Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence stat 40bin kişilik olmasına gerek yok nasıl olsa bu ülkede avrupa şampiyonası dünya kupası falan oynanmaz (ayrıca stad büyük olunca daha fazla kişi gelecek değil ortalamamız 14-15 bin zaten)uefa cl maçlarının finallerinide tr de trabzona bırakmazlar 30binlik kutu gibi bir stadımız olsun.
    Son derece rasyonel

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence stat 40bin kişilik olmasına gerek yok nasıl olsa bu ülkede avrupa şampiyonası dünya kupası falan oynanmaz (ayrıca stad büyük olunca daha fazla kişi gelecek değil ortalamamız 14-15 bin zaten)uefa cl maçlarının finallerinide tr de trabzona bırakmazlar 30binlik kutu gibi bir stadımız olsun.
      Yani akıl var mantık var.....

40 bin kişilik stadyum yapsan 20 bin kişi gelse bile boş görünecek....

Seneden bir kaç maç belki dolacak bir stadyum için boşuna devasa bir şey dikmek pek mantıklı değil....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MU taraftarı gibi traftarın var mı ki Old Trafford gibi stad istiyosun?

bizim taraftar organize degil ve parcalara bolunmus, yani pek seckin tribun sinifina girmez de mu taraftarini seckin taraftar yapan ne ozelligi var? dunyanin en zengin kuluplerinden birinin maclarina gidip super starlari izleyecek kadar cefakar olmasi mi?napoli, roma, liverpool, dortmund falan filan desen tamam da mu taraftarinin ne numarasi var da onlar gibi taraftar istiyorsun?

Yorum

• 'asp' Architekten firmasına bir e-posta atmayı düşünüyorum. Cevap gelirse burada paylaşırım

Yorum

• Proje tıkandı kaldı... Hayır, güzel görünümlü bir stad yapacak olsalar neyse... 2004'te başladık hala temeller atılamadı.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bence bu proje için biçilmiş kaftan Aziz Yıldırım ve İnşaat arkadaşları Mühendislik Anonim Şirketi Limitedleri vs Co. 'dur
              Kahe var, Mala ustası Çok iyiymiş :P
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok koltuksuz yer onlar.Almayada cok tutuluyor bu olay.Taraftar gruplari oraya cogunlukla gidiyor.
                eyvallah
                standing place diyince ben direk loca diye düşündüm
                almanyada bu tip bir olayın olduğunu bilmiyordum
                şimdi bu standing placelerde oturmak yasak herhalde değil mi?

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teşekkür ederim Zahmet ettiniz

Şimdi merak ettiğim 11.000 kişinin tek yerde toplanması tek katlı tribün gerektirmez mi?
                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle... O da özel istekle veya dayatmayla olur.

Tıpkı Mainz'ın, Bursa'nın, Dortmund'un yaptığı gibi...
                mantıklı
                madem sadece kale arkasında ki taraftarlarımız bağırıp maratondakiler çekirdek çitleyecek bzim tek çözüm yolumuz bu
                bende niye millet tek katlı diye dayatıyor diye düşünüyordum

İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Var ben...3 hafta önce Osmanlı tapu arşivi toplantısını cevahir otelde yapıyorduk akyazı dolgunun neden geciktiğini sordum sayın bakanım diye.Önce güldü sonra 6 ay sonra ihaleye çıkıyor.Hem başbakan ilgileniyor bizzat bu konuyla merak etmeyin herşey olur dedi.Erdoğan Bayraktar pek ilgilenmiyor aslında bu konuyla.Umrunda da değil anladığım kadarıyla.
                çevre şehircilik bakanı ilgilenmeyecekte kim ilgilenecek allah aşkına
                kendi vekil olduğun yerde stad yapılıyor ve bu konuda en yetkili iki bakanlıktan birinin başındasın
                bi zahmet taaftarı bi dinleyiversinler
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bence yeni stad taraftarlarinda gelismesinde olumlu olacaktir. Suanki stada anca yazin gidiyor millet, yeni stad trabzona tiyatro havasi katar. coluk cocuk toplanip aileler maca giderler. o 40 bin kisi dolar merak etmeyin. Fiyatlari düsürüp sürümden kazanmak lazim.

Yorum

• ARKADAŞLAR ANA SAYFADAKİ Hatay Yurdakul HABERİNİ OKUDUNUZMU OKUYAMAYAN VARSA OKUSUN TRABZON SEVDALISI ANTALYADA YAŞAYAN COCUKLARA BORDOMAVİ FORMAYI GİYDİRİP SEVDİREN ADAMIN HİKAYESİ İNANIN ŞOK OLACAKSINIZ. BURDAN BORDOMAVİ.NET YÖNETİCİSİ ARKADAŞA SESLENİYORUM HEMEN
                    Hatay Yurdakul ADINA KONU ACINIZ VE YARDIM TOPLAYINIZ VE TOPLAYALIM TABİKİ, TAKIM SAHİP CIKMAMIŞ AMA BİZ DESTEK CIKALIM. UNUTMADAN ŞENOL HOCAYI KALECİ YAPAN KİŞİDİR LÜTFEN HERKES OKUSUN 5 DAKİKANIZI ALIR. BORDOMAVİ YÖNETİCİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM DESTEK BİZDEN.
                    kahramanlar bordo mavi giyer.
                    komandolar viravira61.

Yorum

• neden futbol takımımızın ileri gelenleri hatay yurdakul gibi insanlara destek cıkmıyor yardım etmiyor. eli öpülesi insan antalyada neler yapmış yemin olsun yazıyı okudum gözlerim yaşardı. ama yönetim sahip cıkmasa bile biz taraftar olarak destek olacağımıza eminim ve bu yüzden bordomavi.net yönetici arkadaşlar ön ayak olsun maddi yardım da malzeme yardımıda yapalım bu forumda 40000bin kişiyiz. herşeyin üstesinden geliriz.
                      kahramanlar bordo mavi giyer.
                      komandolar viravira61.

Yorum

• stad adam gibi stad olsun takımda kafaya oynasın bakın nasıl doluyor orasını hic sıkıntı etmeyin

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stad adam gibi stad olsun takımda kafaya oynasın bakın nasıl doluyor orasını hic sıkıntı etmeyin
                          Ömer kardeşim yanılıyorsun..biz şampiyonluk maçları oynarken bile seyircimiz gelmiyordu..birkaç maç özellikle fındık aylarında stadyum doluyordu ama ondan sonra araki seyirci gelsin...mesela İstanbul atatürk olimpiyat stadında yılda bir maç yapıyoruz ve seyircimiz gidiyor ama birkaç maç yapalım bak orasıda boşalır..enteresan bir milletiz vesselam..

Yorum

• VARLIBAŞ AKYAZI'YA TALİP HABERİ.
                            Varlıbaş Holding‘in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzonspor‘a ait Akyazı‘da yapılması planlanan 40 bin kişilik yeni stadyumunun inşaatına talip olduğunu açıkladı.
                            Varlıbaş "Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                            Seyrantepe‘deki Türk Telekom Arena Stadı‘nı tamamladıktan sonra yurt dışından Stat inşaatı teklifleri almaya başladıklarını ifade eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Trabzonspor‘a layık olacak stadın ihalesi bize kısmet olursa, bu proje içinde yer alarak Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                            "Arena Stadı‘ için İşe başladığımızda Trabzonlu hemşerilerimden beklemediğim bir tepki aldım. Sanki Trabzonspor‘un stadını yap diye teklif gelmiş de bende kabul etmeyip Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyormuşum gibi tepkiyle karşılaştım. Bizim stadı neden yapmıyorsun da Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyorsun diye mesajlar aldım. O zamanlar Trabzonspor‘un stadı gündemde değildi. Ama şimdi o proje başladı ve bende bu işe talibim.
                            17.05.2011

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              VARLIBAŞ AKYAZI'YA TALİP HABERİ.
                              Varlıbaş Holding‘in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzonspor‘a ait Akyazı‘da yapılması planlanan 40 bin kişilik yeni stadyumunun inşaatına talip olduğunu açıkladı.
                              Varlıbaş "Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                              Seyrantepe‘deki Türk Telekom Arena Stadı‘nı tamamladıktan sonra yurt dışından Stat inşaatı teklifleri almaya başladıklarını ifade eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Trabzonspor‘a layık olacak stadın ihalesi bize kısmet olursa, bu proje içinde yer alarak Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                              "Arena Stadı‘ için İşe başladığımızda Trabzonlu hemşerilerimden beklemediğim bir tepki aldım. Sanki Trabzonspor‘un stadını yap diye teklif gelmiş de bende kabul etmeyip Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyormuşum gibi tepkiyle karşılaştım. Bizim stadı neden yapmıyorsun da Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyorsun diye mesajlar aldım. O zamanlar Trabzonspor‘un stadı gündemde değildi. Ama şimdi o proje başladı ve bende bu işe talibim.
                              17.05.2011
                              konuşmanın devamında erdoğan bayraktar projeyi yakında takip ediyor diyo ve kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum diyor artık ne kadar yakından takip ediyorsa erdoğan bayraktar maşallah daha dolgu bitmedi sevilen bi şehir takımıyız ya ilgileniyorlar yakından sağolsunlar

Yorum

• Arena Lviv polonya da...34900 seyirci kapasiteli localar tek tribünde...bu açıdan stad projemizle benzerlik teşkil ediyor...fikir edinmek açısından paylaşıyorum...bence stadyum genel olarak kötü olmamış...

Arena Lviv by herr.eichhorn, on Flickr

Dänenblock by SchnitzeljagdTV, on Flickr

Arena Inside | EURO 2012 DEN 1 - 2 GER by andreasduck, on Flickr
                                Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X