Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkisi disipline Faruk Kanca'da şu sıralar festivale hazırlanan Brezilya'ya sevk edilsin,özlemiştir oraları.
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Doğan, Musampa ve Marcelinho ile ilgili soruları da, "Oynamayan oyuncu burada kahraman olur. Bir tek bunu burada gördüm. Dışarıda kalan oyuncular daha çok ilgi görüyor. Ben de bu anlayışı anlamış değilim. Marcelinho'nun açıklamalarına yorum yapmak istemiyorum. Burada da onu 7-8 maç ikili forvetin arkasında oynattım, ama sonuç ortada" ifadesini kullandı.
      Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğan, Musampa ve Marcelinho ile ilgili soruları da, "Oynamayan oyuncu burada kahraman olur. Bir tek bunu burada gördüm. Dışarıda kalan oyuncular daha çok ilgi görüyor. Ben de bu anlayışı anlamış değilim. Marcelinho'nun açıklamalarına yorum yapmak istemiyorum. Burada da onu 7-8 maç ikili forvetin arkasında oynattım, ama sonuç ortada" ifadesini kullandı.
        Bu başlığa yorum yazmak adetim değildir ama;

Be Ziya Doğan! Marcelinho'yu 2li forvetin arkasında serbest oynattığın 3 maç söyle kafamı keseyim!.. Ayrıca hiç utanmadan,sıkılmadan sonuçtan bahsetmişsin.. Sen de 15 haftadır takımın başındasın, onun sonucu da ortada..O zaman gerekeni yapsana!!!
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğan, Musampa ve Marcelinho ile ilgili soruları da, "Oynamayan oyuncu burada kahraman olur. Bir tek bunu burada gördüm. Dışarıda kalan oyuncular daha çok ilgi görüyor. Ben de bu anlayışı anlamış değilim. Marcelinho'nun açıklamalarına yorum yapmak istemiyorum. Burada da onu 7-8 maç ikili forvetin arkasında oynattım, ama sonuç ortada" ifadesini kullandı.
          Oynamayan oyuncu burada kahraman olur yorumuda taraftara gönderme heralde. Ey Ziya sayende oynamayan oyunculardan medet ummaya baçladık napalın. sanki bize süper kadro çıkarmışsında üst üste maçlar kazanıyozda biz oynamayan oyuncuyu zevkine kahraman yapıyoz. Ulan 17,18 maç ferhatı,musayı,mustafayı izletttin bize sesimiz çıkmadı. hala utanmadan laf atıyo taraftara. Bu herfite bence artık mantıkda kalmamış. Kardeşim Trabzonsporun başına akıllı tahsilli birini getirin delircem ya..
          Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Altuntaş krizi
            Trabzonspor-Gaziantep kupa maçının devre arasında eski Genel Sekreter Yusuf Ziya Yılmaz’a kafa atan Kahraman Altuntaş’ın maçtan sonra istifasını vermek üzere gittiği Nuri Albayrak’a ait Trabzon Limanı’nda ilginç gelişmeler yaşandı. Gazianteplispor’lu yöneticilerin de yer aldığı yemekte Altuntaş, Başkan Nuri Albayrak’ın, “Ne yapmayı düşünüyorsun?” sorusuna, “İstifa etmeyi” cevabını verdiği belirtildi. Bu sözler üzerine Albayrak’ın, “Biz de az önce yönetici arkadaşlarla istifa etmenin daha uygun olacağı kararına vardık” dediği öğrenildi. Şaşıran Altuntaş, Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger’e, “Benimle konuşmadan, hakkımda karar mı aldınız?” dediği belirtildi. “Evet” karşılığını alınca da, “Demek ki yargısız infaz edilmişim. Ben de o zaman istifa etmeyeceğim. Ya hep birlikte gideriz ya da ben tek başıma istifa etmem” dediği ileri sürüldü. Bir gün sonra Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu da, Altuntaş’ı arayarak, “İstifa etmen en doğru karar olur. Başkan da bunu bekliyor” demesi üzerine Altuntaş’ın tepki gösterdiği öğrenildi. Ardından Kahraman Altuntaş, durumu Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’na aktardı. Sayitoğlu’nun da Albayrak’a telefon açarak, “İlla da istifa diyorsanız hep birlikte gidelim” diyerek Altuntaş’a sahip çıktığı öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Altuntaş krizi
              Trabzonspor-Gaziantep kupa maçının devre arasında eski Genel Sekreter Yusuf Ziya Yılmaz’a kafa atan Kahraman Altuntaş’ın maçtan sonra istifasını vermek üzere gittiği Nuri Albayrak’a ait Trabzon Limanı’nda ilginç gelişmeler yaşandı. Gazianteplispor’lu yöneticilerin de yer aldığı yemekte Altuntaş, Başkan Nuri Albayrak’ın, “Ne yapmayı düşünüyorsun?” sorusuna, “İstifa etmeyi” cevabını verdiği belirtildi. Bu sözler üzerine Albayrak’ın, “Biz de az önce yönetici arkadaşlarla istifa etmenin daha uygun olacağı kararına vardık” dediği öğrenildi. Şaşıran Altuntaş, Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger’e, “Benimle konuşmadan, hakkımda karar mı aldınız?” dediği belirtildi. “Evet” karşılığını alınca da, “Demek ki yargısız infaz edilmişim. Ben de o zaman istifa etmeyeceğim. Ya hep birlikte gideriz ya da ben tek başıma istifa etmem” dediği ileri sürüldü. Bir gün sonra Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu da, Altuntaş’ı arayarak, “İstifa etmen en doğru karar olur. Başkan da bunu bekliyor” demesi üzerine Altuntaş’ın tepki gösterdiği öğrenildi. Ardından Kahraman Altuntaş, durumu Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’na aktardı. Sayitoğlu’nun da Albayrak’a telefon açarak, “İlla da istifa diyorsanız hep birlikte gidelim” diyerek Altuntaş’a sahip çıktığı öğrenildi.
              Bastır altıntaş İstifa etme sakın
              Hep beraber gidin Hep beraber

Bu Yapılanın adı düpe düz .......... (cezayi müeyyideye karşılık isteyene özelden)

Yorum

• Şu Koca Trabzonspor un Kimlerin eline kaldığına bakarmısınız...
                İnsanın gerçekten sinirleri bozuıluyor...
                Şuraya bakın ..
                Adam kafa atıyor...
                Küfrü basıyor tehdit ediyor....
                Diğeri de diyor ki ötekide kabahatli...
                Kardesim kabahatli ise ver disiplin kuruluna....
                İcracı makamlarda sizler oturmuyormusunuz...
                Yapın gereğini...
                Yapamazlar...
                Onu bile beceremezler......
                Bu kadar aciz yeteneksiz işbilmez adamı parayla yanyana toplayamazsın....
                Birilerinin bunlara sunu hatırlatması lazım....
                ÖNEMLİ OLAN İKTİDAR OLMAK DEĞİL,MUKTEDİR OLMAKTIR....
                Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• hemde antepli yöneticilerin yanında olmuş bu konuşmalar ha. yazık ki ne yazık.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• şimdi böyle yöneticiye koltuk kıran taraftar haktır diyeceğim ama gene de boşwerelim..
                    ula siz güya gravatlarla protokolde birbirinize tahammül edemezseniz hem de ayn takım taraftarı iken, bi ton farklı takım taraftarını hangi yüzle eleştireceksiniz.
                    hadi bişe yaptın. en azından istifanı ver.. o da yok...
                    bizim taraftar daha medeni en azından koltuk kırıyor burun değil

Yorum

• Ayman: 'Trabzon son durak değil'
                      09 Şubat 2007 10:20

Bordo-Mavililer'in ara transfer döneminde Ziya Doğan'ın ısrarı ile kadrosuna kattığı Ayman, şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek şu açıklamalard bulundu.
                      Ayman: Trabzonspor'un son durak olduğunu zannetmiyorum...

Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz, Trabzonspor'un kendisi için son durak olduğunu zannetmediğini, öncelikli düşüncesinin bordo-mavili takımda şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Ayman Abdelaziz, ligin ilk yarısında Trabzonspor'un kötü bir dönem geçirdiğini belirterek, ''Ancak gerek futbolcular, gerekse taraftarlar ilk dönemin etkilerini kafalarından atmalı. Şu anda sahada ilk devredekinden çok farklı bir takım var. Çok diri ve çok güçlüyüz. Sadece şanssızlık var üzerimizde. Ama bu şanssızlığımızı kıracağız'' dedi.

Gol bölgelerinde sıkıntı yaşadıkları düşüncesine katılmadığını ifade eden Ayman, şöyle devam etti:

''Sadece şanssızlık var. Türkiye'nin en iyi hücum hattı, en iyi santrforları bizde. Umut, Ersen, Yattara ve Gökdeniz kaliteli oyuncular. Şimdi Ceyhun da geldi. Önde oynayan oyuncular çok iyi oyuncular. Bu şanssızlığı her takım her zaman yaşayabilir. Mesela daha önce Gençlerbirliği'nde böyle bir dönem yaşadık. 5-6 maç üst üstte gol atamadık. Şimdi aynısını burada yaşıyoruz ama bunun geçeceğine inanıyoruz.'' Bu sezon ilk hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu vurgulayan Ayman, ''Teknik heyet ve futbolcular olarak kupayı çok istiyoruz. Ligde 13. sıradayız ama üst sıralarla puan farkı çok fazla değil. Bunu kapatmak için çalışıyoruz. Gaziantepspor maçını alarak çıkışa geçeceğiz. Tek tek maçları düşünüyoruz. Her maçı alarak yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.

''HÜSEYİN İLE YARDIMLAŞIYORUZ''
                      Ayman, Hüseyin'in Türkiye'nin en iyi orta alan oyuncularından biri olduğunu savunarak, şöyle devam etti:

''Hüseyin, bana göre iyi ve üst düzey bir orta saha oyuncusu. Milli takımda da forma giyiyor. Ben gelmeden yalnız oynuyordu. Bu nedenle işi zordu. Orta saha çok geniş bir sorumluluk alanı ve tek başına her yeri kapatmak çok zor. Ben geldikten sonra görevleri paylaşıyor ve birbirimize yardım ediyoruz. Hüseyin benim performansımı artırıyor. Ben de onun performansını arttırıyorum. Artık Trabzonspor'da rekabet de eskiye oranla daha iyi oluyor.'' Hüseyin Avni Aker'e çıktığı ilk maçta kendini çok iyi hissettiğini ifade eden Ayman, ''Taraftarın önünde oynamak çok güzeldi. Dolu tribünler önünde futbolcu canlanıyor, daha heyecanlı oynuyor. Taraftar baskısından etkilenmem. Çünkü görevimi en iyi şekilde yaparım. Trabzonspor taraftarından da öyle bir baskı görmedim. Zaten şu anda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var ve onlar da bunu en iyi şekilde yerine getiriyorlar'' dedi.

Ayman, ligde şampiyon olacak takım konusunda konuşmanın erken olduğunu ifade ederek, ''Geçen yıl Fenerbahçe liderliği uzun süre götürdü ancak son hafta şampiyon Galatasaray oldu. Yine aynısı olabilir. Çünkü Galatasaray iyi durumda ve Beşiktaş da iyi bir form tuttu. O nedenle şampiyonluk için görüş belirtmek şu anda çok zor'' diye konuştu.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Polat takipte / fanatik bjk’nin 2 sezondur kadrosuna katabilmek adına büyük çaba sarfettiği Mehmet Batdal için dün Buca’ya giden gs Başkan Yardımcısı, transferi bitirmek üzere. 09.02.2007
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ''HÜSEYİN İLE YARDIMLAŞIYORUZ''
                          Ayman, Hüseyin'in Türkiye'nin en iyi orta alan oyuncularından biri olduğunu savunarak, şöyle devam etti:...

///

Bizim medyada bu var. "Objektif" olma adına "Subjektif" oluyorlar. "Savunarak" demenin ne alemi var? Sonuçta o yorumun futbolcuya ait olduğu açık; "Savunarak" demek yerine "Belirterek" deseler asıl o zaman "Objektif" olmaz mı?
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bilardocular yarı finale kilitlendi
                            Bilardo takımımız, Türkiye Kulüpler 1. Bilardo Ligi çeyrek final müsabakalarının ilk gününde 1 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. Takımımız bugün oynayağı iki karşılaşmayı kazanması halinde finale yükselme başarısını gösterecek.

Kafile Başkanlığı’nı Yusuf Yaylı’nın yaptığı antrenör Halim Doruk yönetiminde müsabakalara çıkan sporcularımız Selahattin Gurbetli, Hakan Bozkurt, Remzi Yurt ve Erdem Gurbetli, çeyrek final müsabakalarının ilk gününde dün Antalyaspor’u 4-0 mağlup ederken, Bekirderespor ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne 3-1’lik skorlarla yenildi.

Takımımız bugün saat 12.30’da Malatyaspor, saat 16.00’da Avcılarspor’la karşılaşacak.
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

• ‘Herkes figüranı bilir’ / fanatik Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Hüsnü Hayali’ye son kez yanıt verdi. 09.02.2007

Kendisine yaptığı ‘Figüran’ eleştirisine yanıtla konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, “Kamuoyunda figüran kelimesine kimin daha çok yakıştığını herkes iyi bilir. Trabzonspor’un elinden şampiyonluklar çalınırken federasyonda figüranlık yaptığı için kulübün haklarını savunamamıştır. Bu kişinin geçmişi de figüranlığın kime uygun olduğunu zaten kanıtlar” ifadesini kullandı.

‘Kimi kandırıyor?’
                              “Daha önce Trabzonspor’un t’sinin bile konuşulmadığı bir programa Trabzonspor’u konuşmak için katıldım diyerek kimseyi kandırmasın” yorumunda bulunan Karadeniz ekibinin idarecisi, “Acaba Haluk Ulusoy ve Trabzonspor aleyhinde konuşmasa kim onu dinlerdi. Ulusoy ile arasına giren de yok. Şimdi Trabzonspor üzerinden gündeme geliyor. Kader arkadaşına zarar vermek için kendisini kullananlar da olabilir. Ama isterdim ki, Trabzonspor yerden yere vurulurken bu insanlara karşı bir duruş sergilesin. Sonuçta Trabzon haklı kimin ne olduğunu bilir...

‘Bırakacağım’
                              Sportif manada başarısız olabiliriz ama duruşumuz bozulmaz. Benim bir hesabım yok. Görev sürem bitince de tekrar burada olmayacağım. Bu Hüsnü Hayali için yaptığım son yorumdur” diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''HÜSEYİN İLE YARDIMLAŞIYORUZ''
                                Ayman, Hüseyin'in Türkiye'nin en iyi orta alan oyuncularından biri olduğunu savunarak, şöyle devam etti:...

///

Bizim medyada bu var. "Objektif" olma adına "Subjektif" oluyorlar. "Savunarak" demenin ne alemi var? Sonuçta o yorumun futbolcuya ait olduğu açık; "Savunarak" demek yerine "Belirterek" deseler asıl o zaman "Objektif" olmaz mı?
                                Burda savunarak kelimesi güzel ve anlamlı bence çünkü hüseyinin iyi bir orta saha oyuncusu olmadığı belli ve herkez savunmaya kalkıyo ama bence savunulacak bi yanı yok. Takım arkadaşları bile savunsa boş.
                                Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X