İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArena Lviv polonya da...34900 seyirci kapasiteli localar tek tribünde...bu açıdan stad projemizle benzerlik teşkil ediyor...fikir edinmek açısından paylaşıyorum...bence stadyum genel olarak kötü olmamış...
Arena Lviv by herr.eichhorn, on Flickr
Dänenblock by SchnitzeljagdTV, on Flickr
Arena Inside | EURO 2012 DEN 1 - 2 GER by andreasduck, on FlickrForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Seyirci ortalamasının artıp artmaması , tamamen bilet politikası ile ilgilidir .
Yeteri sayıda loca satarsan ,kale arkalarını ve maratonu halkın alım gücüne göre ayarlar , yeni stadyum ile şu an ki ortalamanın üzerine çıkarsın .
Mevcut stadyum şehir arasına sıkışmış , ne yolu yol , ne etrafında vakit geçirecek alanlar var . Akyazı ile birlikte Trabzon halkında haftasonu eğlencesi kavramı değişecek .
Yorum
-
Böyle loca yapacaksan eğer bu locaları birilerine yalakalık için peşkeş çekmeyeceksin,adam gibi parasını alacaksın...
Sonra halkınıda düşünüp bu kadar pahalı bilet satmayacaksın,ondan sonra bakalım stad da boş yer kalıyor mu herhangi bir maçta...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
lviv arenaya çok benziyor proje hemen hemen aynısı bu da link http://www.arenalviv.com.ua/Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim bunun taraftar ile ilgisi yok. nasıl bir yorumdur bu ?
Sen en iyisini yapacaksın, tanıtımdır reklamdır v.s
Rakip takım gelince korkacak, ayakları titreyecek.
Ayrıca 70 bin kişilik olsun demiyorum, 40 bin kişilik ama aynı proje de olsun diyorum.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVARLIBAŞ AKYAZI'YA TALİP HABERİ.
Varlıbaş Holding‘in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzonspor‘a ait Akyazı‘da yapılması planlanan 40 bin kişilik yeni stadyumunun inşaatına talip olduğunu açıkladı.
Varlıbaş "Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
Seyrantepe‘deki Türk Telekom Arena Stadı‘nı tamamladıktan sonra yurt dışından Stat inşaatı teklifleri almaya başladıklarını ifade eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, "Trabzonspor‘a layık olacak stadın ihalesi bize kısmet olursa, bu proje içinde yer alarak Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.
"Arena Stadı‘ için İşe başladığımızda Trabzonlu hemşerilerimden beklemediğim bir tepki aldım. Sanki Trabzonspor‘un stadını yap diye teklif gelmiş de bende kabul etmeyip Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyormuşum gibi tepkiyle karşılaştım. Bizim stadı neden yapmıyorsun da Galatasaray‘ın Stadı‘nı yapıyorsun diye mesajlar aldım. O zamanlar Trabzonspor‘un stadı gündemde değildi. Ama şimdi o proje başladı ve bende bu işe talibim.
17.05.2011
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim projenin basit ve hiç bir özelliği olmadığının canlı kanıtı gibi...
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim taraftar organize degil ve parcalara bolunmus, yani pek seckin tribun sinifina girmez de mu taraftarini seckin taraftar yapan ne ozelligi var? dunyanin en zengin kuluplerinden birinin maclarina gidip super starlari izleyecek kadar cefakar olmasi mi?napoli, roma, liverpool, dortmund falan filan desen tamam da mu taraftarinin ne numarasi var da onlar gibi taraftar istiyorsun?„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu proje için biçilmiş kaftan Aziz Yıldırım ve İnşaat arkadaşları Mühendislik Anonim Şirketi Limitedleri vs Co. 'dur
Kahe var, Mala ustasıÇok iyiymiş :P
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum