fatih Sultan Mehmet’in 1461’de Trabzon’u fethine ithafen kapasitenin 41.461’e çıkartılması talebi geldi. Talep kabul edildi ve kapasite 1.000 kişi daha artırıldı.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksilik olmazsa kombine alır seneye izlersin timsah arenada maçları, biz mekanda akerde olcaz.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
stada itiraz edenler yarın nerde olacak acaba. sadece izleceklermi yapılacak showu. sonra burdada yorum mu yazacaklar. ama allahtan alıştık herşeye.
son 10 senede 4 şampiyonluk alınınca elimizden normal geliyor herşey sanırım bize. tepkide veremiyoruz. size bir tek şey sorcam aynı şekilde biz şike ile şampiyon olsak ne yapardı sayın büyüklerimiz bize,kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Çok şanlısın gerçekten adeta Cehennem etkisi rakipler için...kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
2007, proje bitince görüşeceğiz
2008, proje bitince görüşeceğiz
2009, proje bitince görüşeceğiz
2010, proje bitince görüşeceğiz
2011, proje bitince görüşeceğiz
2012, proje bitince görüşeceğiz
2013, proje bitince bakalım nasıl bahaneniz olacak.
*
Şu projeyi ve bu projenin yaşadığı seçim süreçleri, rant süreçlerini eleştirenleri bu projeye karşıymış gibi görenlerin hep aynı ezber kelimeleri. Kimse bu projeye karşı değil, bunun altını çizmek lazım. Ama bu proje ile uyutulmaya, bu projeyi sanki kendi ceplerinden paralarla yapıyorlarmış gibi "alın size sus payı" diye servis edilmesine, senelerdir "şu zaman bitecek, bu zaman bitecek, şu zaman bitecek" yalanları ile geçiştirilmeye karşı insanların eleştirilerini çürütmek için "bitince görüşeceğiz" restlerini bir kenara bırakmak gerekiyor.
Hele ki, 2010-11 sezonunda hakkı gasp edilen şehrin takımını destekleyen insanlar olarak polyannacılığı artık bırakalım.
*
Kazım Koyuncu'nun çernobil sonrası çaydan zehirlenen Karadeniz halkını teselli etmek için çay içen dönemin milletvekillerinden birine söylediği bir söz vardı; "insanları salak yerine koymak en büyük salaklıktır." Aslında dünyanın varoluşundan beri süregelen zamanda her zaman gerçekliği net olan bir yaklaşımdır. O yüzden biz Trabzonspor taraftarını kimse salak yerine koymaya kalkmasın. Adaletin olmadığı yerde değil Akyazı projesi milyonlarca proje yapsan ne olur?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapalım sizin gibi destek olmayan arkadaş cok olurca o cehennem ancak bizi yakar, yazarkende cekirdek cıtlıyor musun.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Uyurken bile sizden faydalı olduğumuz gerçek, onu iyi biliyorum...kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
Yahu Stadyum projesi diye çeşitli fotoğraflar var her bir yanda.
Ama işin ilginç yanı bu fotoğrafların hepsi birbirinden farklı.
Aynı gün servis edilen işte statımız haberlerinden hangisi doğru olan ?
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum