Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keşke başkan olsa

Ibrahim hacıosmanoğlu

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kamaleyte ben istanbuldayım ama gidiş dünüş uçak bileti 180 civarı zaten 1 saat 10 dk trabzondayım ben maçlara gidiyorum benim gibi çok giden vardır hele stad süper olursa türkiyenin her yerinden akarlar stada trabzonsporlular
      Öyle bir ihtimal kalmadı abi proje belli ona gideceğiz mecburen siyaset üstün geldi.

Yorum

• Şike konusunda bu adam "Trabzonspor'umuzun kupasını almak için "çok ince" çalışıyoruz" dememiş miydi?

Şimdi mazide kalmış. Stat konusundan daha önemli bu. Kesinlikle tepki verilmeli..
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şike konusunda bu adam "Trabzonspor'umuzun kupasını almak için "çok ince" çalışıyoruz" dememiş miydi?

Şimdi mazide kalmış. Stat konusundan daha önemli bu. Kesinlikle tepki verilmeli..
          Ve acı olan hiç bir yerde yok bu haber.Araya kaynayıp gitmesin konu açılsın bir şeyler yapılsın Allah rızası için.

Yorum

• trbazonspor tarafatarının bir çok kısmı sindirildi en azından eylem yapan kesmi

bu sözlerden sonra ortalın yıkılması gerkiyor nedemek mazide kaldı ayıp ya ayıp göz göre göre hırsızın yanındalar bu adamlara oy veren Trabzonsporlu klubune ihanet eder

Yorum

• Peki şöyle birşey yapamazmıyız biz bu kadar acizmiyiz

Bu forumda yüzlerce kişi var trabzondan katılanda var türkiyenin her yerinden katılanlar var tabi olay trabzonda gerçekleşicek 1000 kişi toplanamazmı taraftar örgütleri piranalar affetmezler erdoğdulular vb bu örgütler 15-20 pankart yapsa kulübe yürüse protesto etse bu çalıntı ucube sirk çadırını elbet kanalalrda çıkıcak spor kanallarında o zman herkes görücek istemediğimizi bizde eylem yok sadece kl

Yorum

• Saat 2.20 de tekrarı var kayıt edeceğim başka arkadaşlarda kayıt etsin az bir şey değil bu olay.

Yorum

• bugün yazmıştım ben atıyorum zaten twiti

beyler talip doğan karlıbele twitler atalım bu adam çok etkili hep bizim yanımızdaydı takip ettikleri sayısı bile 61 ama çok önemli bir adam bu buna atalım o bakana ulaşır ve korkmadan da yazar ne düşündüklerini

Yorum

• Rezalet bir olaydır . Bana Göre Açıklaması da şu Başbakanın bu konuyu kapattırmak istemesidir. Yani Güçlüler ve para kazanacak , hiç bir şey yaşanmamış gibi davranacaız. YAzıktır günahtır.Tam Tersi olsa biz şu an 2. ligde Sadri Başkan hapiste , Kupa da fenerde olurdu
                    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Trabzonsporun çalınan şampiyonluğunun insanların hayallari üzerine bu göçebe çadırına benzeyen sözde stadyumu yapıyorlar...

Gerçi en lüksünü en görkemlisinide yapsalar sonuç değişmez demir yığını değil adaleti sağlasınlar..

Sabahlara kadar çalışıp şikecileri af eden anlayış teşekkürler inceci gs li bakanımız..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saat 2.20 de tekrarı var kayıt edeceğim başka arkadaşlarda kayıt etsin az bir şey değil bu olay.
                        Kesnlikle bunu yapıp youtube facebook ve burada ayrıca yerel basına mail olarak göndermelisin.

Yorum

• Yönetici arkadaşlar site gündeminde tutmalı bu konuyu. Geçiştirilecek bir şey değil. Adam bizi çantada keklik görüyor. Şike konusundaki sözleri kabul edilemez...
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• ya başbakanın damadı

başbakanın damadı trabzonlu acaba o birşey demiyormu kayınpederine şampiyonluğumuzun çalınması yada bu stad hakkında neyse yazdıklarımı geri alıyorum saçma oldu

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetici arkadaşlar site gündeminde tutmalı bu konuyu. Geçiştirilecek bir şey değil. Adam bizi çantada keklik görüyor. Şike konusundaki sözleri kabul edilemez...
                              Evet yönetici arkadaşlardan ricamızdır bu.Ayrıca bir başlık açsak bu konu hakkında nasıl olur?

Yorum

• Hala aklima geldikce gülüyorum yahu; "neeyyyyy mainz mi, o nedu?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X