Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar stad projesini duydum ve forumunuza stad hakın da bilgi almak için geldim. Baktım herkes proje yürütmüş dedim bende bir şeyler yapayım. Gerçi yapsak ne olacak ama uğraşmayı severim grafik ile. Benim çalışmalar altta. akyazı yapılana kadar Avni Aker Basit bir rütuş ile şu hale gelebilirdi.

BU TRİBÜNSÜZ [AZ MASRAFLI]

BU DA KAPALI [BİRAZ MALİYETİ VAR]

Tabi projem yapılsa bu şekil olmazdı. Benim derme çatma montaj gibi değil, Modern, yeni görünümlü lüks bir stad olurdu. Yine öyle olacak.. Benim anlatmak istediğim şekil olarak bu tip bir şey düşünülebilirdi. Hayırlısı..
    En son swatreco tarafından düzenlendi; 01.06.2008, 02:58.

Yorum

• arkadaşim 6 metre olacak senin yaptığın fotoda en az 25 metre var kaleye biraz daha yaklaştir
      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• arkadaşlar kale arkası son fotolarını yüklerseniz seviniriz vede bu proje ilgili bir resim yokmu
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Atmosfer mukemmel olacak.
          Zor puan alirlar bizden.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar http://video.yahoo.com/watch/2739561/7968467 bunun 1.13 üncü saniyesinde proje gözüküyor ona göre biri stada şekil versin işte.bizde bakalım nasıl olacak
            ---------------

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar kale arkası son fotolarını yüklerseniz seviniriz vede bu proje ilgili bir resim yokmu
              Geçmiş sayfalara bakabilirsen görürsün 2-3 gün öncenin fotoları yüklü
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• akyazı yapılana kadar bizi idare eder. fazla masraflı bir projede olmaması bizim için iyi. akyazı yapıldıktan sonra kale arkaları sökülüp tesislere taşınacakmış.
                YA SEV YA TERKET

Yorum

• devam eden inşaatın fotoğrafları varmıdır?
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Abdullah Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AVNI AKER I BOYLE HAYAL EDIYORUMBOS VE DOLU HALINI YAPTIM...UMARIM BEGENIRSINIZ...

böyle olsa mükemmel olur marotonla kapalıda yaklaştırılsa 6 metre olarak.. kesinlikle puan kaybetmeyiz içerde dısardada zaten içerisinin havasıyla.. ordada puana kaybetmeyiz. sonundada şampiyonn oluruz..
                    TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• böyle olacak zaten kale arkalarına hücum süper olacak kale arkaları
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• hazır yapmışlarken portatif tribünü biraz daha büyük yapsalarya
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bi tane stad yaptım resim olarak buraya koayamıyorum ne yapmama lazım..
                          En son ali+61+26 tarafından düzenlendi; 01.06.2008, 13:43.
                          TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• resimlerdeki gibi kenarları maratonla ve numaralıyla birleştirilecekse çok güzel olur
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• arkadaşlar herşey güzelde yeni yapılması planlanan staddan ses seda yok inşallah bununla kandırmazlar bizi...
                              MEMLEKETSİZ KÖPEKLER İSTANBULU DESTEKLER...

Yorum

• yaaaaaa arkadaş 1 aydır burada yok avni aker'i şoyle yapalım yok böyle yapalım.Yönetim bu işleri geçici yapıyor.Asıl STAD yapılana kadar sabır edelim.Kapasiteyi artırıp masraf etmeye gerek yok.

Fenerin sattığı kombine kadar kombine satamazsak utanırım.KOMBİNECİ TRABZONSPORLULAR....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X