Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursa stadını kapasıtesı 45 bin olduğu yerde bizimkinin 40 bin olarak düşünülmesi hiç hoşuma gitmiyor
    edit

hatta konyaninki bile 42 bin
    beyler bu konu artık netliğe kavuşsun.... bursanın ve konyanın stat kapasitesinin fazla olması bana göre tamamiyle gelecekteki organizsyonlara ev sahipliği ve aday kentlerinden olmasından kaynaklı.. neden bursa ve konya onuda söyleyim.. malesef organizsyonlara ev sahipliği yapacak kentlerin sosyo-ekonomik bir takım kriterleri var (otel, hafif raylı, ulaşım, v.s). Trabzondan daha fazla imkan olduğu içindir..

gidin es-es in taraftarlarının yazdıklarını okuyun.. adamlara 33 bin kişilk stat yapıyorlar. hiç kimse ne stat projesinden ne de kapasiteden memnun değil... biz kendi projemizi beğenmiyoruz eyvallah ama adamların stat projesi harbiden rezalet. tribün yapıları berbat...
    birde bu açıdan bakmalıyız bence....

ya ne zaman açıklanacak bizim proje net olarak.. uydur kaydır yapılan video reklamından bir şey belli olmuyor. net olarak proje halka paylaşılsa belki kafamızdaki sorular gidecek.. mimarla iletişim kuran yokmu ?

Yorum

• bize yapılacak stat projesi ile ilgili o kadar hayal kuruştum ki, bazen avrupada en son yapılan statlara bile burun kıvırır olmuştum. çünkü bize en özel en güzelinin yapılacağına inanıyordum... ama mimarların yaptığı konuşma hayalkırıklığına uğrattı...
      biz bu zamana kadar hep dolgunun gecikmesinden muzdariptik değilmi??? bari bunu fırsata çevirelim!!
      adamakıllı bir proje dayatalım. nasıl olsa ilk kazma vurulana kadar daha 4-5 ay var... o zaman zarfına kadar proje komple değişir. yeterki isteyelim...
      bence bmn olarak taraftarın istediği dünya statlarından bir örnek projeyi( mesela juventus arena) yöneticilerin gözüne sokalım. akıllarına gelmiyorsa gözlerine gelsin bizim isteklerimiz....
      bmn bence hemen bir kaç stat projesinden birini forumda oylamaya sunmalı ve seçilen proje yöneticilere dayatılmalıdır.....
      bizim sayemizde ilk ve tek şampiyonluğunu alan bursa kadar yokmuyuz?? bursaspor ne lan????? düne kadar ikinci ligde sürtüyorken, şimdi üstün mimari stat yapılıyor...
      eğer biz koskoca 7 şampiyonluk alan bir Trabzonspor isek ; onların değil BİzİM istediğimiz olmalı.....
      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 23:35.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        basari gelirse tribünler dolar tasar. ha bi de stad güzel ve aile icin uygun olursa yine taraftar gelir stada.
        Ben erkek olduğum halde maçlarda korkuyorum.Geçen bi maçta iki sarhoş polisi dövdüler, diğer polisler aval aval izliyodu.Ee kim ailesini alıp gelir stada.İlk önce bu haşerelerin temizlenmesi lazım...

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben erkek olduğum halde maçlarda korkuyorum.Geçen bi maçta iki sarhoş polisi dövdüler, diğer polisler aval aval izliyodu.Ee kim ailesini alıp gelir stada.İlk önce bu haşerelerin temizlenmesi lazım...
          onun için stadtaki tüm kapılara kamera koyman ve her kapı görevlisini içeriye aldıkları konusunda uyarman lazım
          maalesef türkiyede eş dost ahbap ilişkileri bunu engelliyor
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• illa 2 katlı olacaksa localar 2 tribün arasına yerleştirilsin.

çatı biraz daha basık olsa şu stat tam bizlik

Yorum

• Tribün dibinden dışarıyı göstermese 10 numara stad, iç düzen olarak.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bizimle adı geçen proje bence Espanyol stadından daha baskılı bir atmosfere sahip olur.

Yorum

• Lille cok güzel bir stad yapti.

Kapasite: 50.000

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Aslında başbakan destekli bir stat projesi bizim taraftarın içine sinmiyor bir yandan da..

Adamların eline koz veriyoruz malesef..

Yorum

• Hıh Lille nin stadı da stat mı bizim ki öyle muhteşem bir stat ki 2010 yılında çizilmesine rağmen 50 yıl içinde yap yine dünya harikasıdır.Ulan olacak vizyon sahibi yönetim ve taraftarın basacaksın parayı yapacan istediğin stadı ama nerde.Devlet bubamız sağ olsun.

Yorum

• dna adlı arkadaşıma aşırı derecede katılıyorum kesinlikle eski proje değişmeli stadın bi + sı yok arkadaşlar yapmaya başlarlarsa çok geç olur teşkilatlanacagımız bi mail yokmu . vede 43 - 50 -60 binlik stada ne gerek var lütfen birazcık gerçekçi olalım bizim 35 bin kişikik aşırı modern bi stadın olması gerekiyor

Yorum

• espanyol ve lille projelerine bakıyorumda bize yapılacak-yapılır herhalde artık bi 70 seneye- stadın tribünleri dik olsa daha iyi olur,

tribünler dik olsun,stadın kapasitesi 40 000 yerine 30 000 olsun,çatıyıda indirdik mi tamamdır
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yalnız akyazı artık doldu sayılır. ihale bu ay yapılacaktı öyle deniliyordu. o yüzden bu aralar gece bile çalışma var akyazıda.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seyirci ortalamasının artıp artmaması , tamamen bilet politikası ile ilgilidir .
                              Yeteri sayıda loca satarsan ,kale arkalarını ve maratonu halkın alım gücüne göre ayarlar , yeni stadyum ile şu an ki ortalamanın üzerine çıkarsın .
                              Mevcut stadyum şehir arasına sıkışmış , ne yolu yol , ne etrafında vakit geçirecek alanlar var . Akyazı ile birlikte Trabzon halkında haftasonu eğlencesi kavramı değişecek .
                              insallah dogru olan yapilir

Yorum

• Ortada dolaşan ve kimsenin beğenmediği malum proje yapılacak diye net bir açıklama olmadı ki.
                                Bunun doğru olup olmadığını yetkililerden öğrenelim falan ama şuan için gereksiz bir tepki veriliyor gibi.
                                öncelikle yetililerden bahsi geçen statın yapılıp yapılmayacağını öğrenmeliyiz.

Varlıbaş çıkıp ben de bu projeye talibim. kazanırsam herkesin beğeneceği bir stat yaparım diyorsa bir anlamda ortada henüz net bir proje yok demek değilmidir?
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X