İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi oraya da mutlaka bir Avm kondururlar, bu dediklerin de onların içinde olur mutlaka.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir haklısın ama ayrı bir bina olsa kendine özgü misal seneler önce yıkılan Sümer Sinemasının kopyası felan harika olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40.000 ı dolduracağımızı sanmıyorum
Çözüm belki kapatırız olur biter.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforum yöneticileri istediği üyeye istediğini söyleyebiliyorken ben burada birine ufacık birşey söyledim diye 1 hafta ban verdiniz... valla mükemmel bir adalet anlayışınız var. büyüksünüzBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurallar yöneticiler için de geçerli gördüğünüzde raporlayın.En son only ts tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 23:20.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl raporluyoruz efendim ? burada kılıcoglu diye bir yönetici sanırım. bir üyeye yürü git diyor ama bişey yapan yokBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜye isminizin altında simgeler var Mesajı Raporla'ya tıklayın.Kılıçoğlu diye bir yöneticimiz yok.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım gerekeni yaparsınız.. gördüğüm en ufak şeyi raporluyacam. boş kafalı dedim diye ban yedik.. olaya bak sen.. maç günü küfürler havada uçuşuyor biz burada yıllardır proje üzerine birşeyler yazıyoruz. ama şu lafa ban geliyor...Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum