Kayseri modelinden kasıt, arazi ve finansman konusuyla ilgili bence. Stadın şekliyle alakalı net bir bilgi hala yok. 2011 olimpiyatları belirleyici olduguna göre kesinlikle bir atletizim pisti gözetilecektir. Artık yeni stadla beraber yaparlar ya da başka bir çözüm bulunur muallak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu akyazı projesi canımı sıktı...eğer akyazı projesi olursa mecburen tartan pisti de olacak...biz tartan pistli stad istemiyoruz...2-3 tane atlet koşacak diye tartan pisti olmaz...
atlet stadı değil futbol stadı istiyoruz...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Yani Kayseri, Rize gibi yerlere futbol stadı yapılırken futbolla yatıp-kalkan, futbol kenti olan Trabzon'a olimpik stadı reva göreceklere söyleyecek laf bulamıyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bence stadımız portonun stadı gibi olmalı.Estadio de dragao satadının kapasitesi 50 bin kişilik.Kale arkaları tek kat diğer taraflar 2 kat.Maraton ve numaralının 2. katları toplam 15 bin kişilik.Alt katları 23 bin kişilik ve kale arkaları toplam 12 bin kişilik. İleriyi düşünerek bizde stadımızı en az 50 kişilik yapmalıyız.Bir kaç sene sonra Fifa dünya kupası maçlarını kapasitesi 50 binden az olan stadlarda oynatmayacak. Ülkemizin böyle bir organizasyonu aldığını düşünürsek stadın kapasitesi az olursa trabzonda maç oynanamayacak.50 kişilik stadın şu aşamada bize fazla olduğunu bende biliyorum ama yapılacak stad en az 100 yıl kullanılacak.portonun stadı gibi bir stad yaparsak 2. katları derbi avrupa kupası maçları dışında kullanmayız.Yani normal maçlarda kapasite 35 bin kişi derbi ve av. kupalarında 50 bin kişi.Şunuda ekleyeyim rakip takıma %4 yer ayırmak zorundasınız bu da 2 bin kişi yapar güvenlik için boş bırakılan yerle 3 bin kişi olur Yani normal maçlarda kapasite 32 bin kişi.Bunlarda Porto stadının resimleriEn son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 15:59.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem stad olimpik olmayacak olimpiyatlar nerde yapılacak
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim imzam herseyi acikliyor nerde olcak diyeBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem dışarda olacak stad niye yapılıyo
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekosu pisti stadin icinde degil, stad kosu pistin icinde olsun diye
...skandalBordomavi.net
Yorum
-
şu yeni stadlara bakıyormda futbolu uzaklaştıryor sanki ben yeniede inadına eski stadlar diyorum,hastaısyım sunderlandın liverpoolun,villa parkın uzay çatı stadlar soğutur oldu beni...bununla alaklı bir yazıda yazmıştım acetoda : )Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem stad olimpik olmayacak olimpiyatlar nerde yapılacak
Yani stad bizim stadimiz olacakmis, olimpiyatlar bahane.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum