Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs bu stadı 15 sene içersinde anca bitirir bu gidişte zaten suan inşaat bildigim kadarıyla durdurulmuş
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• kardeşm 10 milyon dolarla 3000 kişilik bir stad ancak yapılır trabzonspor kutu şeklinde üstü kapalı 42000 kişilik bir stad yapacak akyazıda bunun maliyetide en az 200 milyon euro tabi bu para trabzonspor dan çıkmayacak bu projeti yapacak olan finans kuruluşundan çıkacak

Yorum

• beyler merak etmeyin şu transfer ve kombine telaşı birsin önce tv sonra akyazı müjdeleri gelecektir tv müjdesi biraz erken de gelebilir

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler merak etmeyin şu transfer ve kombine telaşı birsin önce tv sonra akyazı müjdeleri gelecektir tv müjdesi biraz erken de gelebilir
          ortalama trarih varmi

Yorum

• Arkadaslar Buyrun stadın son halı 2*3 resım cekebıldık zar zor gırdık zaten ıcerı

Bizim resimleri maratonu gormenız ıcın koyuyorum

Yorum

• kale arkalarının son halini hiç çeken yokmu..yeni resim bekliyoruz..

Yorum

• yetişir büyük ihtimalle paniğe gerek yok.şu anda resim olsada pek bir şey anlaşılmaz.

Yorum

• Barcelona'nın yeni stadı projesi..

he New Camp nou
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Akyazıda yapılcak stad kutu gibi olcak yazmıs üstteki arkadaş anca olimpiyat için yapılıyorsa olimpik stad olması gerekmez mi?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akyazıda yapılcak stad kutu gibi olcak yazmıs üstteki arkadaş anca olimpiyat için yapılıyorsa olimpik stad olması gerekmez mi?
                      renkdaş, mehmet atalayın bu konuda dediği şu :

''avni akeri açılış ve kapanış seromonileri için kullanamayız artık, çok eskidi. akyazıya yapacağımız stad da bir futbol stadı olacak (üstü açılıp kapanabilen ve 52.000 kişilik -galatasarayınki gibi yani-) ve SADECE açılış ve kapanış seromonileri için kullanılacak.''

bu stadın futbol stadı olacağını söyleyen yetkili ağızlar var ama olimpiyat stadı olacağını söyleyen kimse yok. tabi olimpiyat için yapılacak dendiği için biz de mecburen olimpiyat stadı olacağı çıkarımında bulunuyoruz. ancak yukarıdaki açıklama da bu çıkarımın yanlış olduğunu gösteriyor.

Yorum

• Cumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma

Çatıları şeffaf yaptım stadın ana hatları içerisi belli olması için...

Çizimde bazı perspektif hataları var. Düzeltmek bir daha resmi baştan çizmek demek olurdu ondan uğraşmadım
                        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 15:18.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Güzel olmsu eline saglik. Giuzeppe Meazza'yi hatirlatti biraz Akyazi'da böyle bir stadin yapilmasini isterim ama planan 35 bin kisilik kapasiteyi asar sanirim bu.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak StANDby007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma
                            Çizimde bazı perspektif hataları var. Düzeltmek bir daha resmi baştan çizmek demek olurdu ondan uğraşmadım
                            hataları düzeltip, hafiften de renklendirsen tam süper olur meşgul değilsen tabii çalışman çok güzel gerçekten..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• resim çok güzel olmuş.. şu stad işi hala bi netlik kazanamadı çalışmalar var ama..!
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[quote=StANDby007;1468975]Cumartesi Gecesi saat 2-3 suları arasında çizdim şöyle bir stad yakışırdı Trabzonuma

vallaha güzel olmuş ama akyazıya yapılacak stat nasıl olur bilmem
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X