Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 42BİN KIŞİLİK STAD DOLABİLİR AMA ilçelerinde maça gelmesi lazım ilçeler maça gelemiyor ulaşım büyük sorun ve pahalı....
    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak TraBz1o61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu stadyum yapılmayacak akp bir seçim daha alacak trabzonluları kandırıp bende burdayım ismimi kaydedin bir yerlere yorumumuda
      ...akp düşmanlığını bu işe karıştırma lütfen...bisürü yere söz verdi ve yaptı,örnekleri var...

Yorum

• Stadın tam dolmasına gerek yok. Fenerbahçe'nin 55 bin kişilik stadı var en fazla 25-30 bin taraftar geliyor ama yinede stad atmosferinden pek birşey kaybetmiyor.

Yorum

• Bi yapılsında dolar mı dolmaz mı sonra tartışırız.Varsın dolmasın,ama bir an önce yeni stadımıza geçelim.

Yorum

• - Bizim Başkana bakarmısın mesajı veriyor inceden " Başbakan Görevi bırakırsa stat yapılmaz " , neyse Trabzon ahalisi anladınız siz onu
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              42BİN KIŞİLİK STAD DOLABİLİR AMA ilçelerinde maça gelmesi lazım ilçeler maça gelemiyor ulaşım büyük sorun ve pahalı....
              aynen katılıyorum. bilete verdiğimizden fazlasını ulaşıma veriyoruz. taraftarı rahat ettireceksin. avni akerde maç izlemeye gelmek işkence gibi. eve nasıl döneceğim diye düşünmek zorundamıyım. gerekirse ilçelerden otobüs kaldıracaksın. ilçelerden vapurlarla taraftarı alacaksın sonra evine bırakacaksın. taraftarı iyi organize edersen ekonomik açıdan çok rahatlarsın.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...akp düşmanlığını bu işe karıştırma lütfen...bisürü yere söz verdi ve yaptı,örnekleri var...
                diğer örnekler beni ilgilendirmiyor. her seçimden önce stat sözü veriliyor bu taraftara. sonra unutulup gidiyor. bıktık artık

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "BAŞBAKAN GÖREVİNİ BIRAKIRSA STAT YAPILMAZ"

"Burada başbakanın da talimatı var. Burada teşekkür edilmesi gereken kişi başbakandır. Bugün “Ben başbakanlığı bırakıyorum” dese stat yapılmaz. O kadar ciddi emeği var. Bizim stat 3 sene içinde yapılır sanıyorum. Trabzon’da bir olay var. 2 sene fırın yapmak için uğraşırlar ama sürekli tartışırlar. 2 sene aç kalırlar ama hala tartışırlar. Bir fırını aç da ondan sonra tartışırsın! Biz de hele yeni stadı bir yapalım da Avni Aker’in ne olacağına bakarız."
                  Ne güzel söylemiş başkan. Bir de mevzuyu başa sarıp dururlar. Sanki aynı şeyler daha önce hiç konuşulmamış gibi en baştan başlayarak tartışırlar. Birkaç sayfa sonra başa sararlar. Böyle sürer bu tartışmalar...

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bissürüyere sözverdi neden bizimki başlamadı ertelendi ihaleyse öncelikneden verilmedi ... siyasette girmeyelim tamam girmeyelimde iktidarda muhalefette trabzonspor umuzu kulanıyor ... bugün başkanı dinledim başbakana teşekkür etti bizim kızdıgımız noktada tşk ediyorsa düşündüm ve başkanımız trabzonsporu bizden fazla düşünür.................... gerisini sizdevam edin

zor durum
                    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• trabzonsporun ve trabzonun gelişmesi adına yeni stad çok önemli en kısa zamanda yapılır inşallah ...

Yorum

• Dolgu işi hala başlamadı mı? Başlaması veya bitmesi için bir tarih verildi mi?
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çift katlı tribünün zararını dün gördük, ben doğu üstteydimn alttan haberim yok alttakilerin de üstten
                          Ben de doğu üstteydim. İşin ilginç yanı, değil alt-üst, yanyana olanların dahi birbirinden haberleri yok.
                          Sol tarafımdan birileri "Bize Her Yer Trabzon" diye bağırıyor; sağ taraftan başka birileri de "Bordo-Mavi" diye bağırıyordu.
                          Tamam, belki maça gitme yönünden sıkıntımız yok, ama birlik olma yönünden çok sıkıntımız var.

Şu stad mevzuu gündeme geldiğinden beridir aklımda olan bir şey var: Hani saha kenarlarında dijital reklam panoları olur ya, aynı onun gibi stad çatısının sahaya bakan tarafları boyunca da dijital panoyla döşensin. Tezahürat yapılacağı zaman da dört bir yandan görülecek şekilde -deyim yerindeyse- üst yazı geçilsin.

Ancak bu şekilde hep birlikte tezahürat yapabiliriz.
                          En son 61zeynel61 tarafından düzenlendi; 16.12.2010, 02:57.
                          DİK OYNA!
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                          KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• tribünler dik olsun tek isteğim bu
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Dolgu ihalesine itirazdan dolayı gecikme olacak... Trabzonsporlu eski yöneticinin itirazına kimse ses çıkarmıyor ...
                              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Yahu haberlerde dolgu İŞİ baŞladi dİolar gs nİn stadini yapanlar yanİ uzunlar ve ... Unnutum Şİmdİ onlar yapacak stadi dolgu İŞİnede baŞladilar 3 yil İÇİndede bİtecek stad artik eskİsİ gİbİ yÜrÜmÜyor İŞler bİr tarİh koyuluyorsa o tarİhte teslİm etmek zorundalar bazi kİŞİler sİyasetİ kariŞtiriyolar ama bİlmİyorlarkİ bu hÜkÜmetten Öncekİ hÜkÜmmetlerde yapimina baŞlanip sonra yillarca yapilmayi bekleyen yapilar var bak Şİmdİ gÜndemden haberİn bİle yok devrİm yaratacak projeler hayata geÇmeye baŞladi ben emİnİm duyduĞum ve gÖrdÜĞÜm haberlerle yaziyorum bu stad 3 yil İÇİnde yapilacak 42bİn kİŞİlİk dİe sÖylenİyor. Artik gÜnÜmÜzde İstanbullular Çok İyİ bİlİr İnŞ. Şİrketlerİ taahÜt ettİklerİ tarİhte İŞİ teslİm eder etmemelerİ durumda ne olacaĞini İyİ bİldİklerİ İÇİn ederler kİ stadi yapacak olanlar uzunlar prestİj meselesİ muhakkak yaparlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X