gs bu stadı 15 sene içersinde anca bitirir bu gidişte zaten suan inşaat bildigim kadarıyla durdurulmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler merak etmeyin şu transfer ve kombine telaşı birsin önce tv sonra akyazı müjdeleri gelecektir tv müjdesi biraz erken de gelebilir
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıda yapılcak stad kutu gibi olcak yazmıs üstteki arkadaş anca olimpiyat için yapılıyorsa olimpik stad olması gerekmez mi?
''avni akeri açılış ve kapanış seromonileri için kullanamayız artık, çok eskidi. akyazıya yapacağımız stad da bir futbol stadı olacak (üstü açılıp kapanabilen ve 52.000 kişilik -galatasarayınki gibi yani-) ve SADECE açılış ve kapanış seromonileri için kullanılacak.''
bu stadın futbol stadı olacağını söyleyen yetkili ağızlar var ama olimpiyat stadı olacağını söyleyen kimse yok. tabi olimpiyat için yapılacak dendiği için biz de mecburen olimpiyat stadı olacağı çıkarımında bulunuyoruz. ancak yukarıdaki açıklama da bu çıkarımın yanlış olduğunu gösteriyor.
Yorum
-
Cumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma
Çatıları şeffaf yaptım stadın ana hatları içerisi belli olması için...
Çizimde bazı perspektif hataları var. Düzeltmek bir daha resmi baştan çizmek demek olurdu ondan uğraşmadımEn son Selim Turan tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 15:18.
Yorum
-
İlk olarak StANDby007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma
Çizimde bazı perspektif hataları var. Düzeltmek bir daha resmi baştan çizmek demek olurdu ondan uğraşmadımmeşgul değilsen tabii
çalışman çok güzel gerçekten..
Hadi eyvallah..
Yorum
-
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[quote=StANDby007;1468975]Cumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma
Çizimde bazı perspektif hataları var. Düzeltmek bir daha resmi baştan çizmek demek olurdu ondan uğraşmadım
vallaha güzel olmuş ama akyazıya yapılacak stat nasıl olur bilmemZirve bizim işimizdir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum