Şampiyon olduğumuz takdirde 45.000 kişilik stad bile dar gelecek neden bunu 61.000 yapmadık diye...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Geleceği düşünerek torunlarımızın bize sövmemesi için stadın Akyazı'da olması en doğru olanı. Maç günü Kadıköy, Beşiktaş ya da Mecidiyeköy'den geçmek zorunda olanlar bunu çok iyi anlayacaklar. Yeni şehirleşme anlayışı da bunu gerektirir. Proje tamamlandığından Trabzon'um için büyük bir kazanım olacak inşallah.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
Düzgün bir bilet fiyatlandırmasıyla 50bin de dolar, 61bin de.
Yeter ki takım şimdi olduğu gibi karakterli oynasın.
Şayet stadyum 30bin civarında yapılacaksa, Avni Aker'den vazgeçmenin anlamı nedir?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
ideal olan 42 bin kişiliktir , modern olan stada her zaman ilgi fazla olur , ayrıca şuanki bilet fiyatları ile satmak yerine daha uygun bilet fiyatları yaparak sürkilasyonu artırmaktır mantıklı olan
bunun örnekleri var fb eski stadına seyirci mi çekiyordu ama şimdi çekiyor bir örnegini de gs de görecegizTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle45-50 bin ne demek sanirim bazi arkadaslain haberi yok
35 bin ideal ama 40 bini gecmemeli...
Yeter artık Trabzon'a olmaz. Trabzon'a fazla bilmem ne...
Çok biliyorsunuz Trabzon'u ya..
Hergününüz burada.. Senede 20 maçın 20'sinde stadyumdasınız zaten..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
- Trabzon birilerinin tekelinemi girdi acaba...
- Nedir bu Siz Trabzonu nerden bilirsiniz tavırları...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle45-50 bin ne demek sanirim bazi arkadaslain haberi yok
35 bin ideal ama 40 bini gecmemeli...
Uluslararası maçlara ev sahipliği yapacak kapasitede olmadıktan sonra yapılmasın zaten.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
- Kapasite belli değilmi zaten.Bu Koşu pisti ve Kapasite meselesini tartışmayı gereksiz buluyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şöyle Kayseri stadı gibi ama daha güzel 32bin-35bin civarı bir stad bize yeter diye düşünüyorum.
Bazı yeni stadlar kapasite artırmaya müsait şekilde yapılıyor.Bizimki de böyle olursa ve ileride yetmediği görülürse,kapasite artırımına gidilir olur biter bence.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Kapasite belli değilmi zaten.Bu Koşu pisti ve Kapasite meselesini tartışmayı gereksiz buluyorum...
Yorum
Yorum