Yaw benim bildiğim bu stadı yönetim falan yapmıyo ilerde trabzonda yapılacak olimpiyatlar için devlet zaten bunu yapacak oda olimpiyat stadı gibi bişey olacak yani yoksa kayserinin yaptığı futbol stadyumu gibi olacağını sanmıyorum...
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
tüm derdimiz statmıs tüm sıkıntımız modernizmmiş gibi sürekli ısıtıp ısıtıp bize su olacak bu olacak söle olsa dünyada bir numara türkiyede esi yok gibi palavralar yutturmak koca koca insanlara yakısıyor mu?kurumsal acıdan her alanda darbe yemişsin dısarıdan sportif acıdan tarihin en kötü sezonunu yasamıssın sonrada gelip stat üzerinden politika yapıyorsun...ah güzel trabzonum....dısarıda yüreksiz içeride aslan kesilen insanımız bizim yazgımız mı?insanların karsısına cıkıp iki çift laf edemiyecek insanlar ne anlar plandan projeden modernizmden?
Trabzonlu "zengin" müteahhitler, bırakın Türkiye'yi, yurtdışında bile bir çok önemli ve kaliteli projelere imza atarken -hiç birinin bu şehire sosyal ve sportif katkı sağlayacak 1 proje bile sunmamaları nankörlükden başka bir şey değildir. Birçoğu geçmişte bir şekilde Trabzonspor'dan nemalanmış bu 'para babalarının' iş Trabzonspor'a ve Trabzon'a birşeyler vermeye geldiğinde, ellerini cebe atmaktansa "birlik beraberlik yok uşağum" deyip sadece koltuk başkanlığı yapma hayallerine bürünmeleri ise tamamen pişkinlik.
Artık ok yaydan çıkmış. Olimpik'de olsa bir stad öyle ya da böyle yapılacak. En azından 2011 Gençlik Oyunlarından sonra atletizm pisti kaldırılabilir. Sanırım bunu yapmak çok zor olmaz. Kapasite ise maksimum 35 bin olabilir. Bugün en önemli maçlarında bile 20 bini zor bulan Trabzonspor için en uygun kapasite bu olur sanırım.
Yorum