Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verilen 450. tarih de 4 ocak yani yarın bakalım yarın ola hayrola belki bu sefer sözlerinde dururlar.Gerçi henüz Toki'nin internet sitesinde kazanan bile açıklanmamış ve yer teslimi yapıldığı haberi çıkmamışken biz yine de inşallah diyelim.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• yahu 40 kez tarih verip hala bu işin hallolamamasını eleştirmekden doğal ne olabilir.
      En son EROS87 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 14:28.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oldukça fazlayız sanırım.

Bu yüzden gözlerine batıyoruz.

"Biz yaptık bitti, biz söyledik bitti, biz oldu dedik oldu" söylevlerinin beş para etmediğini dile getirdiğimiz için halis bir oyunbozanız aynı zamanda.

Mevzu Trabzonspor'sa ve bu forumun amacı Trabzonspor ise, Trabzonspor ile ilgili düşüncelerimizi söylemekten bizi ne alıkoyabilir.

Mevzu hakkında daha önce söylediklerimizin bir tekrarı olacak ama Stadyum Projesi sayfasının ilk mesajında geçilen habere dikkat çekmek istiyorum.

Stadyum Projesi'nin devam başlığını tarihi 29.01.2008

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bu başlığın ilk sayfasında Akyazı ile ilgili yetkili ve etkili kişilerin söylevlerinden bir tanesi

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bundan neredeyse 3 yıl öncesi. (!)
        3 yıl öncesi.

Peki haberdeki tehditkarlığa bakar mısınız?

Devam ediyoruz, Akyazı Projesi ilk o zamanlarda mı ortaya atıldı?

Hayır.

Süreç ve tarihler aynen şöyle işledi.

Kaynak : http://www.haber61.net/author_article_print.php?id=627

Akyazı Projesi ilk kez Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak ve yönetimi tarafından 2006 ağustos ayı içersinde ortaya atıldı.

2006 Ekim. Başkan Albayrak yönetiminden Aydın Pişiren ve Faruk Kanca, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumhur, Cevdet Erdöl ve Kemalettin Göktaş"ın da hazır bulunduğu toplantıda, dönemin Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak"a anlattı.

4 Kasım 2006 :Akyazı projesi Billboardlarda Trabzonlulara tanıtıldı.

9 Şubat 2007 Bakan Özak, Akyazı projesi ile ilgili olarak, Başbakan R.Tayyip Erdoğan"ı bilgilendirdi.

2006 Yılının Ağustos Ayı'ndan bu zamana kadar 5 yıla yaklaşan bir süreç var önümüzde. Ama elimizde bir şey yok.

Trabzonspor'a haksızlık yapılıyor mu?

Evet. Bakınız Seyrantepe Projesi.

Trabzon yok sayılıyor mu?

Evet. Bakınız 2016 Avrupa Şampiyonası Aday Kentler.

Trabzon halkına şirinlik yaplıyor mu?

Evet. Her seçim dönemi nerdeyse her siyasi atkıları takıyorlar Trabzonspor'un. Sonuç yine hüsran.

Bunları dile getirmekten çekinmeyeceğiz.
        Bize haksızlık yapıyorsunuz diye haykıracağız.
        Tebrik ediyorum. Bu ülenin sizler gibi insanlara ihtiyacı var..Birileri gibi ''ekmek verirlerse yaşarız,vermezlerse kaderimiz bu'' diyenlerden olmayacağız..

Bütün yazılarınları sırası ile okudum.

Malum kişiler diye bahsettiğiniz kişiler, sizin gibi birilerine şirin gözükmeye çalışanlar değil...

Çok güzel özetlenmiş yukardaı satırlarda...ama anlamak isteyen yok ki..

Yoksa sizler de '' çalsınlar ama çalışsınlar '' diye düşünen '' yapsınlar da bizi duygularımız sömürdükten saonra diyenlerdenmisiniz...

Yıllar once...

Rize' de

Mesut Yılmaz seçime bir hafta kala miting organize etti...

Çay müstahsili 2 yıllık birikmiş çay paralarını bir türlü alamıyordu, paraları sırtından repolarda mılyonlarca lira kazandılar ve seçime bir hafta kala sankı bedava veriyorlarmış gibi görkemli bir törenle ''' ÇAY PARASINI DAĞITACAĞIZ '' dedi Mesut Yılmaz..

O anda kı alkışı görseniz sanırsınızkı adam haraç veriyor... Ama 2 yıldır alamdıkları hakları olan çay parasını hemde enflasyon karşısında değeri kaybolmuş halde, verece3ğiz diye shov yapanları alkışlıyordu o millet...

Biz karadenizliler gerçekten çok safız...

5 sen önce stad dediler. 5 sene geçti , bir 5 sene sonra stad biter.. ve o gun kendimizi kahraman sanarız.)
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bir fıkra ile halimizi özetleyeyim

Karadeniz de Köyün birinde yolun tam ortasında 'büyük bir çukur ' varmış..

Gel zaman git zaman

Köyün ileri gelenleri çukurun başına gelmişler ve olayı nasıl çözeceklerini konuşuyorlarmış..

Bir tanesi ; Bu çukur çok tehlikeli, burda her daim bir ambulans bekletelim, yaralanmalarda hastahaneye yetiştirmekte zaman kaybetmeyelim demiş.

Diğeri; Aslında, o bile zaman kaybı, Bu çukurun yanına bir hastahane yapalım, ambulansa gerek kalmaz demiş..

Bütün bunları duyan temel dayanamış...

Ülen hay sizin aklınızı s...m demiş...Bula bula bunu mu buldunuz... Bunu çözmek bu kadar zor mu demiş..
          Hastahaneyi buraya kuracağınıza, hastahanenin yanına buna benzer bir çukur açarız, bunu kapatırız.)))))
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• kazma vurulmadı ya ondan yapılamıyor. yoksaaaa kazma vurulsa 2 yılda biter. nerde bu kazmalar çıksınlar ortaya...
            ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• TAKA: Herkes Akyazı’yı bekliyor Sayın Başkan neler söyleyeceksiniz?

BAYRAKTAR: Yükleniciler 1 yıl içinde yaparsak stopaj ödemeyiz diye 4 Ocak’ta başlayacaklar. Dolgusunu bitirmeden stadı ihalesini yapacağız.

TAKA:
              Stadı ne zaman biter?

BAYRAKTAR: Onu kesin söyleyeyim. Stadı kazmayı vurduktan 2 yıl sonra teslim edeceğiz. 2.5 sezon geçebilir. Bundan sonra 2 sezon sonra Trabzon orada sahaya çıkacak. Mendirekleri ve istinat duvarlarını yaptıktan sonra denizin dibine kazık çakacağız ve projeler yapılıyor.
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 15:48.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• siyasete hiç girmiyeceğim..ben somut işlere bakarım..hala stad yok..ben akçaabatta oturuyorum trabzona gittiğim vakit stadın yapılacağı yere bakıyorum hiç bir hareketlilik yok(5 senedir durum böyle )..peki ne olcak bu stad ne zaman yapılacak ben size söyleyeyimmi..hiç bir zaman! kendimizi kandırmayalım..denizin üstünü doldurmak zaten başlı başına bir sorun..ben hep diyorum trabzonda çimento fabrikalarını yık orda bi yerde yurtta var onuda yık yenisini yapmak şartıyla başka bir yere oraya yapıver..olmazmı gayetde geniş bir yer..denizin üstüne stad beklersek daha çok bekleriz arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TAKA: Herkes Akyazı’yı bekliyor Sayın Başkan neler söyleyeceksiniz?

BAYRAKTAR: Yükleniciler 1 yıl içinde yaparsak stopaj ödemeyiz diye 4 Ocak’ta başlayacaklar. Dolgusunu bitirmeden stadı ihalesini yapacağız.

TAKA:
                  Stadı ne zaman biter?

BAYRAKTAR: Onu kesin söyleyeyim. Stadı kazmayı vurduktan 2 yıl sonra teslim edeceğiz. 2.5 sezon geçebilir. Bundan sonra 2 sezon sonra Trabzon orada sahaya çıkacak. Mendirekleri ve istinat duvarlarını yaptıktan sonra denizin dibine kazık çakacağız ve projeler yapılıyor.
                  Yarın başlıyor yani dolgu he, bir horoz felan kesseydik.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakalım olmadı gidip sahile bir kaç taş atarız.

Dolguya başlanmış olur.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dolgu yarın başlamaz. Yarın yer teslimi yapılır. Şantiye felan kurulmaya başlanır. İhale dokümanında yer tesliminden itibaren 540 gün sürecek yazıyordu. 1 yılda biterse ne ala. Yaklaşık maliyeti 87 milyon Tl olan bir işi 36 milyona yapacak Albayrak grubu. Hayırlısı.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Taka'nın haberi doğru mudur acaba?

Yorum

• GÖKÇEBEY'e

öncelikle sabah yanlış anlaşılmadan ötürü hepinizden özür diliyorum fakat senin tavrın biraz agır geldi bana ben sana iftira atmadım özellikle ad vermedim sen üsten alındın... hak ve helallık konusuna gelirsek sen beni bırakta bizi 4 5 yıl oyalayanlara hakkını helal etme oki burada görevlisin bişeler yapmaya calısıyon git bak onlar bizi oyaladı yapcaz dedi yapmadıı onlara hakkını helal etme başkalarının hatalarında nemalanmaya calışmaa sana bi kardeş tavsiyesi
                          En son sonsamuray61 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 16:48.

Yorum

• İlk olarak sonsamuray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arka sayfada kalan ve yukarıda alıntıladığım mesajı mı silmiş bazı kişiler? Ben forumda mesaj silme yetkisi olan bir kul olarak bana attığın iftiradan dolayı sana hakkımı helal etmiyorum. Öteki dünyada görüşürüz.

GÖKÇEBEY'e

öncelikle sabah yanlış anlaşılmadan ötürü hepinizden özür diliyorum fakat senin tavrın biraz agır geldi bana ben sana iftira atmadım özellikle ad vermedim sen üsten alındın... hak ve helallık konusuna gelirsek sen beni bırakta bizi 4 5 yıl oyalayanlara hakkını helal etme oki burada görevlisin bişeler yapmaya calısıyon git bak onlar bizi oyaladı yapcaz dedi yapmadıı onlara hakkını helal etme başkalarının hatalarında nemalanmaya calışmaa sana bi kardeş tavsiyesi
                            Nemalanmak? Bir kez daha helal etmeyeceğim.

Tavrımın ağırlığı sana küçük de olsa bir ders vermekti. Allah iki kulak bir ağız vermiş. 2 dinle 1 konuş diye.

Helallik konusuna gelince? Varsa helal olsun. Ben vermek istediğim mesajı verdiğimi düşünüyorum.
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nemalanmak? Bir kez daha helal etmeyeceğim.

Tavrımın ağırlığı sana küçük de olsa bir ders vermekti. Allah iki kulak bir ağız vermiş. 2 dinle 1 konuş diye.

Helallik konusuna gelince? Varsa helal olsun. Ben vermek istediğim mesajı verdiğimi düşünüyorum.
                              benim hakkımda varaa helal olsun fakat senin yapman gereken işi düzeltmekti bir görevli olarak sen farklı noktalara cektin insaniz hata yaparız... hatasız kul olmaz. bence tavrın yanlıştı kabul ett

Yorum

• Forumlarda bir şey dikkatimi çekti; yorumlarda yapılan latifeler her nedense çok sert aksiyonlarla karşılık buluyor. Bişey yazmaktan tırsar oldum. Bazen "yazılanlar ufak tefek şakalar değil de hafiften laf itelemeceler mi, benmi farklı görüyorum" diye düşünmedim de değil. Ama yok, adam bariz şaka yapıyor, diğer savunmaya geçiyor. Biraz şakadan anlayalım da...

Konu dışı yazdığım için kusura bakmayın ama aranıza katılım konusunda daha henüz dumanım tüten bir kişi olarak ilk izlenimlerim bu şekilde. Yazma gereği duydum.
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X