Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• guzel stad yapicaklar
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yeni stad 2011 e yetisicek deniyor ama hala hicbir somut adim yok ..

Bazilarida avni akerin yenilenmesine cok seviniyor onlarida hic anlamiyorum bosuna masraf degilmi bunlar ...
      Kapasite 2 bin - 3 bin artsa neolur artmasa neolur ... Sonucta hala ayni modernlesmemis stad olmicakmi ...

Yönetim bunlara kafa yorucagina yeni stada yorsun bence .. Kac ay oldu hala sadece hayallerdeyiz ...

Yorum

• Trabzona care!!

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Devlet baba diğer illere futbol stadı yaparken futbolun beşiğine olimpik stat yapmasına "bırakın yapsın" demek bana biraz garip ve haksızca geliyor. Üstelik bunu yaparken de Avni Aker'den oluyoruz.

Olimpik statta yırtınsak da orasını arenaya çeviremeyiz. Bunun en büyük örneği İstanbul'daki olimpyat stadı ki orası 80.000 kişilik olmasına rağmen futbol arenasına bir türlü çevrilemiyor. Birde o uzaklığı 35 40 bin kişilik bir statta düşünün. Adı üstünde işte. Olimpiyat stadı. Yani atletizm stadı.

Ayrıca yapılacak olimpik bir stadın daha sonradan futbol stadına çevrileceğinede inanmıyorum. 5 10 milyon dolara da küçük rötuş demek bayağı bonkörce olmuş Olimpik stadı dikildimi o öyle kalır bence

Ne diyorsun usta... Sen görmedin mi, hani Trabzonspor macini Atatürk Olympiyat Stadinda Istanbulspor lan oynamisti. Ne heyecan vardi, tam arena gibiydi, hem ben Almanyanin Stuttgart sehrinde yasiyorum, Stuttgartinda Stadi Olimpik bir stad.. Futbolculari coook net görüniyor, hemde stadin yüzde onu bariyor ve ne heyecan yaritiyor biliyormusunuz... düsünün, Trabzon da ne Fanatik var, stadin en azindan yüzde 90ni son dakaya kadar barir, cildirir, takimini destekler.... hem Stuttgart o Stadta kac defa Sampiyon oldu biliyormusunuz. Avni Akerinde kosma pisti var, ama o da orda Sampiyon olmus... En önemlisi Futbolcularin oynamasi bence... Ne yapacak bi Futbolcu barmayi carmayi oyna yamiyorsa!!! Akyazidaki staada en az 50 bin Kapisite olmasi gerek, cünkü geleci düsünün....
        Gelecekde Trabzonun nüfüsü 2 Milyon olacak!!! Türkiye coook hizla büyüyor!!!

Bence bir duru düzgün modern bir stad yapilsinda, baska birsey benim icin önemli degil!!!
        Almanyada herkes bizim Avni Akere Teneke Stadi diyorlar!!!

...coook modern bi stad 50-70 bin kapisiteli, hemde cooook Turist getirir Trabzona vede Trabzonu tanimis olurlar, ve gene gelirler!!! Ben anlamiyorum niye bazi kisiler 30 bin kapisiteli bi stad Trabzona yeter diyor!!! Bizim Mileti hic anlamiyorum, insan en isini ister!!

Ondan sonra akyazi projesi gibi denize tas dökülse ve orda Sanayi siteler yapsalar, Trabzonun icin coook büyük bir care olur!!!!
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Yani sap ile saman mevzu gibi geldi bu bana biraz. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir çok kere maç izledim. İstanbul maçıda dahil. İstanbul maçında dahi 'hiç sesiniz çıkmıyor' diye eleştirilmişti. Artık herkesin kabul ettiği, taraftar atmosferinin sahaya yansıtmadığı atletizim stadına zorla 'futbol arenası' sıfatını giydiremezsiniz. Bizler burada çekirdek yiyorlar, bağırmıyorlar, tepkisizler diye çoğu zaman eleştirdiğimiz taraftarımız için 90 dakika bağırıp çıldırıp takımını destekler demek bana biraz gerçeklerden uzak bir yorummuş gibi geldi.

Ayrıca stat kapasitesi, ileriye dönük düşünceler felan gibi şeyler de değil anlatmak istediğim. Anlatmak istediğim kıytırık Kocaeli'ne bile Gölcük'te kutu gibi 'futbol arenası' yapılacakken bizlerin 'modern olsun da atletizim stadı olsun' demesi Trabzon gibi futbolla yatıp kalkan bir şehre en büyük haksızlık. Kimi arkadaşlar stat futbol stadı olacak neyi tartışıyorsunuz diyor da ben hala kesin bir açıklama görmedim. Neye dayanarak, hangi açıklamaya dayanarak bu kadar kesin yazılabiliyor. Kaçırdığım bir açıklama varsa bilmiyorum ama şu ana kadar ki açıklamalar hep muallakta.

Trabzon olarak 'futbol arenası', 'futbol stadı' istemek bizim en doğal hakkımız. Hatta bunu en çok hak eden şehir biziz. Kayseri'ye, Bursa'ya, Rize'ye, Kocaeli ve diğer şehirlere futbol stadı yapılabiliyorken bizlerin 'atletizm stadı'na mahkum bırakılmamız çok büyük adaletsizliktir. Hepimizin de bu konuda yetkililere baskı yapmamız gerekitğini düşünüyorum.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• 30-35 bin kişilik olimpiyat stadı yapılacağını zannetmiyorum . Olimpiyat stadı yapılırsa kapasitenin 50.000'in üzerinde olacağını düşünüyorum ki standartı budur zaten .

Yorum

• olimpiyat olmayacak,kapasiteside 40bin olacak arkadaşlar

Yorum

• Olimpiyat stadı olmayacağını kesin bir dille söylediler arkadaşlar.

Yorum

• Arkadaslar bu isin sahibi, en yetkili agiz ile birebir görüsmemde bana söyledigi sudur:

- Akyazi projesi hayata gecirilecek, 2011'e yetistirilecek. Bunun icin gerekli calismalar alt komisyonlarda yapiliyor, yakinda gerekli yasal altyapi tamamlanacak.
                  - Stad 30/50.000 kapasiteli bir olimpiyat stadi olacak fakat kosu pistinin üzerinde bir tribün olacak (burada bir terim kullandi, hatirlamiyorum). Bu tribün ile stad bir futbol stadi görünümünde olacak. Olimpiyatlar sirasinda ise bu tribün kaldirilabilecek ve stad olimpiyatlarda kullanilacak.

Eger önümüzdeki sürecte herhangi bir degisiklik olmaz ise, su andaki durum budur!
                  .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• en az 40 bin olmalii ama stad
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Şu ana kadar yakın ağızdan veya yönetimden duydum diyerek açıklama yapan birçok kişi oldu ve en az 3-4 tane sayabilirim . Hepsi de farklı şeyler söyledi . Hangisi doğrudur anlamış değilim .

Yorum

• Bende o yüzden yapılan açıklamalar hep muallakta diyorum ya.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• mehmet atalay da stadın bir futbol stadı olacağını ve kapasitesinin en az 50.000 olması gerektiğini söylemişti.çünkü uluslararası bi organizasyonda bi yarı final maçının oynanması için stadın 50.000 kişilik olması gerekiyomuş.yani mehmet atalay orda olduğu sürece büyük bi organizasyonda yarı final maçımız şimdiden hazır.ama sanırım euro2008'de daha küçük stadlarda yarı final oynandı di mi? acaba dünya kupasında mı 50.000 olması gerek? kesin bi bilgisi olan var mı konuda?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mehmet atalay da stadın bir futbol stadı olacağını ve kapasitesinin en az 50.000 olması gerektiğini söylemişti.çünkü uluslararası bi organizasyonda bi yarı final maçının oynanması için stadın 50.000 kişilik olması gerekiyomuş.yani mehmet atalay orda olduğu sürece büyük bi organizasyonda yarı final maçımız şimdiden hazır.ama sanırım euro2008'de daha küçük stadlarda yarı final oynandı di mi? acaba dünya kupasında mı 50.000 olması gerek? kesin bi bilgisi olan var mı konuda?
                            Final maçları için o geçerli sanırım UEFA final maçları için 52000 bin kapasite istiyordu.Öyle olması lazım...

Yorum

• hmmm eğer dediğin gibiyse bence 50.000e gerek yok.en fazla 40.000 olmalı, stadın boş kalmasından nefret ediyorum açıkçası.takım sürekli iyi oynarsa belki dolar ama yine de 40.000den fazla olmasın,zor dolar gibi geliyo.
                              şunu da ekleyeyim nasıl bi stad olacağı konusunda.yukarıda yazdıklarımı mehmet atalay yerel bi tvde söylemişti.aynı programda, stadın kesinlikle futbol stadı olacağını ve sadece açılış ve kapanış seromonileri için kullanılacağını söylemişti. yani ben bugüne kadar kimsenin ağzından olimpiyat stadı diye bişey duymadım.sadece resimlerde öyle görünüyo,hangi akıllı çizmişse artık o meşhur resmi.bi de olimpiyatlar için yapılacak dendiği için insanın aklına hemen pist geliyo.ama dediğim gibi bu stadın sadece açılış ve kapanış için kullanılması planlanıyor.

Yorum

• ya da 42500 işte.genelde stadlar böle oluyo çünkü.demek yarı final için de 42.000 sınırı var heralde.bizimki de 42500 olsun,en mantıklısı bu gibi. ama eğer doldururuz diyorsanız 50.000 olsun tabi,kim istemez. hatta benim gönlümde yatan 61.000 ((: ''ARENA61''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X