MURAT OCAK BITECEK | |
![]() | FENER DEVREYE GIRINCE Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan eski futbolcusu olan Murat Ocak'in isini bitirmeye kararli. Genç futbolcu, Milli Takim'da görev yaptigi 3 maç sonrasinda degerini katlarken, Fenerbahçe'nin de transfer için devreye girmesi isleri geciktirdi. Baskan Nuri Albayrak, bizzat kendisinin ilgilendigi Murat'in transferini olumlu bir sekilde sonuçlandirmaya kararli. GÜÇLÜ TAKIM Baskan Nuri Albayrak, güçlü bir Trabzonspor yaratmanin ugrasini verdiklerini belirtirken, "Hersey yolunda gidiyor. Yaptigimiz ve yapacagimiz transferler Trabzonspor'un hem bugününe hem de gelecegine yatiri |
mdir. Yeni sezonda Trabzonspor taraftari özledikleri takimlarina kavusacaktir. Bizim tüm ugrasimiz da bunun içindir" diye konustu. |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
karadeniz gazetesi yeni haberi
-
STEPANOV MEST ETTI
GÜVEN VERIYOR Brezilyali teknik adam Lazaroni, ülkesine götürüp izledigi maç kasetlerinde en çok Sirp oyuncu Milan Stepanov'u begendi. Stepanov'un savunmada iyi bir kesici oldugunu ve 90 dakika boyunca mücadeleden kopmadigini söyleyen Lazaroni, "Stepanov, bu çizgisi ile gelecek sezon da bizim savunmadaki en büyük güvencelerimizden biri olacak" diye konustu.
FATIH IYI GOLCÜ Lazaroni, kaptan Fatih'in de iyi bir golcü oldugunun altini çizerken, " Attigi gollerin çogunu maç kasetlerinden izedim. Fatih gerçekten iyi bir oyuncu. Kalmasi halinde Trabzonspor'a büyük güç katacat" dedi. Brezilyali teknik adam, Hüseyin'in iyi futbol
unu sürekli hale getirmesi halinde çok daha faydali hale gelecegini de söyledi
Yorum
-
FUTBOL EFSANESI IBRAHIMA YATTARA
14 KARDESI VAR
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Ibrahima Yattara, yillar önce top kosturdugu toprak sahalari ve ailesini Türk izleyicisine tanitti. Baskent Conakry'nin varoslarinda oturan 14 kardesi, annesi ve babasiyla bölgenin en popüler ailesi olan Yattara'larin hayatinda futbol en degerli varlik.
HEP BORDO-MAVI
Gine'yi hiç unutmayan Yattara, Conakry'e gönderdigi spor malzemeleriyle adeta efsane oldu. Herkesin çok iyi tanidigi Yattara'nin baskentte kurdugu iki de futbol kulübü var. Ilki, FC Pokou, yani Yattara'nin oradaki lakabi. Ikincisi ise Espaire de Yattara. Bu takimin forma rengi ise bordo-mavi ve gögüs reklamina ka
dar her sey Trabzonspor'un kopyasi.
Yorum
-
KALEYI GIRI ALACAGIM
KARARLI
Teknik Direktör Halilhodzic ile birlikte yildizi parlayan ve görev yaptigi maçlarda kalede güven veren genç file bekçisi Tolga, yeni sezonda da kaleyi geri almaya kararli. Ligin son haftalarinda geçirdigi ameliyat nedeniyle bir süre takimdan ayri kalan ve kaleyi Jefferson'a kapttiran Tolga, 1 numarayi geri almaya kararli. Tolga, Jefferson için de övgü dolu sözlerle bahsederken, "Kaleyi geri almak zor olacak. Ayrica Ahmet'i de unutmamak lazim. Ama suna hiç süpe yok ki, bu rekabet Trabzonspor'un basarisina yansiyacaktir" dedi
Yorum
-
MEHMET YOL AYRIMINDA
SASKINA DÖNDÜ
Mehmet Yilmaz, Bordo-Mavili takim ile yol ayrimina geldi. Su anda Antalya'da tatilde bulunan Mehmet Yilmaz, Trabzonspor'un kendisine ödeyecegi 140 milyarlik boncu kendisine 40 milyar olarak bildirmesi karsisinda saskina döndü. Mehmet'in menajerinin parayi mahkeme araciligi ile tehsis etmek için harekete geçtigi söyleniyor.
12 TAKIMDAN TEKLIF
Mehmet, Brezilya'ya kiralik giden Eller'e parasinin ödendiginin altini çizerken, "Bana ise yönetim 40 milyar alacagim oldugunu bildirdi. Ben de durumu menajerimle paylastim. Bundan sonraki süreçte parayi almak için nasil bi yol izledigi hakkinda bilgim yok" dedi. Mehmet,
su anda kendisine 12 takimdan teklif oldugunu da belirtirken, "Açikcasi bazi tekliflere sicak bakiyorum" dedi.
Yorum
-
Albayrak’tan Mesaj Var
Trabzon’a gelen Baskanimiz Nuri Albayrak, kamuoyunu mesgul eden
konularla ilgili bir dizi açiklamalarda bulundu... »
Anasayfamizdan... Bu bir diziyi de geçti bir pembe dizi açiklamalarda bulundu demek daha dogru [img]smileys/smiley11.gif[/img]
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak asem61 tarafından gönderildi
arkadaslar bu sitede bir idareci yokmu bu geyik muhabbetleriyle sayfalari dolduruyorlar. MAY onu dedi öbürü sunu yapti,.................birakin su gecmiste olanlari tartismayi. trabzonsporun gelecegiyle ilgili plan ve projeleri ne olsun diye bir baslik acsaniz 10 sayfa gitmez ama geyik muhabbetleri 100 lerce sayfa sürüyor. kaptan hakkinda atip tutuldu hersey söylendi hakarete varacak kadar. böyle taraftarlik böyle trabzonsporluluk olurmu.
HERKES SUNU COK IYI BILIR;TRABZONSPOR TARAFTARI BAMBASKADIR TAKIMINI IYI VE KÖTÜ GÜNDE SEVER,HANI DERIZYA PAZARA KADAR DEGIL MEZARA KADAR, FUTBOLU COOOOOOOOOK IYI BILIR, HERZAMAN HAKLININ VE MAZLUMUN YANINDADIR, KENDI FUTBOLCUSUNA ASLA KÜFRETMEZ,KARSILIKSIZ SEVER TAKIMINI;HERZAMAN KAFASI DIK GEZER, GURURLUDUR. CÜNKÜ TAKIMININ BASARISINA ZERRE KADAR HARAM KARISMAMISTIR.HEPINIZ DEGERLI VE FARKLISINIZ.CÜNKÜ TRABZONSPORLUSUNUZ
lütfen birbirimizi kirmayalim.cünkü bizim bizden baska dostumuz yok.bu kulüpte görev yapan yönetici, futbolcu, malzemecikim olursa degerli insanlardir.bu insanlara saygi duyalim.hersey trabzonsporumuz icin. karsiliksiz seviyoruz biz bu takimi.
Nedense Trabzon hatda Türkiye disindan BMN Üyelerine uyari geliyor benim gibi veya Asem gibiAlmanyada veya baska bir Avrupa Ülkesinde yasayanlardan, yok kavga etmeyin,birbirinizin kalbini kirmayin,yok birbirimze saygili olun diye. Nedense bu Forumda bulunan Arkadaslarimizin yüzdebiri sadece ayni bizim gibi düsünmektedir bana göre. Buna bir care bulmamiz gerek bu böyle devam ederse ilerisi icin hos olamaz. Hersey Trabzonsporumuz icin diyoruz ama kimse ne söyledigine dikkat etmiyor maalesef...Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
FANATIK61 kardesim bunun en büyük nedeni biz takimimiza vatanimiza futbolcumuza hasretiz. insan birseyleri kaybedince degerini cok daha iyi anliyor.ben 25 yasina kadar trabzonda yasadim sonra buraya geldim.7 yasinda avniakere gitmeye baslamistim mükemmel maclar atmosferler yasadim.ama neyazikki simdi asik oldugum sehirden ve trabzonsporumuzdan ayriyim. bu nedenledirki daha yapici olmaya, takimimiza veya herhangibir taraftarimiza zarar veririm kalplerini kirarim diyeoldukca özen gösteriyorum. bu takima bu sehire emegi gecen herkes benim icin degerlidir. nemutlu bizeki böyle bir sehrimiz ve trabzonsporumuz var. trabzonspor asiklarina gurbetten selamlarseninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Fatih konusunda pek geyik yapilmadi gibime geliyor. Yanli$ $eylerde mutlaka yazilmi$tir fakat büyütmemek lazim. Mesela Nihat Özdemir Fatihin sati$i konusunda $öyle dedi, nasil fiyat bildirelim adamlar malini satmiyor, yani böyle dedi diye, fb deki futbolculara mal muamalesi yapiliyor diyebilirmiyiz? Gerci tam olarak emin deyiliz ama,hic belli olmaz.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
'FATIH'I ISTEDIK, VERMEDILER'
Fatih'in transferi için önceki gün Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak
ile görüstügünü kaydeden Özdemir, "Sayin Nuri Albayrak, Fatih'i
kesinlikle Türkiye'de baska bir kulübe satmak istemedigini söyledi.
Fatih, Avrupa'ya gitmezse kariyerini Trabzon'da sürdürmesi konusunda
kararli olduklarini ifade etti. Biz de bu nedenle Fatih'in
transferinden vazgeçtik. Eger Trabzonspor bizim teklifimize olumlu bir
yaklasimda bulunursa yeniden görüsmelere baslariz" açiklamalarinda
bulundu. Özdemir, teknik direktör ve futbolcu transferleri
çalismalarinin sürdügünü de belirtti.Albayrak onay vermedi
Baskan Nuri Albayrak, F.Bahçe Ikinci Baskani Nihat Özdemir ile yaptigi
görüsmede Fatih Tekke'yi kesinlikle satmayacaklarini yineledi.
Albayrak, Fatih'in Avrupa'ya gitmemesi durumunda Trabzonspor'da
kalacagini söyledi. (YENISAFAK)
Yavu alamazsiniz yan gelir diyoruz ama bir türlü anlatamiyoruzki arkadas. Hayal kurulur kurulmaz degilde Allah'in sigirlari, hayal kurarkende haddinizi bilin be yaa [img]smileys/smiley36.gif[/img] Kiytirik takim müsvettesi febe koskoca Fatih SULTAN Tekke'yi transfer edebilir mi [img]smileys/smiley4.gif[/img] Adamlar Fatih'le yatiyor Gökdeniz, Yattara'yla kalkiyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img] Kartofeller siziiiiii, yürüyün la at arabalari [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yabanci transferinde bir çok
futbolcu ile ön anlasma imzalayan Trabzon önceki sezon Gençlerb irligi
formasi giyen Avustralyali Josip Skoko'ya teklif götürecek
Trabzonspor, yabanci futbolcu transfer çalismalarini çok yönlü olarak
sürdürüyor. Birçok yabanci oyuncu ile görüsen Bordo-Mavililer bu kez de
Avustralya'li Josip Skoko'yu takibe aldi. Önceki sezon G.Birligi'den
Ingiltere'nin Wigan Athletic takimina giden Skoko'nun kulübüyle bir
yillik daha sözlesmesinin bulunuyor. Skoko Dünya Kupasi finallerindeki
Avustralya milli takimi kadrosunda da yer aliyor.
OKOCHA YERLI STATÜSÜNDE
Bu arada, Okocha'yla da prensipte anlasan Bordo-Mavililer, bu
futbolcuyu Türk Statüsü'nde oynatacaklari için yabanci kontenjani
bosaltma konusunda sikinti yasamayacak. Öte yandan Teknik Direktör
Lazaroni'nin ülkesinin Internacional takiminda forvete dönük sol kanat
oynayan Mossoro ile Herta Berlin'li Cilberto Melo'yu çok begendigi ve
yönetime konuyla ilgili rapor verdigi ögrenildi.
Paulo Wanchop sakatlanmayacak!
Trabzonspor, yabanci transferinde bu kez çok ölçülü hareket ediyor. Ön
anlasma yaptigi Kosta Rika Milli Takim oyuncusu Paulo Wanchope'un
sözlesmesine özel madde koyduran Bordo-Mavililer, olasi bir zarari da
önlemis oldu. Sol dizinden iki yil önce ameliyat olan Wanchop'un
sözlesmesine, 'Üç ay içerisinde eski sakatligi nüksederse, yapilan
sözlesme karsilikli olarak feshedilir ve para talep edemez' maddesi yer
aliyor. Trabzonspor'da yabanci kontenjanini bosalttigi takdirde Kosta
Rika'li golcü futbolcuyla yapilan ön protokolü resmiyete dökülecegi
bildirildi.
18.06.2006 (tercüman)
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildiya bu kingston neymis be kac yildir turkiyede yedek kalecilil yapiyo adam ama kimse daha degerini bilemdi bence bizim caferden kat kat daha iyi kaleci refleksleri ve kalede durusu cok guzel gelecek 10 yila damgasini vuracak bi kaleci olabilir ama turkiyede cok zorrr
kinghston 10 yila damgasini vuramaz kaç yildir türkyiede faruk gürsoy mu ne olmustu adi yasi 28 ve 182 boyunda
ama bence trabzonda kontejan doldurmaz ii kaleci ama cafer daha iii
herif dünya kupasinda die böle oynuo oda kanitlamaya çalisio kendini"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
Yorum