İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tipik siyasetçi işte. dolandırdı lafı.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi abi??
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunucu mu bakan mi?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Biz oraya dünya capinda stad yapacaz dedi, lafi tt arenaya tasidi hemen.
Sunucu tam sordu ama stad begenilmiyor mainz in calinti stadiymis diye sordu. Bakan orali bile olmadi. Mainz mi, o neymis dedi.En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 13.02.2013, 22:39.
Yorum
-
Adam resmen şikeyi unuttuk biz önümüze bakıyoruz Trabzon halkı da artık unuttu bu davayı stat konusunda kim beğenmiyormuş bu stat çok modern olacak gibi gevezeledi.Şuan yazarken elim titriyor ve küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.Adam biz hallederiz Trabzonlular kendi aramızda bana tepki olmaz dedi ya.Umrunda değil Trabzon.Adam akçaabata yapılacak yan yoldan bahsetti ya.Tühhhh allah belanızı versin...
Yorum
-
Batuhan Yaşar @tbatuhanyasar
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: Trabzon'a yapılacak Stad; "Stad bizim namusumuz oldu, ince eleyip sık dokuyoruz"
Hep ince eliyor zaten bakan.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusunda söyledikleri yetti.
Mazi imiş.
Bir daha iletişim kurarsam.
Kriz yönetimini cok iyi biliyorlar imansizlar...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
bakandan felan birşey beklemeyin.
iş bizim yönetim de bitiyor. ne olursa olsun mantığında olursalar istedikleri gibi at koştururlar tabiki.
gs ye bakın. zamanında yönetimerinde bu stat projesiyle ilgilenen yöneticileri vardı. daha önceden özhan canaydın projeler çizdirip duruyordu.
yönetim-başkan taraftarın sesi olmalı. ama onlardan da ümidim yok ne yazık ki.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum