Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konuşmanın devamında erdoğan bayraktar projeyi yakında takip ediyor diyo ve kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum diyor artık ne kadar yakından takip ediyorsa erdoğan bayraktar maşallah daha dolgu bitmedi sevilen bi şehir takımıyız ya ilgileniyorlar yakından sağolsunlar
    Bu ''hala dolgu bitmedi'' lafı da çok moda oldu bu aralar.şartnameye göre Nisan'a kadar zamanları var adamların ne diye acele edip maliyeti yükseltsinler ki.Bizim burda eleştirmemiz gereken nokta stadyumun ihalesinin hala gündemde olmamasıdır.

Yorum

• Karpaty Lviv kaç kişi çekiyor acaba stada merak ettim
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arena Lviv polonya da...34900 seyirci kapasiteli localar tek tribünde...bu açıdan stad projemizle benzerlik teşkil ediyor...fikir edinmek açısından paylaşıyorum...bence stadyum genel olarak kötü olmamış...

Arena Lviv by herr.eichhorn, on Flickr

Dänenblock by SchnitzeljagdTV, on Flickr

Arena Inside | EURO 2012 DEN 1 - 2 GER by andreasduck, on Flickr
        Bizim projenin basit ve hiç bir özelliği olmadığının canlı kanıtı gibi...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Madem localar tek tribünde toplanacak iki katlı tribün yapmanın bir anlamı kalmıyor.Hiç olmazsa her yanı tek kat olsun da tribün bölünmesin.

Yorum

• Seyirci ortalamasının artıp artmaması , tamamen bilet politikası ile ilgilidir .
            Yeteri sayıda loca satarsan ,kale arkalarını ve maratonu halkın alım gücüne göre ayarlar , yeni stadyum ile şu an ki ortalamanın üzerine çıkarsın .
            Mevcut stadyum şehir arasına sıkışmış , ne yolu yol , ne etrafında vakit geçirecek alanlar var . Akyazı ile birlikte Trabzon halkında haftasonu eğlencesi kavramı değişecek .

Yorum

• Alkışlamak en güzel protesto şekli bence .
              Twitter Adresim

Yorum

• Böyle loca yapacaksan eğer bu locaları birilerine yalakalık için peşkeş çekmeyeceksin,adam gibi parasını alacaksın...

Sonra halkınıda düşünüp bu kadar pahalı bilet satmayacaksın,ondan sonra bakalım stad da boş yer kalıyor mu herhangi bir maçta...
                '9'
                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• lviv arenaya çok benziyor proje hemen hemen aynısı bu da link http://www.arenalviv.com.ua/
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bursa stadını kapasıtesı 45 bin olduğu yerde bizimkinin 40 bin olarak düşünülmesi hiç hoşuma gitmiyor
                    edit

hatta konyaninki bile 42 bin
                    En son memmedaga tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 22:18.
                    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel kardeşim bunun taraftar ile ilgisi yok. nasıl bir yorumdur bu ?
                      Sen en iyisini yapacaksın, tanıtımdır reklamdır v.s

Rakip takım gelince korkacak, ayakları titreyecek.

Ayrıca 70 bin kişilik olsun demiyorum, 40 bin kişilik ama aynı proje de olsun diyorum.
                      Abi şurda 22 bin kişilik avni akere gelmiyo adamlar. İçi boş olduğu sürece isterse Nou Camp olsun.

Yorum

• mimardan veya şirketten haber alan varmı?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          VARLIBAŞ AKYAZI'YA TALİP HABERİ.
                          Varlıbaş Holding‘in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzonspor‘a ait Akyazı‘da yapılması planlanan 40 bin kişilik yeni stadyumunun inşaatına talip olduğunu açıkladı.
                          Varlıbaş "Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                          Seyrantepe‘deki Türk Telekom Arena Stadı‘nı tamamladıktan sonra yurt dışından Stat inşaatı teklifleri almaya başladıklarını ifade eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Trabzonspor‘a layık olacak stadın ihalesi bize kısmet olursa, bu proje içinde yer alarak Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
                          "Arena Stadı‘ için İşe başladığımızda Trabzonlu hemşerilerimden beklemediğim bir tepki aldım. Sanki Trabzonspor‘un stadını yap diye teklif gelmiş de bende kabul etmeyip Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyormuşum gibi tepkiyle karşılaştım. Bizim stadı neden yapmıyorsun da Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyorsun diye mesajlar aldım. O zamanlar Trabzonspor‘un stadı gündemde değildi. Ama şimdi o proje başladı ve bende bu işe talibim.
                          17.05.2011
                          bu haberden anladığım şey; henüz ortada net bir proje yok. çünkü dünyanın imreneceği stat dediği, heralde bize gösterilen proje değil???

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim projenin basit ve hiç bir özelliği olmadığının canlı kanıtı gibi...
                            hangi akla hizmet, koskoca bir tribünü loca yapıp o tribünü hiç etmişler..... bu mimarlar ne içmiş son zamanlarda anlamadım???

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim taraftar organize degil ve parcalara bolunmus, yani pek seckin tribun sinifina girmez de mu taraftarini seckin taraftar yapan ne ozelligi var? dunyanin en zengin kuluplerinden birinin maclarina gidip super starlari izleyecek kadar cefakar olmasi mi?napoli, roma, liverpool, dortmund falan filan desen tamam da mu taraftarinin ne numarasi var da onlar gibi taraftar istiyorsun?
                              basari gelirse tribünler dolar tasar. ha bi de stad güzel ve aile icin uygun olursa yine taraftar gelir stada.
                              „Choose a lazy person to do a hard job.
                              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence bu proje için biçilmiş kaftan Aziz Yıldırım ve İnşaat arkadaşları Mühendislik Anonim Şirketi Limitedleri vs Co. 'dur
                                Kahe var, Mala ustası Çok iyiymiş :P
                                sulamasini da dixon yapiyormus.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X