Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya da 42500 işte.genelde stadlar böle oluyo çünkü.demek yarı final için de 42.000 sınırı var heralde.bizimki de 42500 olsun,en mantıklısı bu gibi. ama eğer doldururuz diyorsanız 50.000 olsun tabi,kim istemez. hatta benim gönlümde yatan 61.000 ((: ''ARENA61''
    61000 tam aklımdan geçiodu yazmışsın süper olmuş bencede 61000 olsun tam olur

Yorum

• avni akerin 3 katı.doldurabilir miyiz dersin? ah şu şehir biraz daha zengin olsaydı....

bu arada arkadaşlar taksit taksit yazıyorum kusura bakmayın ama yine aynı programda mehmet atalay stadın galatasarayın seyrantepe projesinde olduğu gibi üstü açılıp kapanabilen şekilde modern bi stad olacağını söylemişti.yani nasıl bi stad olacağı konusunda bi fikir oluşmuştur heralde.şu olimpiyat stadı olayını kaldıralım ortalıktan artık.

Yorum

• ya bence fazlası bile dolar biliyormusun sadece artık bizim taraftarımız takıma küstü yani her seferinde canını sıkıp eve dönmektense adam evde dururum dio ben mesela her hafta yemin ediorum bu hafta izlemicem die bide lig tv yani genede dayanamıyorum sorun bu bence ama bu sene çok farklı olucak hele bide şampiyon olalım varya 2olimpiyat doldururuz biz sen ne diosun

Yorum

• bu kadar transfer yapabilen bir trabzonspor yuzde yuz 10 milyoncuk bulur ve super stad yaptirir 35 bin kisilik bosuna dusunmeyin isvicredeki stadlarin ortalamasi 6 milyon dolardi cindeki olimpiyatlar icin yapilan futbol stadlarin fiatlari ortalama 60 milyon euro trabzonda 10 /1 5 milyona super bir stad yaptirir bu kadar futbolcu alana kadar 10 kisi alsaydilarda stad yaptirsaydilar geri kalan paralarla

Yorum

• Bence 6 1967 yani 61.967 kapasite

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence 6 1967 yani 61.967 kapasite
              işte bu ya manyak olmuş budur diorum kapasite bu olmalı bencede

Yorum

• belki de haklısın.bi şampiyon olsak işler öyle bi değişecek ki.merkez 215.000, toplam 750.000, dışardan gelecekler derken... doğru diyosun be iyi bir Trabzonspor doldurur bu stadları,hele bi de şampiyon olursak tamamını kombine satmazsak ben de bişey bilmiyorum.
                ama bu sezonki kombine satışını beğenmedim.hatta almayanlarla tartıştım bile, az daha birbirimize giriyoduk.bence parası olup da kombine almayan adamın takım hakkında tek kelime etmeye hakkı yoktur.ben öğrenciyim ve ayda 160 lira ile yaşıyorum.buna rağmen kredi kartıyla 2 tane kombine aldım kale arkasına,biri abime.üstelik nöbetlerim var,çoğu maça gidemiycem belki de.ne olacak ya, Trabzonsporuma ayda 20ytl vermişim çok mu.ama ayda 2.000 lira alıp da kombine almayanlara da yazıklar olsun diyorum.Trabzonsporumuzun adını ağzınıza almayın artık.

Yorum

• harbiden ha 61967 !!!
                  ama 10-15 milyon dolara sıfırdan bi stad yapılmaz arkadaşlar hayal kurmayalım.en ucuz stad kabaca koltuk sayısı*1000 dolardır.üstü kapalı olacak falan derseniz fiyat daha da artar.isviçredeki rakamlar muhtemelen eski stadların revizyonu sonucu ortaya çıkan rakamlardır.

Yorum

• Kac gündür Resim yok.Ceken yokmu yaw arkadaslar?
                    Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• kal arkaları ve maraton çalışmaları bu ay sonu biticekmiş

Yorum

• Maratonda ki germe kolonsuz çatı manyak olucak...

Yorum

• Gs su kadar borc icinde ama hala en baba stadi yaptiriyor biz ise hala doldurma isini bile beceremedik ...
                          Adamlar tam bizim istedigimiz stadi yaptiriyor gözümüzün önünde ve 1 yila bitiriyorlar ... Biz ise birakin projeyi maketi stadin olimpik olup olmayacagini bile bilmiyoruz ...
                          Adamlarin stadi 52 binlik oluyor , üstü acilir-kapanir oluyor tam bizim hayal edip yapamadigimiz gibi ...
                          Alin bakin Gs maddi acidan bukadar kötüyken bile ne stadlar yapiyor ...

----------------------------------------------------------------------------------

52 BİN KİŞİ KAPASİTELİ STADYUM
                          Proje kapsamında, Ali Sami Yen Stadyumu’nun bulunduğu 34 bin 640 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerinde "Kentsel Sosyal Altyapı Alanları"nın yapılması karşılığında Seyrantepe arazisi üzerinde dev spor kompleksi kurulacak. 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 4 bin 500 araçlık otoparktan oluşan spor kompleksi inşaatı yapılarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilecek.

Stadyumun maketi

Neyse insallah bizde bir gün böyle bir stada kavusuruz ...

Yorum

• biz de yaparız arkadaşım aynısını ama hazır arazi yok işte.yoksa çok basit bişey aslında.şimdi yapılacak olan, kıyı kenar kanununun değişmesi ve devletin orayı doldurarak bize 'hazır bir arazi' vermesi.ondan sonra stad çok kolay yapılır.ama bu yönetim sanki o kadar üzerinde durmuyo bu işin ya da duramadı şimdiye kadar.transfer işi bitti nasıl olsa bundan sonra stad konusunda daha somut gelişmeler bekliyoruz.yok yapılmayacaksa yapılmayacak desinler sorun değil veya başka bi yer düşünüyoruz desinler. ama bişey desinler yani...
                            ancak bence bu projenin kesin yapılması lazım.tesisler kalkacak 2.pistten dolayı,tesisler buraya taşınacak,yeni bi otogar yapılacak,şu anki otogara gelen Trabzonun bi mahallesine geldim heralde diye düşünüyo,bize yakışmayan bi otogar orası değişmesi lazım.ayrıca olimpiyat için yüzme havuzu spor salonları vb. yapmak için uygun başka yer de pek yok gibi.bi de liman lazım tabi.dış ticaret hacmimiz arttıkça gemiler açıkta beklemeye başladı farkındaysanız.en büyük gemilerin bile yanaşabileceği bi limanın da projeye mutlaka eklenmesi gerek.
                            yani bu proje Trabzon için bi çıkış noktası,yeni bir açılım.kesinlikle üzerine gidilmeli ve gerçekleşmesi sağlanmalıdır.bi de demiryolu olayı gerçekleşirse değmeyin keyfimize....

Yorum

• [Gs su kadar borc icinde ama hala en baba stadi yaptiriyor biz ise hala doldurma isini bile beceremedik ...
                              Adamlar tam bizim istedigimiz stadi yaptiriyor gözümüzün önünde ve 1 yila bitiriyorlar ... Biz ise birakin projeyi maketi stadin olimpik olup olmayacagini bile bilmiyoruz ...
                              Adamlarin stadi 52 binlik oluyor , üstü acilir-kapanir oluyor tam bizim hayal edip yapamadigimiz gibi ...
                              Alin bakin Gs maddi acidan bukadar kötüyken bile ne stadlar yapiyor ...

Gs'nin stad yapma projesi 10 yılı geçmiştir 10 yıldan fazladır stad yapacaklar daha yeni başlayabildiler,gs yi gözünüzde büyütmeyin.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• fazla söze gerek yok, eger gs bu stadi yaparsa tr nin en iyi stadi olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X