Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnce ayarla kupayi getirecek olan adam simdi resmen onlar mazide kaldi dedi. Ahh Trabzonspor'lum ahh.

Yorum

• Tamam arkadaşlar sinirliyiz, tepkiliyiz ama zor duruma sokacak sözlerden uzak duralım lütfen...
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike konusunda söyledikleri yetti.

Mazi imiş.

Bir daha iletişim kurarsam.
        Yazık bize...
        Söyleyecek tek kelime bulamıyorum...
        Hamiş

Yorum

• Ya ne olacak bir kaç gün sonra gider Trabzon'a yine bizimkiler kaşkol atar omzuna çok yaşa der olur biter.

Yorum

• Fenerli bi bakan olsaydi taraftarlarinin sordugu soru karsisinda esas durusa gecerdi. Bizimki ya birksanlar bu isleri stad yapiyoruz iste daha ne istiyorlar havasinda sallamadi bile bizi.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya ne olacak bir kaç gün sonra gider Trabzon'a yine bizimkiler kaşkol atar omzuna çok yaşa der olur biter.
              O kaşkolu takanlar Trabzonspor'a değil, kendilerine hizmet ediyor.
              Bizler, onlardan değiliz.
              O adam yolunu çoktan buldu.
              Hayatını kurtardı.
              Hamiş

Yorum

• Stat hakkında bilgi almak isterken başka bilgiler aldık.Bu sözler ana sayfaya taşınsın arada kaynayıp gitmesin.İnce ayardan nerelere geldi mevzular herkes öğrensin.

Yorum

• Bu adam Trabzon'a gittiğinde sevgi gösterilerinde bulunulmayacağını garanti edebilen var mı? Adam işi çözmüş vaatleri sırala "ben de Trabzonluyum sizden biriyim" de oylar cepte...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerli bi bakan olsaydi taraftarlarinin sordugu soru karsisinda esas durusa gecerdi. Bizimki ya birksanlar bu isleri stad yapiyoruz iste daha ne istiyorlar havasinda sallamadi bile bizi.
                    Aynen öyle...

Yorum

• Ama sunucuya helal olsun hic kivirmadan direk sordu. Hatta madem cok iyi stad yapacaksaniz bu sorular ne mealinde ekleme yapti.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kaşkolu takanlar Trabzonspor'a değil, kendilerine hizmet ediyor.
                        Bizler, onlardan değiliz.
                        O adam yolunu çoktan buldu.
                        Hayatını kurtardı.
                        O kaskolu takan herif, taptigi adamin tüm partileri toplayarak degistirdigi 6222'den ceza yedi. Bu yüzden takmayabilir.....

diyecegim ama hayalcilik olur bu. Umrunda degil pek böyle seyler...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Millet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.

Yorum

• Demek mazide kaldı..
                            Bu hayat böyle birşeymiş demek
                            Olsun canları sağolsun bu dünyadan gerçekten beklentim kalmadı zaten öteki tarafa hazırlanıyorum
                            Bu süreçte yaşanan herşey kimin ne söylediği kimin ne yaptığı herşeyi hafızama kaydettim
                            En ufak zerre kadar hakkım varsa onlarda hepsini bir bir soracam..
                            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Millet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.
                              kamaleyte ben istanbuldayım ama gidiş dünüş uçak bileti 180 civarı zaten 1 saat 10 dk trabzondayım ben maçlara gidiyorum benim gibi çok giden vardır hele stad süper olursa türkiyenin her yerinden akarlar stada trabzonsporlular

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Millet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.
                                Bende aynısını düşünüyorum.Ben İstanbuldayım ve Trabzondaki hemşehrilerim,kardeşlerim ve renktaşlarım için çırpınıyorum.Trabzonsporun daha iyi bir statta daha iyi bir komplekste daha çok gelir elde edebileceğini düşünüp takıma katkım olsun diye çırpınıyorum.Modern ve görsel şölen olabilecek bir statta bu maçlar oynansın,izlensin istiyorum..Trabzon'a maça gittiğimde tribünden şöyle 360 derece panaroma olarak bakıp etrafıma vayyy bee mükemmel statımız,mabedimiz var diyebileyim diye uğraşıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X