İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çok basit bir soru soracağım:
"Şu zaman yapılacak dediniz, ancak olmadı" diye hesap sormak ayıp mı? Yanlış mı? Particilik mi?
Samimi olmak için TOKİ'yi arayıp ihale ne zaman başlayacak diye sormak, veya Albayraklar grubunda tanıdık aramak gerekiyormuş. Kabahat söz verdiği takdirde yapmamak mı? Yoksa bir taraftar olarak bunun hesabını sormak mı? Başkaları için kapılar anında açılırken bize gelince iş niye bu kadar uzuyor?
Hesap sormak haktır, HAK . Vallaha...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldukça fazlayız sanırım.
Trabzon yok sayılıyor mu?
Evet. Bakınız 2016 Avrupa Şampiyonası Aday Kentler.
Trabzon halkına şirinlik yaplıyor mu?
Evet. Her seçim dönemi nerdeyse her siyasi atkıları takıyorlar Trabzonspor'un. Sonuç yine hüsran.
Bunları dile getirmekten çekinmeyeceğiz.
Bize haksızlık yapıyorsunuz diye haykıracağız.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok basit bir soru soracağım:
"Şu zaman yapılacak dediniz, ancak olmadı" diye hesap sormak ayıp mı? Yanlış mı? Particilik mi?
Samimi olmak için TOKİ'yi arayıp ihale ne zaman başlayacak diye sormak, veya Albayraklar grubunda tanıdık aramak gerekiyormuş. Kabahat söz verdiği takdirde yapmamak mı? Yoksa bir taraftar olarak bunun hesabını sormak mı? Başkaları için kapılar anında açılırken bize gelince iş niye bu kadar uzuyor?
Hesap sormak haktır, HAK . Vallaha...
Yorum
-
Proje yapılırsa ki yapılcak başbakan söz vermiş ve TOKİ işin ihalesini yapmış. Ne kadar sürer bilemiyoruz, ancak yine başbakan kazma vurulduktan 2 yıl sonra dedi. Olsun 3 yıl. Tam olarak neye tepki verildiğini anlamıyorum. Yani bu hükümeti sevmiyoruz yapmasın mı stadı. Sonuçta devlet yapıyor, a hükümeti olmuş, b hükümeti olmuş ne fark eder. Projede geç kalındı deniyor, doğrudur geç kalındı. Ancak proje gerçekten zor bir proje, Dubai'miyiz biz, bize böyle uçuk projelerle gelmeyin
Arkadaşlarımız proje hemen başlasın diye baskı yapmak ile, ona buna saldırmanın aynı olduğunu sanıyorlar galiba. Proje için baskı unsuru olalım da bunun önce projeye inanmak lazım, projeye inanmadan neyin baskı grubunu oluşturacaksınız. Bilinçatlarında hep başka düşünceler olanlar insanların samimiyetini de anyalamıyor ne yazıkki, herkesi kendisi gibi sanıyor.
Uzun lafın kısası, geç olsun güç olmasın.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...el insaf ,el insaf...trabzona gelen yatırım miktarı,mecliste muhalefet tarafından soru önergesi oldu...daha yeni meydan projesi için 6 trilyon aktarıldı...Trabzonspor atkısını buraya gelen her siyasi istisnasız takıyor,daha doğrusu il başkanları hemencecik takıyor,bunu geçiniz....ben bir vatandaş olarak Trabzona gelen yatırımlardan fazlasıyla memnunum,her tarafta tesisler inşa ediliyor,hastaneler,yollar inşa ediliyor,Trabzona her türlü destek var,takmışız bir 2016 aday kent gidiyoruz...size sadece şunu söyliyim,bikaç yıl üstüne Trabzona gelen biçok dostum oluyor,hepsi ağızbirliği etmişcesine "yav Trabzon ne kadar gelişti"diyor...Urfa ya kupa finali verildi diye burada yetkilileri yerden yere vuran kişilerle bu projeleri yerden yere vuran kişiler hemen hemen aynı.....
Meydan Projesi için 6 Trilyon aktarılmış.
Eeee, yaptıkları Kanalizasyon çalışmalarını da yazın isterseniz.
Bakın siyasetin hasını yapıyorsunuz.
Belediyecilikle ilgili bir ithamda bulundum mu?
Stadyum Projesi'nin geldiği noktadan bahsediyoruz..
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje yapılırsa ki yapılcak başbakan söz vermiş ve TOKİ işin ihalesini yapmış. Ne kadar sürer bilemiyoruz, ancak yine başbakan kazma vurulduktan 2 yıl sonra dedi. Olsun 3 yıl. Tam olarak neye tepki verildiğini anlamıyorum. Yani bu hükümeti sevmiyoruz yapmasın mı stadı. Sonuçta devlet yapıyor, a hükümeti olmuş, b hükümeti olmuş ne fark eder. Projede geç kalındı deniyor, doğrudur geç kalındı. Ancak proje gerçekten zor bir proje, Dubai'miyiz biz, bize böyle uçuk projelerle gelmeyin
Arkadaşlarımız proje hemen başlasın diye baskı yapmak ile, ona buna saldırmanın aynı olduğunu sanıyorlar galiba. Proje için baskı unsuru olalım da bunun önce projeye inanmak lazım, projeye inanmadan neyin baskı grubunu oluşturacaksınız. Bilinçatlarında hep başka düşünceler olanlar insanların samimiyetini de anyalamıyor ne yazıkki, herkesi kendisi gibi sanıyor.
Uzun lafın kısası, geç olsun güç olmasın.
Neden gelinen süreç ile ilgili yorumda bulunmuyorsunuz.
Geç kalındı diyoruz. Evet geç kalındı, doğrudur diyorsunuz.
Ama yine bilinçaltında başka düşünceli olan insanlar bizle oluyoruz.
Yorum
-
kusura bakmayın arkadaşlarr tüm forum aleminden özür dilerimmEn son sonsamuray61 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 13:53.
Yorum
-
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...bazı arkadaşlar,bu stad yapılır da,hemi de çok güzel olur da,bundan da hükümet siyasi gelir sağlar diye paso tenkit ediyor...keşke sadece Trabzonspor odaklı düşünebilsek
- Ha pardon siz taraf tutmuyorsunuz değilmi , gerçekten çok objektifsiniz benim hatam ...En son SEDAT tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 13:58.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
Böyle sen yaz ben yazıyım uzar gider. Bu projeye senin hükümetinin spor bakanı bile inanmamış ki hemen yaplsın. Proje biraz sakat doğdu, başbakan yapılacak demese doğmadan çöpe giderdi. Bu proje için ben 10 beklerim demiştim 5 yılı lafla geçti, artık 5 yıl da icraat görmek istiyorum. Bu proje sadece stat projesi değil, spor ve kültür kompleksi. Devlet yatırımı sonuçta, devletin işleri de ağır işler ne yazık ki. En son ihaleye dava açılmıştı. Dava devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum. Sonuçlandı diye hatırlıyorum, davayı açan Köse grubu da bir üst mahkemeye taşımama kararı almıştı. Ancak şunda bir skıntı yok, TOKİ'nin işlerini az çok takip ediyorum, başlayıpta bitiremediği bir proje yok. Bu işi de hakkıyla yapar diye düşünüyorum.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
İlk olarak sonsamuray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mesaji bazi kişilerr siliyorr ben yine yüklicemm gercekleri hazmedemiyorlar... toki başkanı erdogan bayraktarın taka gazetesinde yaptıgı röpartajda akyazı projesnin dolgu işleminin 4 ocakta başlayacagını ve 1 yıl gibi kısa bi sürede bitecegini ve akabinde stad projesine başlanacagını söylemiştir tüm akyazı destekcilerine duyulur buyurun röpartajin tamamı...http://www.takagazete.com/haber.php?id=47298Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak sonsamuray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealın sizee en en yetkili kişinin agzından sözz TOKİ başkanı erdogan bayraktarın taka gazetesi röpartaji dolguya 4 ocakta başlanacak ve stopaj vergisi ödememek için (albayrak grubu) 1 yıl içerisinde bitecek dolgu bitmeden stad ihalesine başalanacak... bide siz okuyun...http://www.takagazete.com/haber.php?id=47298İlk olarak sonsamuray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mesaji bazi kişilerr siliyorr ben yine yüklicemm gercekleri hazmedemiyorlar... toki başkanı erdogan bayraktarın taka gazetesinde yaptıgı röpartajda akyazı projesnin dolgu işleminin 4 ocakta başlayacagını ve 1 yıl gibi kısa bi sürede bitecegini ve akabinde stad projesine başlanacagını söylemiştir tüm akyazı destekcilerine duyulur buyurun röpartajin tamamı...http://www.takagazete.com/haber.php?id=47298hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesedat,kutadgu ve diğer birkaç kişi daha.resmen başlığı rehin aldınız.size söylenecek en doğru söz:gölge etme başka ihsan istemez
- Peki bu saydığın isimleri başka başlıklarda hatırlıyormusun mesela Yönetime yönelik eleştiriler , mesela 2016'Da Trabzon aday gösterilmedi başlıklarında.
- Peki sen ve senin gibi bir kaç arkadaşın sadece bu başlıkta bazı şeyleri savunduğunu bende söylerim.
- Kusura bakmayın ama Stad'mış yok bilmem neymiş herşeyi milletin gözüne bakın biz yapıcaz ha ona göre deyip gözdağı vermek hangi adamlığa sığar..
- Kusura bakma Tamerhan efendi ceza almadığım ve Çizilmediğim sürece sen ve yandaşların değil , feriştahınız gelse ben yine burda olucam , sende burda ol , çok gördük biz burda yapılıcak diye bize sallayanları.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum