Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu komplekste sinema tiyatro salonları da var mı acaba olsa güzel olur sadece spor ve ticaret değil sanat yapıları da olmalı.
    Abi oraya da mutlaka bir Avm kondururlar, bu dediklerin de onların içinde olur mutlaka.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi oraya da mutlaka bir Avm kondururlar, bu dediklerin de onların içinde olur mutlaka.
      Olabilir haklısın ama ayrı bir bina olsa kendine özgü misal seneler önce yıkılan Sümer Sinemasının kopyası felan harika olurdu.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olabilir haklısın ama ayrı bir bina olsa kendine özgü misal seneler önce yıkılan Sümer Sinemasının kopyası felan harika olurdu.

Muhteşem olur abi, keşke bunu düşünebilecek vizyonları olan yöneticilerimiz olsa.

Yorum

• 40.000 ı dolduracağımızı sanmıyorum
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    40.000 ı dolduracağımızı sanmıyorum

Çözüm belki kapatırız olur biter.

Yorum

• forum yöneticileri istediği üyeye istediğini söyleyebiliyorken ben burada birine ufacık birşey söyledim diye 1 hafta ban verdiniz... valla mükemmel bir adalet anlayışınız var. büyüksünüz
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forum yöneticileri istediği üyeye istediğini söyleyebiliyorken ben burada birine ufacık birşey söyledim diye 1 hafta ban verdiniz... valla mükemmel bir adalet anlayışınız var. büyüksünüz
                        Kurallar yöneticiler için de geçerli gördüğünüzde raporlayın.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurallar yöneticiler için de geçerli gördüğünüzde raporlayın.
                          nasıl raporluyoruz efendim ? burada kılıcoglu diye bir yönetici sanırım. bir üyeye yürü git diyor ama bişey yapan yok
                          En son only ts tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 23:20.

Yorum

nasıl raporluyoruz efendim ? burada kılıcoglu diye bir yönetici sanırım. bir üyeye yürü git diyor ama bişey yapan yok
                            Üye isminizin altında simgeler var Mesajı Raporla'ya tıklayın.Kılıçoğlu diye bir yöneticimiz yok.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üye isminizin altında simgeler var Mesajı Raporla'ya tıklayın.Kılıçoğlu diye bir yöneticimiz yok.
                              umarım gerekeni yaparsınız.. gördüğüm en ufak şeyi raporluyacam. boş kafalı dedim diye ban yedik.. olaya bak sen.. maç günü küfürler havada uçuşuyor biz burada yıllardır proje üzerine birşeyler yazıyoruz. ama şu lafa ban geliyor...

Yorum

umarım gerekeni yaparsınız.. gördüğüm en ufak şeyi raporluyacam. boş kafalı dedim diye ban yedik.. olaya bak sen.. maç günü küfürler havada uçuşuyor biz burada yıllardır proje üzerine birşeyler yazıyoruz. ama şu lafa ban geliyor...
                                Verilen cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız itiraz@bordomavi.net adresine mail gönderin.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X