Stadin dis görüntüsü kesinlikle degistirilmeli,biraz daha estetik bisey olsa hic fena olmaz resimdeki stad anitkabiri andiriyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad çok küçükŞafak olmuş comolokko
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimdeki stad anitkabiri andiriyo
Bence klasik dışı bir proje. Dünyadaki bütün stad projelerini inceleyin ve resimlerine bakın. Hemen hemen hepsi birbirine yakın projeler. Sadece görüntüsüyle bile dünya'da ilgiyi toplayabilecek bir stad. Umarım hayata geçirilir.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
Akyazı konusunda pek ısrarcı olduğumu söyleyemem malum şu anki yerimizin manevi değeri büyük.Ancak bu proje Trabzonspor'un geleceğine yön verecekse neden olmasın.
Yeni projeye gelicek olursak,eğer görüntüdeki gibi sadece stadyum ve tesisler yapılacaksa ben bir artısı olacağını sanmıyorum.Avni Aker'i yıkıp tekrardan yaparız diyeceğim ama tesis sorununu bir şekilde halletmemiz gerekecek yine.
Mehmet Atalay ilk başta stadyumun yapılacağını sonradan diğer otogar,hotel vs.nin ekleneceğini söylemişti.İnşallah bu ilk aşamanın projesidir.keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleproje guzelde 35 bin kişilik kapasite ts'ye yetmez en az 40 bin kişilik bi kapasite olması gerekiyor(kayseri'nin stadı bile 30 bin kişilik) ayrıca stad kapasitesi 40 bin kişilik olursa uefa finalini bile alırız cunku stad projesi gercekted diger stadlara gore daha degişik bir goruntusu var buda ts ye artı bi puan verir. benim görüşüm stad kapasitesi en az 40 bin kişilik olmalıUyutulmaya devam bu senede...
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah bu resimdeki şekilde olmaz eğer bu şekilde olursa projenin geri kalan yerleri yapılmaz ve eğer bu proje yapılacaksa neden aylarca yasanın çıkmasını bekledile çok saçma bişe trabzonspor yönetiminin bu projeyi kabul etmeyeğini umuyorumUyutulmaya devam bu senede...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin dis görüntüsü kesinlikle degistirilmeli,biraz daha estetik bisey olsa hic fena olmaz resimdeki stad anitkabiri andiriyo
Kapasitenin az olduğuna katılıyorum, ama Uefa Trabzon'a final verme ihtimalinden dolayı değil. Eğer Türkiye'de Avrupa Futbol Şampiyonası düzenlenecekse işte o zaman maç alabilmemiz için 40 bin üzerinde kapasitesi olan bir stada sahip olmamız lazım.Naber?
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıda yapımı düşülen Stad’ın projesi çizildi. Proje onay alırsa stad dolgu yerine kazıklar üstüne inşa edilecek.
Reklam
Trabzon'un yüz akı
Akyazı için TBMM 'den onay çıkarken stadyum için de çeşitli projeler üretildi. 2011 oyunları için Trabzon'un Akyazı beldesinde yapımı düşünülen 35 bin kapasiteli stad için geri sayım başladı.
[font]
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah bu resimdeki şekilde olmaz eğer bu şekilde olursa projenin geri kalan yerleri yapılmaz ve eğer bu proje yapılacaksa neden aylarca yasanın çıkmasını bekledile çok saçma bişe trabzonspor yönetiminin bu projeyi kabul etmeyeğini umuyorum
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüzde yüz değil Binde Bin haklısın inşallah bu proje resimdeki gibi olmaz bu stad ne modern ne göz nizami var resmen çevre kirliği kutudan hiç bir farkı yok Diğer projenin neresi kötüydü de proje değiştirildi Tefken midir nedir altyapısı sağlamıymış neymiş sanki diğer yapılacak projede altyapı sağlam olmıcaktı adamlar denize stad yapmamışlar iskele yapmışlar resmen neyse proje ileryen günlerde daha belli olucak ama bu proje yerine diğer önceki projeden yanayım dolgu olsun otelleri alışveriş merkezlerini spor tesislerini almış projeden sadece bi stad değil iskele yapmışlar Sadri Başkan bunu düzeltir Trabzonsporumuz en için iyi proje yapacaktır.
ustam proje bu değil ki projelerden bir kaçı yani bu yapılıcak demediler ki ben mi yanlış biliyorum"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Albayrak döneminde hazırlanan Akyazı taslağı baya bir evrim geçirdi
Son ortaya çıkan taslak kazıkların üzerine kurulan bir stat mimari açıdan oldukça ilginç. Yapılırsa da sanırım bir ilk olacak. Açıkcası benim de pek hoşuma gitmedi. Eski taslakın üzerine olimpik olmayan İngiliz statları gibi bir stat yapsınlar yeter.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum