Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Stadın projesi de bitmek üzere. Yakında stadın yapımı ihale edilecek. Başbakan bu konuyu yakından takip ediyor. Trabzonspor, 2015-2016 sezonundan itibaren maçları 40 bin kişilik, UEFA standartlarındaki yeni stadında oynayacak” diye konuşmuştu. [/B]
2015/16 sezonundan itibaren derken de "en az 2 seçim için de havucumuzu hazır tutacağız" demek istemiş.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 30.12.2012, 17:16.
Yorum
-
QUOTE=ts_tuncay_ts;1918851149]trt haberde suat kılıç taksi şoförlüğü yapıyor ve konu trabzon, trabzonspor....[/QUOTE]
1 dakika izledim sonuna geldim Trabzonlu bir asker binmiş taksiye suat kılıçı tanımamış trabzonun stada ihtiyacı var demiş yapılıyor deyince
bitince tayyipi trabzonlular 10 yıl sırtında taşır demiş
..sinir oldum ..herif kupayı sormamış
şikeyi sormamış
hakkı hukuku sormamış
stadı sormuş
stadı munasip yerlerinede diyememiş.
sırtında taşırlar demiş.
bende diyorum ki insan şerefini kaybederse...
o kupa bizimiçin şeref olmalı kazanamazsak stadı da istemeyelim.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQUOTE=ts_tuncay_ts;1918851149]trt haberde suat kılıç taksi şoförlüğü yapıyor ve konu trabzon, trabzonspor....1 dakika izledim sonuna geldim Trabzonlu bir asker binmiş taksiye suat kılıçı tanımamış trabzonun stada ihtiyacı var demiş yapılıyor deyince
bitince tayyipi trabzonlular 10 yıl sırtında taşır demiş
..sinir oldum ..herif kupayı sormamış
şikeyi sormamış
hakkı hukuku sormamış
stadı sormuş
stadı munasip yerlerinede diyememiş.
sırtında taşırlar demiş.
bende diyorum ki insan şerefini kaybederse...
o kupa bizimiçin şeref olmalı kazanamazsak stadı da istemeyelim.
Türkiyedeki medya ve siyasiler neler neler yapmadılar ki, böyle bir film de çevirmesinler....
Taksi şoförlüğü yapacağına temiz futbol sevdalılarının yaptığı eylemlerden herhangi birine katılıp iki çift laf etse ya beyefendi....En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 30.12.2012, 20:35.
Yorum
-
Bugün her yerde aynı haber dolgu bitti ihale 2013 de.Dolgu ne zaman bitti en son fotoğraflarda daha doldurulmamış alan ve bitmemiş bir duvar vardı.Gerçekten bu bir komedi.Bakan der proje hazır yılbaşında dolgu tamam ihale hemen yapılacak başkan der proje tamamlanmak üzere 2013 de ihale olacak.Bir Allah ın kulu da çıkıp demiyor ki dolgu nerede bitti niye hepiniz ayrı telden çalıyorsunuz.
Yorum
-
Ahanda bitmiş hali yoksa bunlar montaj mı?
Yorum
-
Her yağmur yağdığında böyle göletler mi oluşacak ne zaman düzelir bu durum bilgisi olan var mı?Dolgu çok ince bir tabaka oluşturdu bunun üzerine başka bir şey yapılmayacak sanırım pek güvenli gelmedi bana hayırlısı.En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 31.12.2012, 00:15.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA
Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da büyük kazanım katacak projede büyük ilerlemeler kaydedildiğini ifade ederk,
2012 yılı için Akyazı'da dolgu bitti. Dolgu aşaması tamamladı. Ocak 2013 itibari ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Bayraktar'ın destekleri ile birlikte 40 bin kişilik stadın 2013 yılı ortasına kadar ihalesi gerçekleşmiş olacak" dedi.
Bilindiği gibi dolgu çalışması bir hayli uzun sürmüş ve stadın yapımı gecikmişti. Bu noktada bir çok eleştiriler gelmiş hatta Trabzonporlu taraftarlar dolgu sahasına giderek eylem yapmışlardı.
. [/B]
KAYNAK: 61SAAT.COM
Şimdi ilk yarısı oldu...
Başkan her açıklama yaptığında stadyumun ihale tarihi biraz daha öteleniyor....
2012 Ağustosundan 2013 Haziranına doğru gidiyoruz...
Bakalım daha nereye gideceğiz....
Bekleriz canımacelemiz yok nasılsa...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son açıklaalarda ilk 3 ayında ihale yapılacağı deniliyordu.....
Şimdi ilk yarısı oldu...
Bekleriz canımacelemiz yok nasılsa...tarih garantidir
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son açıklaalarda ilk 3 ayında ihale yapılacağı deniliyordu.....
Şimdi ilk yarısı oldu...
Bekleriz canımacelemiz yok nasılsa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum