Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bencede stadyum sponsoru ağaoğlu olacak. hemde sağlam paraya

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence de bunun tartışılması bile abes ama bunlardan her şey beklerim bakarsınız RTE spor kompleksi olur.
      Öyle bişey olursa ben de taraftarlıktan emekli olurum... Yeni takım kurmak için çalışmalara başlarım, başlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olimpiyat zamanı ekranda pay kapmak için arkalardan uçarak gelen diksiyon üstadı suat ile ona 'az çekil biraz da ben görüneyim' diyen hacı.

Tek omzunu zorla sokmuş.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker isminin değişmesine sıcak bakan arkadaşlardan bir ricam olacak. Lütfen kendisini bir araştırsınlar kimdir, nedir, neden stadımıza ismi verilmiştir bir araştırsınlar. Bana göre ismin değişmesi demek nankörlük demektir. Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerlere ihanet demektir.
          Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• GN mühendislik sitesinden alıntı..
            Proje,Akyazı / TRABZON’da bulunmakta olup, Stadyum projesi 6 katlı olup, 1bodrum kat ve 5katlıdır.Toplam kapalı alanı 103.403m22dir.
            bu detayı daha önce görmemiştim.

Yorum

• Nasıl gs'de değişti, Ali Sami Yen'i komplekse verdiler, bir yerde daha oldu ya da olacak, Trabzon'da da komplekse verecekler. Fakat isim hakkının kiralanması mühim bir konu. Spor bakanlığı'ndan izin gerek. bjk fiyapı sponsorluğunda devleti baypas etmişti, sorun çıkmadı ama bizde sorun olmasın. Şunu demek istiyorum isim hakkı gibi uzun süreli ve çok para getirecek bir proje kesinlikle Trabzonspor'un haklarını gözetmesi açısından ihaleyle yapılmalı. Ağaoğlu ismi geçiyor, başkanla da akrabalar galiba. Böyle ben verdim oldu ile bu iş yanlış olur
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bosbakan ve ekibi trabzon ve trabzonsporumuza hayatlarinin kazigini cakip gittiler ve kimsenin de sesi cikmadi malesef

Yorum

• Insallah ... spor kompleksi ve ... arena ismi koyulmaz.

Ama özentilikte bir numarayizdir. Görmemislik böyle bir sey.

Yorum

• "Arena" ismini oldum olası anlamamışımdır zaten

Nedir bu yahu, boğa mı güreştiriyorsunuz orada ?
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Statın adı ''3 Temmuz Arena'' olsun.O stattada Şikebahçe oynasın.

Bize Yavuz Selim yeter.

Yeter ki onursuz olmasın aşk!
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Statın adı ''3 Temmuz Arena'' olsun.O stattada Şikebahçe oynasın.

Bize Yavuz Selim yeter.

Yeter ki onursuz olmasın aşk!
                        eğer sponsorsuz bir isim düşünüyorsak sadece buna eyvallah derim...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hüseyin Avni Aker ismi kalsın reklam alalım Vodafone gibi bir şirketten iyi para gelir kulübe 10 yıllık falan bir anlaşma yapsak.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salon işi yalan oldu ben size söyliyim. En iyimser tarafımla söylüyorum, stad bittikten 5 sene sonra ''belki'' yapılır. Ha bu konuyla çok ilgilenen bi yönetici, belediye başkanı olursa o önayak olur yapılır belki ama şu anki yöneticilerimizle o salon oraya yapılmaz, öyle bir gündemleri yok çünkü...
                            merhaba Bekir Bey,

çok kısa yazacağım yalnızca bilgilendirmek amaçlı, bizim ihalemizde zaten spor salonu yoktu, projede gözüküyor ama ihale bünyesinde yok. sanırım ilerde gençlik spor kendisi yapacak. sevgiler,selamlar

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              merhaba Bekir Bey,

çok kısa yazacağım yalnızca bilgilendirmek amaçlı, bizim ihalemizde zaten spor salonu yoktu, projede gözüküyor ama ihale bünyesinde yok. sanırım ilerde gençlik spor kendisi yapacak. sevgiler,selamlar
                              Yani spor salonu yalan olmadı, çünkü zaten yalandı !
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Çok ustaca bir hareket stadın ismi ne olacak? Adalet, projenin rezilliği vs geç bunları, isim ne olacak yaşasın yeni gündem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X