stad projesinin değişmesi mümkün kaplama ve çatı şekli çok sıkıntılı bi yapıya sahip düzelteceklerdir mutlaka bu durumu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlimpiyat gitti bu iş yattı.Şuan bu iş tamamen arkaplanda kalmış durumda.
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben ofg ve o dolmuşcuların baş kabadayısı varken raylı sistem yapacaklarını sanmıyorum...
Cevap takma adlı arkadaştan güncel bilgiler bekliyoruz
Yorum
-
ara sıra buraya yorum yapıyor ve takipte bulunuyorum... stadyum tamam yapılsın ama sıft bizim şampiyon olmamızı istemeyen akpnin oylarını arttırmak için yapılıyor. Bir bizi "stadyum stadyum" diye kandıramadıkları kaldı elbet bir gün onu da tamamlamaya çalışacaklar zaten.
Neyse..
Aklımda bir soru var ki ; Mainz'in taraftarının beğenmedikleri stadyuma da benzemekte. Biz kendi projemizi kendimiz belirletsek olmaz mı? Mesela şu şekil ;
Belki projede bir düzenleme olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleara sıra buraya yorum yapıyor ve takipte bulunuyorum... stadyum tamam yapılsın ama sıft bizim şampiyon olmamızı istemeyen akpnin oylarını arttırmak için yapılıyor. Bir bizi "stadyum stadyum" diye kandıramadıkları kaldı elbet bir gün onu da tamamlamaya çalışacaklar zaten.
Neyse..
Aklımda bir soru var ki ; Mainz'in taraftarının beğenmedikleri stadyuma da benzemekte. Biz kendi projemizi kendimiz belirletsek olmaz mı? Mesela şu şekil ;
Belki projede bir düzenleme olabilir.
Sonuç olarak da siyasetin eline kalmışız, yapacak bişey yok, olduğu kadar artık...
Yorum
-
Siyasilerimiz Trabzon'a geldiklerinde pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar adamlara yaklaşamıyoruz ki yaklaşanlarda yalaka takımı zaten kimse demiyor ki kardeşim şu işle bir ilgilenin insanlara bir sorun ne istiyorlarmış nasıl olması lazım... Ayrıca belediyeler seçimden önce 20 yıldır raylı sistmen sözü veriyorlar hala aynı hikaye bu kadar saflıkta olmaz çok safız millet olarak bu kadar yalana boyun eğilir mi arkadaş elin Kayserilisi işini çok iyi biliyor biz çok övünüyoruz kendimizle ama ....Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığın açıldığı 6 sene olmuş. Sanırım proje ondan da eski.
Biter mi derseniz niyet olsa maksimum iki senede biter de Trabzonspor her alanda olduğu gibi bu alanda da cezalandırılmaya devam ediyor.
Ama böyle yavaş giderse.En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 18.11.2013, 00:30.
Yorum
-
Ben bu milletin işinden bişe anlamıyorum!...
Trabzon'da kara parçası yok da denize mi, kurmak şart oldu stadı(burası dubai mi!?)?!... mostralık iş abi... yapmayacakları işi denize sürüp, kupalaştırıyorlar... biz de inanıp imreniyoruz...
Çek abi Gölçayıra stadı, 2 senede yapıp hemen teslim edeyim; çabuk- çabuk!.
Japon bu sürede boğaza 7 köprü kurardı be..
İş lâfa kaldı ise Kadir de müteahhit!... "atma recep, dinkardeşiz!"
kadiryeter
Askeriye bu köye hava alanı yapmayı 50 sene önce düşünmüş; inişe müsait, kalkış için tepeler engel imiş?!.
Bitişiğindeki köyün adından anla bu köyün ne kadar düz olduğunu: Düzyurt...
Kendi adı da ayrı belge:
En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.11.2013, 23:44.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum