İnce ayarla kupayi getirecek olan adam simdi resmen onlar mazide kaldi dedi. Ahh Trabzonspor'lum ahh.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike konusunda söyledikleri yetti.
Mazi imiş.
Bir daha iletişim kurarsam.
Söyleyecek tek kelime bulamıyorum...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ne olacak bir kaç gün sonra gider Trabzon'a yine bizimkiler kaşkol atar omzuna çok yaşa der olur biter.
Bizler, onlardan değiliz.
O adam yolunu çoktan buldu.
Hayatını kurtardı.Hamiş
Yorum
-
Bu adam Trabzon'a gittiğinde sevgi gösterilerinde bulunulmayacağını garanti edebilen var mı? Adam işi çözmüş vaatleri sırala "ben de Trabzonluyum sizden biriyim" de oylar cepte...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerli bi bakan olsaydi taraftarlarinin sordugu soru karsisinda esas durusa gecerdi. Bizimki ya birksanlar bu isleri stad yapiyoruz iste daha ne istiyorlar havasinda sallamadi bile bizi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kaşkolu takanlar Trabzonspor'a değil, kendilerine hizmet ediyor.
Bizler, onlardan değiliz.
O adam yolunu çoktan buldu.
Hayatını kurtardı.
diyecegim ama hayalcilik olur bu. Umrunda degil pek böyle seyler...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Millet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.
Yorum
-
Demek mazide kaldı..
Bu hayat böyle birşeymiş demek
Olsun canları sağolsun bu dünyadan gerçekten beklentim kalmadı zaten öteki tarafa hazırlanıyorum
Bu süreçte yaşanan herşey kimin ne söylediği kimin ne yaptığı herşeyi hafızama kaydettim
En ufak zerre kadar hakkım varsa onlarda hepsini bir bir soracam.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet alacağı makarnanın hesabını yaparken biz burda stat iyi olsun diye çırpınıyoruz.Bu stadı gene Trabzondakiler kullanacak gurbettekiler en fazla kaç maça gelebilecek.Bazen niye kendimi bu kadar yoruyorum diyorum boş ver diyorum yine kendimi bu forumda buluyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum