Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi
    İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

İlk olarak divicam tarafından gönderildi
    hami türkiye'de yildizdi... ...
    diyorsunuz... Ben de birinci agizdan söyle duydum...

....Cünkü Campell gibi bir adami transfer edip, ona gerekli ortalari yapacak Hami`yi satmak, ancak isbilmemezlik olurdu.....

Ayni lafi Hami abinin agzindan duydum[img]smileys/smiley1.gif[/img]"Su adami alip beni yolladilar ya..." demisti.Edited by: perhaps

Yorum

• internacionalda oynayan bu yildiz(Jose Marcio Da Silva?yi (Mossoro)) hakkinda biligisi olan var mi

Yorum

• FIFA, KANAL 1'I SIFRELEDI!..
        17
        f_write_month(6)
        Haziran 2006 19:15

Ermenistanli futbolseverler, Kanal 1 televizyonunun yayinlarina sifre koydurttu. Almanya'da devam eden 18'nci Dünya Kupasi karsilasmalarinin Türkiye'deki yayin haklarini elinde bulunduran Kanal 1 televizyonu, çanak anten ve uydudan izlenen yayinlarinda, Ermenistan'in sikayeti üzerine ''sifre'' uygulamasi baslatti.

Ermenistanli futbolseverler Dünya Kupasi maçlarini çanak anten ve uydu araciligiyla Kanal 1 televizyonundan yogun bir sekilde izlemesi nedeniyle, Ermenistan'da Dünya Kupasi maçlarini yayin hakkini alan televizyonun, reklam almakta zorlandigi ögrenildi.

Konuyu FIFA'ya sikayet dilekçesiyle bildiren Ermeni Televizyonu yetkilileri, FIFA'nin konuyu incelemesinden sonra hakli görüldü. FIFA yetkilleri Kanal 1 televizyon yöneticilerini uyararak, maç saatlerinde çanak anten ve uydu yayinlarinda sifre getirilmesini zorunlu kildilar.

Kanal 1 televizyonunu yetkilileri ise 1 rakami ve 11 adet sifirdan olusan sifrenin(100000000000) girilmesi durumunda yayinlarin izlenebildigini ifade ettiler
        arkadaslar bu sifreyi nereye girecezbu konuda bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Yorum

• italya da zachardo kendi kalesine gol atti durum ABD:1 Italya :1
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• hemen pesinden daniela Rossi Kirmizi kart gördü dakika 30 italya 10 kisi kaldi
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Hakli bir kararla Amerika'da 10 kisi kaldi, Uruguay'li hakem final maçini yönetir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                ChovvyYaw Kingston zaten 30 yasinda gelecek on yila damga vurdugunda ZXoff rekorunu zorlar
                Bu ara da B.Sehir Belediye Ankaranin Dünya Kupasinda 2 Kalecisi var Kingston ve Jevric . Ilginç degil mi

ya baba pardon ya ben o adami hala genc zannediyom

Yorum

• bu gun form en sakin gunlerinde birini yasiyo

arkadas son dakika haberide yok ki bi abd de mascheroni kirmizi gordu

Yorum

• Taraftar Fatih Tekke'yi istemedi

17 Haziran 2006 22:00

Internette üzerinde yapilan bir anket, Fenerbahçe'nin israrla transfer etmek istedigi Fatih Tekke'ye taraftarlarin olumlu bakmadigini ortaya çikardi. Sonuçlar...

Maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ''Fenerbahçeliler söz sizde! Fatih Tekke gelsin mi, gelmesin mi?'' sorusu yöneltildi. yüzde 40'i ''Gelsin'' derken, yüzde 60'i da ''Gelmesin'' oyunu kullandi.

TEKKE "AVRUPA" DIYOR

Trabzonspor'un yildiz oyuncusu Fatih Tekke, futbol hayatini yurt içinde degil, yurt disinda sürdürmek istedigini söyledi. Yurt disina gitmek istedigini 3 yildan beri dile getirdigini ifade eden Fatih, birilerinin kendisini hain ilan etmek istegini öne sürdü.

Transfer döneminin en çok konusulan ismi olan Fatih Tekke, Fenerbahçe'ye gidecegi yönündeki haberlerin artmasina üzerine bir açiklama yapti. Trabzon'da yayin yapan yerel Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konusan Fatih Tekke, futbol hayatini yurt disinda sürdürmek istedigini bir kez daha yineledi.

'YURT DISINDA OYNAMAK ISTEDIGIMI 3 YILDAN BERI SÖYLÜYORUM'

Baskan Nuri Albayrak'in "Kaptanimizla anlasacagiz" seklinde açiklama yapmasina ragmen golcü futbolcunun menajeri Ceylan Çaliskan'in "Fatih'e Avrupa'dan teklif yok" demesi kafalari karistirmisti. Yasanan bu gelismeler üzerine Fatih, kesinlikle yurt içinde bir takima gitmeyecegini belirterek "Ceylan Çaliskan benim haricimde bir sey konusamaz.

Millet kendi kendine yazip oynuyor. Ben Trabzonspor'un mukaveleli oyuncusuyum. Yurt içi degil yurt disina gitmek istiyorum. Bunu da ilk defa söylemiyorum 3 seneden beri söylüyorum" dedi.intenetspor

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]bunlar hikaye fekke bunlara verince cevabi zorlarina gitti birden anket oraya çikti ve birden millet istemez oldu yani akillari sira bunlara .. çeken fatihe basinin cevabi bu öyle zorlaina gittiki haber sitelerinde bunlar yazdikça gülmekten kiriliyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

anneleri bunlara yatarken fotomaç okusun masal dinleyerek uyusunlar rüyalarinda görürler ancak [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

..anneleri bunlara yatarken fotomaç okusun masal dinleyerek uyusunlar rüyalarinda görürler ancak [img]smileys/smiley4.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Uzanamadigina mundar der ya bazisi, bunlarinki de o hesap..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• arkadaslar bu sitede bir idareci yokmu bu geyik muhabbetleriyle sayfalari dolduruyorlar. MAY onu dedi öbürü sunu yapti,.................birakin su gecmiste olanlari tartismayi. trabzonsporun gelecegiyle ilgili plan ve projeleri ne olsun diye bir baslik acsaniz 10 sayfa gitmez ama geyik muhabbetleri 100 lerce sayfa sürüyor. kaptan hakkinda atip tutuldu hersey söylendi hakarete varacak kadar. böyle taraftarlik böyle trabzonsporluluk olurmu.

HERKES SUNU COK IYI BILIR;TRABZONSPOR TARAFTARI BAMBASKADIR TAKIMINI IYI VE KÖTÜ GÜNDE SEVER,HANI DERIZYA PAZARA KADAR DEGIL MEZARA KADAR, FUTBOLU COOOOOOOOOK IYI BILIR, HERZAMAN HAKLININ VE MAZLUMUN YANINDADIR, KENDI FUTBOLCUSUNA ASLA KÜFRETMEZ,KARSILIKSIZ SEVER TAKIMINI;HERZAMAN KAFASI DIK GEZER, GURURLUDUR. CÜNKÜ TAKIMININ BASARISINA ZERRE KADAR HARAM KARISMAMISTIR.HEPINIZ DEGERLI VE FARKLISINIZ.CÜNKÜ TRABZONSPORLUSUNUZ

lütfen birbirimizi kirmayalim.cünkü bizim bizden baska dostumuz yok.bu kulüpte görev yapan yönetici, futbolcu, malzemecikim olursa degerli insanlardir.bu insanlara saygi duyalim.hersey trabzonsporumuz icin. karsiliksiz seviyoruz biz bu takimi.
                          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi

arkadaslar bu sitede bir idareci yokmu bu geyik muhabbetleriyle sayfalari dolduruyorlar. MAY onu dedi öbürü sunu yapti,.................birakin su gecmiste olanlari tartismayi. trabzonsporun gelecegiyle ilgili plan ve projeleri ne olsun diye bir baslik acsaniz 10 sayfa gitmez ama geyik muhabbetleri 100 lerce sayfa sürüyor. kaptan hakkinda atip tutuldu hersey söylendi hakarete varacak kadar. böyle taraftarlik böyle trabzonsporluluk olurmu.

HERKES SUNU COK IYI BILIR;TRABZONSPOR TARAFTARI BAMBASKADIR TAKIMINI IYI VE KÖTÜ GÜNDE SEVER,HANI DERIZYA PAZARA KADAR DEGIL MEZARA KADAR, FUTBOLU COOOOOOOOOK IYI BILIR, HERZAMAN HAKLININ VE MAZLUMUN YANINDADIR, KENDI FUTBOLCUSUNA ASLA KÜFRETMEZ,KARSILIKSIZ SEVER TAKIMINI;HERZAMAN KAFASI DIK GEZER, GURURLUDUR. CÜNKÜ TAKIMININ BASARISINA ZERRE KADAR HARAM KARISMAMISTIR.HEPINIZ DEGERLI VE FARKLISINIZ.CÜNKÜ TRABZONSPORLUSUNUZ

lütfen birbirimizi kirmayalim.cünkü bizim bizden baska dostumuz yok.bu kulüpte görev yapan yönetici, futbolcu, malzemecikim olursa degerli insanlardir.bu insanlara saygi duyalim.hersey trabzonsporumuz icin. karsiliksiz seviyoruz biz bu takimi.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TRABZON'DA SOV HAZIRLIGI

HER YOLU DENIYOR 25 Haziran'da yeni sezon hazirliklarina start verecek olan Trabzonspor'da güçlü bir kadro yaratmak için çalismalar sürerken, Bordo-Mavili yönetim, gelecek hafta 1 yabanci 2 de yerli oyuncuyu renklerine baglamayi planliyor. Yönetim, bir süredir görüsme halinde oldugu Marcelinho'nun isini imza asamasina kadar getirirken, kulübü Hertha Berlin ile olan sorunlari da çözme noktasina yaklasti. Hertha Berlin, Brezilyali oyuncunun bonservisinde indirim yapmaya hazirlanirken, Trabzonspor yönetimi de yildiz oyuncunun isini bitirmek için her yolu deniyor.
                              KARAR VERIN ARTIK Marcelinho'yu ikna etmek için teknik direktör Lazaro

ni'yi devreye sokan Trabzonspor yönetimi, Brezilyali teknik adamdan olumlu yanit alinca, Hertha Berlin ile temaslarini yogunlastirmisti. Marcelinho'nn bonservisi için son olarak 3.150 bin euro teklif eden Bordo-Mavili yönetim, Alman kulübünün yumusamasi üzerine son bir hamle daha yapip en geç Sali günene kadar karar vermelerini istedi. Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi Hertha Berlin'den gelecek cevabi beklemeye basladi. Bordo-Mavili yönetim, yurt içinden de Samsunsporlu Adnan, Denizlispor Mustafa, Malatyasporlu Bilal ve Istanbul Büyüksehir Beldiyesporlu Murat ile görüsmelerini sürdürüyor
                              karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

• JUN SONA YAKLASTI

YENI SEZONDA YOK
                                Trabzonspor'a geçtigimiz yil Çek ekibi Sparta Prag takimindan yaklasik 4 milyon euro maliyetle gelen Tomas Jun'un taliplileri artti. Bordo-Mavili takimda gözden çikartilan golcü oyuncu, kendisine talip olan Alman ve Hollanda ekipleri ile temaslarini sürdürürken, eski takiminin da kendisini istemesi golcü oyuncunun yeni sezonda Trabzonspor'da olmayacagi seklinde yorumlanmaya basladi.
                                ALACAKLARA KARSILIK
                                Sparta Prag'a yönetimin belli araliklarla ödedigi transfer taksitleri karsiliginda Çek oyuncunun geri verilmesi gündeme gelirken, Alman ve Hollanda ekipleri de Tomas'in pesini birakmiyor. Tomas ise Trabzon'a

ve Trabzonspor'a bir türlü uyum saglayamadigini belirtirken, "Menajerim Almanya'da ve Hollanda'da bazi takimlar ile görüsüyor. Yeni sezonda büyük bir olasilikla bu ülkelerden birinde oynayacagim" dedi
                                karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

Yükleniyor...
                                X