Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resim paylaşırmısınız tazee yeni resimler
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Ben bizim islerimizi anlamiyorum!

BU Webcam isi de yine karadenizliligimize yakisir sekilde ooldu.

Kisin kayak yapmaya gidecegim zaman cuma ögleden sonra aciyorum internette gitmeyi planladigim yerlerin webcamaeralarini ve neresi hosuma gidiyor nerede kar daha yüksek ya da hava daha güzelse oraya yollaniyorum. bu is bahsedildigi gibi cok zor bir iste degil.

Söyle anlatayim!

Santiyede telefon ve internet bagalntisi vardir muhtemelen. Muhtemelen diyorum bizimkilere belli olmaz! santiye merkezinden insaatin dört yanina kablolarla internet baglantisi cekip (Wlan bile demiyorum) buralara kuracagin istasyonlarla ki bu istayonlarin fiyati da en pahalisi (100 dolardan fazla degil) birbirine baglanmasi ve kurulacak bir internet sayfasi yoluyla bu kadar insani mutlu etmesi cok basit. Adamlar dandik eski bir sistemle bize ne cile cektiriyorlar ben mantigi,düsünce seklini anlamiyorum anlamakta istemiyorum.

Adamlar koca kayak merkzlerini Wlan internet baglantilari onlarca Webcam ile donatiyorlar biz bir webcam kuramiyoruz.

iste size bir örnegi:

http://www.saas-fee.com/de/aktuell/webcam

http://www.laax.com/de/skigebiet/wet...richt/webcams/
      En son blues tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 06:52.

Yorum

• Benim için önemli konu kameranın yeri değil, çok mu zor resmi siteye link koymak ve direk giriş sağlanması..

Abi becerimiyorsan bilen birine sor.. 2 günde bir ip değişiyo, şifre yazıp enteresan bir yerden kamera açısıyla izlemek durumunda niye kalıyoruz.. Kamerayı bile doğru dürüst takamayan insanlardan stad bekliyoruz !

Hoş ben haftadan haftaya f1bekir den fotoğrafla takip etmeyi daha çok seviyorum..
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Kamera daha yakına mı gelmiş bana mı öyle geldi?
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Canlı izleme kısmında çizgilerle bölünmüş siyah ekran görünüyor
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• soldan kamerayı seçip oynat işaretine tıkla. Sol altta görüntüyü büyütme seçeneklerini değiştir.

En son Remzi tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 09:46.
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Şimdi oldu. Teşekkür. Uzaklık ve açı kötü. Daha yüksek, yakın ve dik olarak görüntü alacak bir yere konsaydı iyi olurdu. 2. kamerayı doğru düzgün bir yere koysalar bari.
                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• kameranın açısı sanki biraz düzeltilmiş. kalitesi de artmış. daha güzel görünüyor ama yetmez vip tepeye de koyulmalı bir tane acil olarak..

Yorum

• renk ayarlarıyla oynayınca görüntü daha güzel oluyor
                    En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 23:50.

Yorum

• İlk önce "canlı izleme için izniniz yok" diyordu. O problem çözüldü şimdi de "canlı izleme başarısız oldu" diyor.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Kamerayı şu kule vinçlerin birisine monte etmek teknik olarak imkansız mıdır?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kamerayı şu kule vinçlerin birisine monte etmek teknik olarak imkansız mıdır?
                          Teknik olarak nelerin yapilabilecegini sagolsun baska stadlari yapanlar gösterdi.

Ama sen Trabzonsporsan, mümkün olan seyleri zorlastirip, taraftar cildirdiktan sonra mümkün hale getireceksinki, tam Trabzonspor yöneticisi gibi hareket etmis olasin.

Yorum

• dun bır kac kez telefondan app den gırdım. sımdı ne pc den ne telden gıremıyorum.. ben anlamıyorum hepmi bizde böyle aksilikler olur.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              soldan kamerayı seçip oynat işaretine tıkla. Sol altta görüntüyü büyütme seçeneklerini değiştir.

herseyden gectimde bari insan kamerayi duzgun koyar resmen yamuk duruyor.
                              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• kullanici adi ve sifre "ts" degil mi arkadaslar? Niye hatali diyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X