Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadi Stad yapan detailardir. Cimin altinda kalufer, Canli yayin yapan Scoreboard, Vipler, Tribünler, Soyunma odalari, böyle kücük seyler stadi stad yapiyor ve Trabzonsporun bu sansi cok ama cok iyi degerlendirmesi gerekiyor!!!! Ts gelecek 100 yil stad yapamaz yapmisken türkiyenin en modernlerinden yapmasi gerekiyor en büyük degil en moderen stadlarindan biri!!
    Haklısınız da, stadı Trabzonspor yapmıyor ki... Trabzonspor sadece kullanacak o stadı.

Yorum

• bu projenın gerceklesmesı durumunda isterseler kazıklar ustune yapsınlar ısterseler komple o koyu kapatan 660 donumluk projeyı yapsınlar dusunsenize dısardan gelen bı yabancı dırek orayı gorecek lan bız nereye geldık dıyecek stadın onunde kocaman bır ts amblemı bı hayal edın offf offf hayaller guzelde bı de gercek olsaa : (
      u will need justice at the end..

Yorum

• Mehmet Atalay'ın bırakması hiç iyi olmadı. Bir o uğraşıyordu bu işle, umarım proje yetim evlat gibi kalmaz ortada

Yorum

• ligtvde kadir has stadını gösteriyor

Yorum

• stat bıraz zor gıbı belkı yerel secımde akp kazanırsa yapar ama oda zor

Yorum

• Mehmet Atalay'ın stad konusunda neden bu kadar uğraş verdiği az çok belli gibi. Büyük ihtimalle seçimlerde Akp'den belediye başkanı adayı olacağı söyleniyor. Oyunlar için Akçaabat'da yeni bir küçük stad yapılacağı kesinleşti. Yani düşününce Trabzon'a yeni bir stad yapmak için bir nedenleri yok. Fakat Trabzon ciddi anlamda Akp'nin hayalindeki 3 şehirden biri. Ciddi bir kale ve bu kaleyi düşürmenin en mantıklı yolu futbol'dan geçiyor. Stad olayından sonra Akp Trabzon'u rahatlıkla alabilir. Ama yerel seçimlere kadar daha ciddi adımlar atıldığı sürece. Ben stad'ın daha uzun süre yapılacağını sanmıyorum. Özellikle dünya bir ekonomik kriz içindeyken ve bu kriz daha küçük boyutlarda ve ileride dahada büyüyecek olmasından dolayı devlet'in stad projesine öncelik vereceğini sanmıyorum. Yerel seçimlere kadar halkı bir şekilde stad'la kandırıp oy toplayacaklardır. Ki Akp Trazon'u alırsa stad dahada sonraya atılacaktır. Umarım yapılacağına dair söylentiler daha somut adımlarla desteklenir.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Yorum

• kosu pistli olacaksa hic olmasin
                  sahaya 100 metrelik stadtan n olur
                  [T][S]

Yorum

• İlk olarak 8unmo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kosu pistli olacaksa hic olmasin
                    sahaya 100 metrelik stadtan n olur

Niye anlamiyoruz!!! KESINLIKLE KOSU PISTI OLMIYACAK!!!! SADECE FUTBOL STADI OLACAK"!!!!!!!!!!!!!! BU KESIN!

Yorum

• kadir has stadını gördüm çok güzel yapmışlar bu kayserilililer gerçekten çok zekiler para da var tabbii
                      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Atalay'ın stad konusunda neden bu kadar uğraş verdiği az çok belli gibi. Büyük ihtimalle seçimlerde Akp'den belediye başkanı adayı olacağı söyleniyor. Oyunlar için Akçaabat'da yeni bir küçük stad yapılacağı kesinleşti. Yani düşününce Trabzon'a yeni bir stad yapmak için bir nedenleri yok. Fakat Trabzon ciddi anlamda Akp'nin hayalindeki 3 şehirden biri. Ciddi bir kale ve bu kaleyi düşürmenin en mantıklı yolu futbol'dan geçiyor. Stad olayından sonra Akp Trabzon'u rahatlıkla alabilir. Ama yerel seçimlere kadar daha ciddi adımlar atıldığı sürece. Ben stad'ın daha uzun süre yapılacağını sanmıyorum. Özellikle dünya bir ekonomik kriz içindeyken ve bu kriz daha küçük boyutlarda ve ileride dahada büyüyecek olmasından dolayı devlet'in stad projesine öncelik vereceğini sanmıyorum. Yerel seçimlere kadar halkı bir şekilde stad'la kandırıp oy toplayacaklardır. Ki Akp Trazon'u alırsa stad dahada sonraya atılacaktır. Umarım yapılacağına dair söylentiler daha somut adımlarla desteklenir.
                        bu dedigine gercekden sende inaniyormusun!!!! antalyada yeni stad yapilcak
                        / kayseride yapilacak/ izmirde buyuk ihtimalle yapilacak/ kadikoy/ besiktas/ve serentepeyide bildigimiz kadariyla devlet yapitiyor/yaptirdi simdi akp buralarda secimleri kazanmak icin mi yaptiriyor/yapti bu stadlari sence gercekcimi bu dusuncen..... lutven burda politik yapmayalim yasim bunu el vermiyor

Yorum

• bu sayfalar 500 ü bulsa bile bu stadın temelini göremeyiz biz

Yorum

• Allah rizasi icin artik,

1. sayfa'ya su son projeye koyun. Millet FUTBOL stadi oldugunu anlasin.

Bilgi sahibi olmadan hemen mesaj yaziliyor.

Yorum

• İlk olarak krilenko_00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kadir has stadını gördüm çok güzel yapmışlar bu kayserilililer gerçekten çok zekiler para da var tabbii
                              Anlamıyorum bizim Trabzonlular burokraside iş dünyasında gayet etkin ama bir stadı yaptıramıyoruz.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• inşallah yapılacak bu stad
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X