Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes Akyazı’yı bekliyor Sayın Başkan neler söyleyeceksiniz?

BAYRAKTAR: Yükleniciler 1 yıl içinde yaparsak stopaj ödemeyiz diye 4 Ocak’ta başlayacaklar. Dolgusunu bitirmeden stadı ihalesini yapacağız.

TAKA: Stadı ne zaman biter?

BAYRAKTAR: Onu kesin söyleyeyim. Stadı kazmayı vurduktan 2 yıl sonra teslim edeceğiz. 2.5 sezon geçebilir. Bundan sonra 2 sezon sonra Trabzon orada sahaya çıkacak. Mendirekleri ve istinat duvarlarını yaptıktan sonra denizin dibine kazık çakacağız ve projeler yapılıyor.
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forumlarda bir şey dikkatimi çekti; yorumlarda yapılan latifeler her nedense çok sert aksiyonlarla karşılık buluyor. Bişey yazmaktan tırsar oldum. Bazen "yazılanlar ufak tefek şakalar değil de hafiften laf itelemeceler mi, benmi farklı görüyorum" diye düşünmedim de değil. Ama yok, adam bariz şaka yapıyor, diğer savunmaya geçiyor. Biraz şakadan anlayalım da...

Konu dışı yazdığım için kusura bakmayın ama aranıza katılım konusunda daha henüz dumanım tüten bir kişi olarak ilk izlenimlerim bu şekilde. Yazma gereği duydum.
      - Barış hocam hoşgeldin , ben şaka yapmayıda , yapılmasınıda severim , ama kimin yaptığına bağlı artık kim şaka yapıyor kim ciddi anlıyoruz zaten , neyse sende alışırsın , ama sen ateşli dakikalara denk geldin , hayatının en eğlenceli Trabzosporluları burda hiç merak etme
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hafta da bir kez mutlaka giriyorum bu başlığa ve bakıyorum bir gelişme varmı diye ... ama malesef yok ... olacağına inancımda kalmadı açık söylemek gerekirse... politikacılar bu stad olayını tam anlamıyla bir oy kaynağı olarak kullanmaya başladılar ... iktidarında muhalefetine kadar ne olacak çok merak eder hale geldim ...

bir de haddim olmadan forumda yanlış anlaşılmalardan dolayı kaynaklanan konuların bu kadar alenen ve ortada olması beni rahatsız ediyor açıkcası ... bunu haklı ve haksızlığını tartışmadan iki tarafa da yakıştıramıyorum ... hepimizin ortak paydası TRABZONSPOR ve bu bağlamda hepimizin bir birimize saygı göstemesi gerektiğine inanıyorum ...

haddimi aştıysam özür dilerim ... tekrardan ...

saygılarımla ...
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• yarın baslıcaklarmı şimdi bumudur yani ?
          u will need justice at the end..

Yorum

• Sadri Şener: "Stad 42.000 kişilik olacak. 3 yıl içinde bitecek."

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Resmi bir gelişme var mı arkadaşlar ?
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Barış hocam hoşgeldin , ben şaka yapmayıda , yapılmasınıda severim , ama kimin yaptığına bağlı artık kim şaka yapıyor kim ciddi anlıyoruz zaten , neyse sende alışırsın , ama sen ateşli dakikalara denk geldin , hayatının en eğlenceli Trabzosporluları burda hiç merak etme
                Eyvallah
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Beni onore ettin gerçekten.
                  - Peki bu saydığın isimleri başka başlıklarda hatırlıyormusun mesela Yönetime yönelik eleştiriler , mesela 2016'Da Trabzon aday gösterilmedi başlıklarında.
                  - Peki sen ve senin gibi bir kaç arkadaşın sadece bu başlıkta bazı şeyleri savunduğunu bende söylerim.
                  - Kusura bakmayın ama Stad'mış yok bilmem neymiş herşeyi milletin gözüne bakın biz yapıcaz ha ona göre deyip gözdağı vermek hangi adamlığa sığar..
                  - Kusura bakma Tamerhan efendi ceza almadığım ve Çizilmediğim sürece sen ve yandaşların değil , feriştahınız gelse ben yine burda olucam , sende burda ol , çok gördük biz burda yapılıcak diye bize sallayanları.
                  adamlıktan bahsetmişken benimde bir sorum var.inşallah kısa zamanda dolgu başlayacak.peki sen ve aynı zihniyetteki kankalarınız dolgunun başlamasıyla,bu başlıktaki sözlerinizin tamamını yutacak ve bu başlığa hangi yüzle uğrayacaksınız?

Yorum

• İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlıktan bahsetmişken benimde bir sorum var.inşallah kısa zamanda dolgu başlayacak.peki sen ve aynı zihniyetteki kankalarınız dolgunun başlamasıyla,bu başlıktaki sözlerinizin tamamını yutacak ve bu başlığa hangi yüzle uğrayacaksınız?
                    - Sen bu halinle uğruyorsan biz hayli hayli uğrarız merak etme ...
                    - Dolgu başlasın hele ondan sonrasına bakarız , ama düşünmek bile istemiyorum bazı şeyler ters giderde bu stad işi yatarsa seni nerde arayacağız çok merak ediyorum ...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• demek uğrarsınız ha.uzun zamandır onca iftira,dedikoduya rağmen hemde.
                      hele bi dolgu başlasın da bu başlıkta yapılan şarlatanlıkların,siyasetin önemi kalmayacak benim açımdan.derdim Trabzonspor'un kazancı.sizden farkım bu
                      En son TameRHan tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 20:21.

Yorum

• 5 senedir vurulmuş tek kazma, yerinden oynamış tek çakıl taşı yok demek iftira atmak öyle mi.? Allah akıl fikir versin. Zihniniz körelmiş sizin.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Enazından somut adımlar atılıyor bu sevindirici
                          FIRTINA

Yorum

• Su an Almanyada kapali salonda maclar oynaniyor.Werder Bremen ile Galatasaray oynuyor fakat Galatasarayda hamide oynuyor ve birkez daha füzesine sahit oldum.Saka gibi 61numarayi tasiyor tabiki.

Yayin Sport1 almanyada yasiyan abilerim ve kardeslerim rahat rahat bakabilir.

Yorum

• Projeyi yakından takip eden biri olarak merak ettiğim bir şey var. Hükümet bu stat projesini kullanıyor ya, söz verip söz verip yapmıyor bir türlü. Buna karşı muhalefet lideri de Trabzon'a gelip bol keseden sallayıp hem şampiyonluk hem de stat sözü verdi gitti. Bu kadar saf mıyız hem hükümetin hem de ana muhalefetin bu tip sözlerine kanıp oy veriyoruz. Bu sözlere inanıp oy veren varsa lütfen yazsın, buraya yazamıyorsa özelden yazsın. Projenin gecikmesini eleştiriyoruz evet ancak fazla tepki verilmesini bu sözlere kanıp oy verip canlarının yanmalarına mı bağlamamız lazım. Anlayamıyorum tam olarak.

Projenin takipçisi olun siyasilerin değil.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 senedir vurulmuş tek kazma, yerinden oynamış tek çakıl taşı yok demek iftira atmak öyle mi.? Allah akıl fikir versin. Zihniniz körelmiş sizin.
                                ...işadamlarına çağrı üstüne çağrı yapıldı,kimse yanaşmadı...en sonunda toki devraldı...stadı eleştiriyorsunuz da...o kadar spor tesisi yapılıyor Trabzon'da...bir cümle ile alkışladınız,tebrik etttniiz mi ???...bu şehre yapılamsı istenen tüm projelere,evet eksiksiz tüm projelere hükümetin evet dediğini biliyormusunuz ?...84 yıllık cumhuriyet tarihinde gelenin 10 misli kaynağın bu şehre aktarıldığını niye görmezden geliyorsunuz...bu cümlelerim oynunuzu şuraya verin anlamına gelmesin,isteyen istedeği yere versin ve verecek,isteyen Başbakandan ya da X milletvekilinden nefret etsin ama Atalarımız "YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER" demişler...bu şehre devletimiz gereği kadar sahip çıkmıştır ve çıkıyor...felan şehre yapılmışmış ta niye Trabzona gecikmişmiş...yav her şehirde aynı anda mı stad yapılacak...kimsenin zihni körelmiş değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X